Dr. Mark Trozzi

Het blootleggen van de criminele coviditeit

Inleiding

Dr. Mark Trozzi, die zijn hele leven als eerste hulp arts ontworteld heeft uit morele en ethische overtuiging om de waarheid te spreken, sluit zich bij mij aan om u de koude, harde feiten te geven. We praten over alles wat met Covid te maken heeft, wat je niet zult horen in de media, en hoe slecht het politieke establishment en het farmaceutisch-industrieel complex werkelijk is.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands