Dr. Mark Trozzi

Wereldautoriteiten hebben "onjuiste en misleidende informatie" verstrekt over COVID-19

Introductie door Sky News Australia:

De wereld heeft een hele reeks zeer belangrijke autoriteiten "opzettelijk of onopzettelijk" valse en misleidende informatie zien verstrekken sinds het begin van de pandemie van het coronavirus, aldus de schrijver van The Spectator David Adler.

"Medio januari, aan het begin van de pandemie, was er de belangrijkste internationale instantie - de Wereldgezondheidsorganisatie - die de propaganda van China herhaalde dat er geen sprake was van overdracht van mens op mens," zei Adler tegen presentator Chris Kenny van Sky News. "Dit is kritiek, ze deden het in het begin en ze hebben misschien bepaalde landen aangemoedigd om de uitvoering van maatregelen uit te stellen die de verspreiding hadden kunnen indammen of beperken."

Volgens de heer Adler zijn klokkenluiders en artsen in China "aan de kant gezet" en "disciplinair gestraft", terwijl anderen gewoon verdwenen zijn. 

"Dit komt zo uit 1984, George Orwell zou zich omdraaien en zeggen: 'Ik heb jullie hiervoor gewaarschuwd, en nu gebeurt het'," zei hij. "Mensen hebben veel valse beloften gezien, veel valse informatie van organisaties die ze zouden moeten kunnen vertrouwen, en dat heeft het vertrouwen van het publiek ondermijnd."

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands