Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Ontmoet Dr. Theresa Tam

De vos die het kippenhok bewaakt

"Canada's hoofd van volksgezondheid moet aftreden of ontslagen worden"

Dr. Tam is de Chief Public Health Officer van Canada. Kijk naar Ezra Levant van Rebel Nieuws uitleggen waarom ze ontslag moet nemen of ontslagen moet worden. Dit is een must-watch voor Canadezen in het bijzonder.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands