Interview met Based Liberty

Het blootleggen van de criminele coviditeit

Inleiding

Dr. Mark Trozzi, die zijn hele leven als eerste hulp arts ontworteld heeft uit morele en ethische overtuiging om de waarheid te spreken, sluit zich bij mij aan om u de koude, harde feiten te geven. We praten over alles wat met Covid te maken heeft, wat je niet zult horen in de media, en hoe slecht het politieke establishment en het farmaceutisch-industrieel complex werkelijk is.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands