Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Regeringsambtenaar stapt op vanwege covid reactie

"Ik stop omdat ik mijn ziel niet wil verkopen"

Inleiding

Sanjeev Sabhlok heeft na vijftien jaar overheidsdienst ontslag genomen bij de Victoriaanse regering omdat hij weigerde berichten in de sociale media te verwijderen waarin Victoria een politiestaat wordt genoemd.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands