Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Maskers veroorzaken schade

Arbeidsmaskerdeskundige bewijst dat maskers schadelijk zijn

Video door Chris Schaefer, met een introductie door Dr. Trozzi

Wij hopen dat u de bovenstaande video van Chris Schaefer verhelderend vond. Hij laat duidelijk zien hoe de huidige slechte maskerpraktijken gevaarlijk zijn voor de mindfulness en de gezondheid van de mensen. Waarom worden zulke slechte, gevaarlijke en ineffectieve praktijken dan voorgeschreven door wereldregeringen en bedrijfsorganen?

Links voor verdere due diligence

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands