Artsen Verpleegkundigen Ethiek & Recht

Ethische en financiële conflicten waarmee artsen, verpleegkundigen en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg te maken krijgen in de context van wat velen beschouwen als de "Criminele Covid Onderneming".

Dokters, Verpleegsters, Ethiek en Wetgeving

Laten we het hebben over de ethische en financiële conflicten waarmee artsen, verpleegsters en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg worden geconfronteerd in de context van wat ik, zoals velen, beschouw als de "criminele covidale onderneming".

In een gezonde samenleving zou men niet in conflict mogen zijn om tegelijkertijd: de eigen ethiek, de moraal, de beroepseed en de regels van de instellingen te volgen, en tegelijkertijd deelname aan criminele activiteiten te vermijden. Helaas is de samenleving niet altijd gezond, en dit is daar een zeer treurig voorbeeld van.

Ik wil benadrukken dat ik meeleef met mijn collega-artsen, verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers. Hoewel ik geen gemakkelijke antwoorden heb, zal ik het onderwerp onderzoeken en mijn persoonlijke conclusies en beslissingen delen. Ik suggereer niet dat iedereen precies dezelfde weg door deze crisis kan of moet volgen als ik; of dat er gemakkelijke antwoorden zijn, vooral gezien de financiële druk en de noodzaak om voor je gezin te zorgen. Ik ben me er terdege van bewust dat we in onze huidige context allemaal voor moeilijke beslissingen staan.

Ik ben ook geen voorstander van het ontkennen van de problemen, of van blind vertrouwen in instellingen. Veel instellingen die we zouden moeten kunnen vertrouwen, hebben terecht het vertrouwen verloren van veel mensen, die propaganda hebben verworpen en hun eigen ijverige onderzoek hebben gedaan.   

De code van Neurenberg

Tijdens de Tweede Wereldoorlog voerden de nazi's afschuwelijke martelingen en mutaties uit, die zij "medische experimenten" noemden, op gevangen groepen, met name het Joodse volk. Na de oorlog hebben internationale groepen zich ingespannen om dergelijke experimentele mishandeling van mensen in de toekomst te voorkomen. Naar aanleiding van het afschuwelijke bewijsmateriaal dat door de rechtbank werd onderzocht tijdens het "Doktersproces" van 1947, werd een reeks ethische principes voor experimenten op mensen aangenomen door de medische wereld, die bekend werd als de Code van Neurenberg. Er werd verklaard dat medische en menselijke experimenten bepaalde basisprincipes in acht moeten nemen om te voldoen aan morele, ethische en wettelijke concepten.

De tien beginselen van de code werden gegeven in het gedeelte van het vonnis getiteld "Toelaatbare medische experimenten":

 

  1. De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk.

 

  1. Het experiment moet zodanig zijn dat het vruchtbare resultaten oplevert voor het welzijn van de samenleving, die niet met andere methoden of studiemiddelen kunnen worden verkregen, en niet willekeurig en overbodig van aard zijn.

 

  1. Het experiment moet zo zijn opgezet en gebaseerd op de resultaten van dierproeven en een kennis van de natuurlijke geschiedenis van de ziekte of het andere probleem dat wordt bestudeerd, dat de verwachte resultaten de uitvoering van het experiment zullen rechtvaardigen.

 

  1. Het experiment moet zo worden uitgevoerd dat alle onnodig lichamelijk en geestelijk lijden en letsel wordt voorkomen.

 

  1. Er mag geen experiment worden uitgevoerd wanneer er a priori reden is om aan te nemen dat de dood of invaliditeit het gevolg zal zijn; behalve misschien bij experimenten waarbij de experimenterende artsen ook als proefpersoon fungeren.

 

  1. Het te nemen risico mag nooit groter zijn dan het risico dat wordt bepaald door het humanitaire belang van het probleem dat door het experiment moet worden opgelost.

 

  1. Er moeten passende voorbereidingen worden getroffen en adequate voorzieningen worden getroffen om de proefpersoon te beschermen tegen zelfs de geringste kans op letsel, invaliditeit of overlijden.

 

  1. Het experiment mag alleen worden uitgevoerd door wetenschappelijk gekwalificeerde personen. De hoogste graad van bekwaamheid en zorgvuldigheid moet in alle stadia van het experiment worden vereist van hen die het experiment uitvoeren of zich ermee bezighouden.

 

  1. In de loop van het experiment moet de proefpersoon de vrijheid hebben het experiment te beëindigen indien hij een zodanige lichamelijke of geestelijke toestand heeft bereikt dat voortzetting van het experiment hem onmogelijk lijkt.

 

  1. Tijdens de uitvoering van het experiment moet de wetenschapper die de leiding heeft, bereid zijn het experiment op elk moment te beëindigen, indien hij bij het uitoefenen van zijn goede trouw, superieure bekwaamheid en zorgvuldige oordeel, aannemelijke redenen heeft om aan te nemen dat voortzetting van het experiment waarschijnlijk zal leiden tot letsel, invaliditeit of overlijden van de proefpersoon.

 

In 1964 nam de World Medical Association (WMA) de beginselen over en ontwikkelde de Verklaring van Helsinki als een verklaring van ethische beginselen voor medisch onderzoek met menselijke proefpersonen, met inbegrip van onderzoek met identificeerbaar menselijk materiaal en gegevens. Deze beginselen gelden vandaag de dag nog steeds voor alle medisch en experimenteel onderzoek, behandeling en medicatie die aan mensen wordt toegediend. In tegenstelling hiermee hebben regeringsleiders en niet-gekozen, particulier gefinancierde, wettelijk geregistreerde genootschappen, optredend als supranationale organisaties zoals de WHO, ethische, morele en wettelijke wetten en beginselen genegeerd die zich verzetten tegen schendingen zoals gedwongen experimentele virale messenger RNA-injecties.

Met betrekking tot de code van Neurenberg moeten we twee vragen overwegen.

Ten eerste, zijn de gemodificeerde virale boodschapper-RNA-injecties die "vaccins" worden genoemd experimenteel? Zij hebben in de VS een vergunning voor gebruik in noodsituaties, maar zijn niet goedgekeurd door de FDA. Dergelijke injecties zijn nog nooit eerder aan patiënten toegediend. Na bestudering van een groot deel van de literatuur ben ik persoonlijk van mening, zoals vele deskundigen, dat deze injecties experimenteel zijn.

 Op 13 december 2020 protesteerden artsen bij het hoofdkwartier van het CDC tegen het "grootste medische experiment in de Amerikaanse geschiedenis":    https://www.lifesitenews.com/news/physicians-covid-vaccines-are-experimental-and-should-never-be-mandated-or-forced

De FDA is het daarmee eens. In de Herafgifte door de FDA van een vergunning voor noodgebruik aan Pfizer van 23 december 2020it staat bovenaan pagina 2, "Het is een onderzoeksvaccin dat voor geen enkele indicatie een vergunning heeft." Dit is duidelijk een experiment; maar wordt de mensen verteld dat zij vrijwillig aan een experiment deelnemen, en dat zij duidelijk toestemming geven? Nee, ze krijgen te horen dat ze een covid-19 vaccin krijgen.

Als ik op basis hiervan een patiënt deze injectie zou toedienen als een eenvoudig "vaccin", zonder de ontvanger heel duidelijk te maken dat het om een experiment gaat, dan zou ik mijzelf schuldig maken aan het schenden van het eerste beginsel van de Code van Neurenberg. Dat is een zeer ernstig misdrijf!

Gezien het zeer lage sterftecijfer van Covid-19 en mijn indruk, die door vele deskundigen wordt gedeeld, dat we waarschijnlijk al vele maanden geleden kudde-immuniteit hebben bereikt, denk ik dat ik ook betrokken zou zijn bij een schending van de beginselen 2 en 6 van de code van Neurenberg.

Ook wanneer wij rekening houden met de ernstige schadelijke gevolgen van het vroegere gebruik van experimentele vaccins tegen het coronavirus bij proefdieren, is hier sprake van schending van de beginselen 3, 4 en 5. https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0035421

Beginsel 7 wordt ook geschonden, aangezien deze proefpersonen na de injectie gewoon naar huis worden gestuurd, zonder vangnet voor de bijwerkingen van de experimentele injectie.

Principe 8 is op zijn minst twijfelachtig. Wordt dit alles "uitsluitend uitgevoerd door wetenschappelijk gekwalificeerde personen." met "de hoogste graad van bekwaamheid en zorgvuldigheid... in alle stadia van het experiment"? Ik denk van niet.

In het algemeen ben ik niet tegen institutionele regels en procedures en wil ik daaraan meewerken en ze volgen, waar ik ook werk; maar meer nog, als arts wil ik niet meewerken aan onethische medische experimenten op menselijke proefpersonen, alleen omdat dit door politici en slecht geïnformeerde media wordt gepropageerd. Het zou in strijd zijn met de Code van Neurenberg en neerkomen op het plegen van misdaden tegen de menselijkheid.

Ten tweede moeten we de PCR-"test" in verband brengen met de Code van Neurenberg. Als mensen gedwongen worden een invasieve procedure te ondergaan om hun rechten en vrijheden uit het Handvest te kunnen uitoefenen, of om hun baan te behouden, dan kunnen we dit zeker niet als vrijwillige toestemming beschouwen (beginsel 1). Door zijn ontwerp zelf en zoals aangetoond in onafhankelijke laboratoriumtests van de PCR-testkits, kan de test noch het specifieke SARS-CoV2-virus opsporen, noch de virale lading die wordt gebruikt om te voorspellen of de proefpersoon een besmettelijke drager is. De test is in strijd met beginsel 2 van de code van Neurenberg, waarin wordt geëist dat de test "vruchtbare resultaten voor het welzijn van de samenleving [moet] opleveren, die niet met andere onderzoeksmethoden of -middelen te verkrijgen zijn, en die niet willekeurig en overbodig van aard zijn".

Evenzo houdt het doorboren van iemands neusholte tot in zijn keelholte een risico op letsel in, vooral wanneer dit wordt uitgevoerd door onvoldoende gekwalificeerde technici. De manier waarop PCR-tests worden uitgevoerd is duidelijk in strijd met beginsel 7, maar ook met de beginselen 3, 4, 5, 6, 8, 9, en 10.

De Eed van Hippocrates

Deze beroemde eed, die wordt toegeschreven aan de oude Griekse arts Hippocrates, moest door aspirant-artsen in het oude Griekenland worden afgelegd voordat zij werden toegelaten tot de medische faculteit, omdat de Grieken wisten dat deze mensen zouden leren hoe zij moesten genezen, maar ook hoe zij mensen schade konden toebrengen en mogelijk zelfs konden doden. Tegenwoordig wordt de verklaring afgelegd door afgestudeerden aan het eind van de medische opleiding, voordat zij een zelfstandige medische praktijk beginnen. Het bevat deze zin:       

"Ik zal dat regime volgen dat ik, naar mijn vermogen en oordeel, in het voordeel van mijn patiënten acht, en mij onthouden van alles wat schadelijk en onheilzaam is."

Naar mijn oordeel, en na zorgvuldige overweging, beschouw ik experimentele virale boodschapper-RNA injecties, PCR "tests", buitensporig en ongepast gebruik van maskers, sociale isolatie, door de staat opgelegd kiemphobisch gedrag, en diverse andere elementen van de huidige covidepraktijken, niet als "voor het welzijn van mijn patiënten".

Dus hier vinden we weer een conflict. De WHO-organisatie, die mijn vertrouwen niet heeft verdiend, mandateert beleid aan volgzame regeringen, die beleid mandateren aan ziekenhuizen en medische klinieken. Het is een uitrol van bovenaf, van een top die volgens mijn onderzoek onwaardig is. 

 Hoewel ik het ziekenhuisbeleid altijd zeer redelijk heb gevonden en dankbaar ben geweest voor de totstandkoming ervan, vind ik het nu in strijd met de Eed van Hippocrates.

Persoonlijke ethiek en moraal

Wij leven in een diverse samenleving die tot voor kort individuele rechten en vrijheden eerbiedigde, waaronder de vrijheid van godsdienst. Hoewel wij uiteenlopende historische en religieuze achtergronden hebben, onderschrijven alle redelijke religieuze en filosofische scholen de Gulden Regel:

"Doe anderen aan zoals je zelf zou willen dat jou werd aangedaan." 

Omdat het mijn conclusie is dat veel van de protocollen met betrekking tot covid 19, niet in het beste belang zijn van de patiënten of de bevolking, en ik ze niet voor mezelf wilDaarom kan ik de uitvoering ervan niet goedkeuren of eraan meewerken zonder de hoogste en meest fundamentele wet die ik ken, de Gouden Regel, te overtreden.

Dus, wat moet men doen?

Sorry, ik heb geen algemeen en gemakkelijk antwoord op die vraag. Ik adviseer een zorgvuldige overweging, ijverig onderzoek, en biddende overdenking.

Er is een fundamentele rechtsregel die stelt dat wanneer men in een bepaalde situatie geconfronteerd wordt met twee wetten die elkaar tegenspreken, men de hogere wet moet volgen in afwijking van de lagere wet.

Persoonlijk heb ik een lange en zeer positieve relatie met meerdere ziekenhuizen en instellingen. Ik geniet van mijn werk. Ik zou het willen voortzetten, of er tenminste naar terugkeren, nadat we de huidige geopolitieke crisis en misbruiken hebben opgelost, en terugkeren naar de regels van ethiek, moraal en wetten die ieder individueel mens dienen.

Ik begrijp dat de situatie van bovenaf wordt opgelegd, en ik verwacht helaas niet dat medische instellingen iets anders zullen doen dan zich kritiekloos schikken naar het volksgezondheidsbeleid van de regeringen die aan de macht zijn.

Ik hoop dat wij op het niveau van de juridische en sociale rechtvaardigheid oplossingen voor onze situatie creëren en het overheidsbeleid corrigeren om terug te keren naar een gezonde samenleving. Daarom steun ik de aanklacht van misdaden tegen de menselijkheid, evenals collectieve rechtszaken tegen de daders van de criminele covid-19 onderneming. (Zie de Duitse commissie voor onderzoek naar het Coronavirus, Dr. Reiner Fuellmich, Michael Swinwood, Elders Without Borders, Rocco Golati, en andere juridische deskundigen die aan deze taak werken)

Persoonlijk moet ik mij houden aan mijn opvatting van moraal, ethiek, de eed van Hippocrates en de code van Neurenberg. Ondertussen heb ik ervoor gekozen een conflict te vermijden met de instellingen waar ik jarenlang met plezier heb gewerkt, door voorlopig mijn ontslag in te dienen. Mijn hoop is dat we er samen in zullen slagen recht te zetten wat verkeerd is. Dan kan ik mijn carrière weer oppakken, zonder de huidige conflicten. Daartoe heb ik mijn huis verkocht, het bestaan van mijn gezin sterk ingekrompen, en mij ertoe verbonden zo veel mogelijk te doen wat ik kan, in de hoop dat wij deze strijd tussen David en Goliath zullen winnen; dan droom ik ervan terug te keren naar een gezonde situatie in de gezondheidszorg, en mijn carrière als spoedarts.

Bill Gates, Big Pharma, WHO, PRC dictators, en vele corrupte politici hebben samen veel middelen en de huidige macht; maar wij hebben de waarheid. Zij bevorderen leugens, en een criminele onderneming.

Wat ik mijn collega-artsen, verpleegsters, gezondheidswerkers en alle mensen toewens is: geestelijke kalmte, geestelijke helderheid, zelfbewustzijn, zelfbeschikking, en een gezamenlijke weg voorwaarts die ons allen zal helpen om de huidige trieste situatie te verhelpen.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands