Hydroxychloroquine en Covid-19

Hoe helpt Hydroxychloroquine zink bij het onderdrukken van coronavirussen?

De replicatie van het coronavirus in onze cellen omvat een kritieke stap, namelijk de replicatie van de genetische code. Hiervoor is een enzym nodig dat "replicase" wordt genoemd. Het wordt ook wel "RNA-afhankelijk RNA-polymerase" genoemd. Het replicase-enzym wordt geremd door zink; dit verklaart de algemeen bekende antivirale eigenschappen van zink. Maar hoeveel zink men ook binnenkrijgt, het zinkgehalte in onze cellen is beperkt. Om deze intracellulaire zinkniveaus te verhogen is een ionofore molecule nodig, die meer zink in de cellen toelaat. Ionofore moleculen voor zink zijn onder meer hydroxychloroquine, chloroquine en kinine.

Door hydroxychloroquine komt er dus meer zink in onze cellen, waardoor het replicase-enzym wordt onderdrukt en de replicatie van het RNA door het virus wordt belemmerd, zodat het virus niet langer gebruik kan maken van onze cellulaire machinerie om zich te reproduceren.  

Hoe bestrijdt hydroxychloroquine nog meer coronavirussen?

Hydroxychloroquine en chloroquine verhinderen ook dat het virus zich aan cellen hecht en toegang tot cellen krijgt. Dit wordt bereikt door twee acties. De ene is het blokkeren van sciaalzuur op het celmembraan. Siaalzuur is belangrijk voor de binding van het virus aan de ACE-2 receptoren van de cel. De andere actie is het alkaliseren van de inhoud van endosomen (de celmembraanbelletjes, waarbinnen het virus in onze cellen terechtkomt); en het alkaliniseren van de inhoud van lysosomen, die betrokken zijn bij de verwerking van de virus bevattende endosomen.

Hydroxychloroquine verhindert dus via twee mechanismen dat het virus onze cellen binnendringt en onderdrukt de replicatie van het genetisch materiaal van het virus.

Azitromycine

De meeste Hydroxychloroquine protocollen voor covid-19 bevatten hydroxychloroquine, zink, plus azithromycine. Azitromycine is een antibioticum; het werkt tegen bacteriën, niet direct tegen virussen. Echter, bij virale infecties en daaruit voortvloeiende ontstekingen, groeien bacteriën vaak in het slijm en de resten van de virale infectie. Dit maakt de ziekte nog ingewikkelder. Dit is een veel voorkomend verschijnsel dat secundaire bacteriële infectie wordt genoemd. Het nut van Azitromycine bij de hydroxychloroquine- en zinktherapie is in dit verband waarschijnlijk.

Hier is een protocol dat in veel landen veilig is gebruikt:

A. Inclusie (d.w.z. wie neemt het?):

  • Patiënten die ziek zijn van het coronavirus en reeds diabetes mellitus, hoge bloeddruk, zwaarlijvigheid, hartaandoeningen, COPD ("rokerslong") hebben.
  • Patiënten ouder dan 65 jaar.
  • Patiënten die kortademig zijn terwijl ze ziek zijn van covid, ongeacht hun leeftijd of andere aandoeningen. Opmerking: 80 tot 99 % van de mensen met covid zal het niet nodig hebben, het is gewoon een verkoudheid voor hen.

B. Vijf daags doseringsschema:

Hydroxychloroquine 200 mg tweemaal daags, zink 100 mg tweemaal daags, en Azitromycine 500 mg eenmaal op de eerste dag, dan 250 mg op elk van de volgende vier dagen.

Hoe zit het met de Lancet gepubliceerde studie tegen Hydroxychloroquine?

Een over het algemeen zeer gerespecteerd medisch tijdschrift, de Lancet, publiceerde op 28 mei 2020 een studie die beweerde te bewijzen dat Hydroxychloroquine niet effectief was bij de behandeling van covdi-19. Dit had tot gevolg dat serieuze klinische proeven over de hele wereld werden stopgezet. Maar de studie was niet geloofwaardig en werd later teruggetrokken. Helaas was de schade al aangericht, voordat de studie werd ingetrokken. Dit betaalbare therapeutische medicijn kan die zeldzame mensen helpen die daadwerkelijk erg ziek worden van Covid; maar het werd de kop ingedrukt. Dit hield de weg vrij voor veel duurdere nieuwe geneesmiddelenoctrooien en experimentele injecties. Ondertussen werd patiënten over de hele wereld dit veilige therapeutische en preventieve medicijn ontzegd. Hier is de teruggetrokken Lancet gepubliceerde studie: https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)31180-6/fulltext

Hier is tekst van NBC nieuws hierover:

De studie zelf was enorm en omvatte, zo werd beweerd, gegevens van 96.000 COVID-19 patiënten uit 671 ziekenhuizen op zes continenten. De bevindingen suggereerden dat hydroxychloroquine geen voordeel opleverde voor de patiënten en in feite geassocieerd was met een verhoogd risico op overlijden in het ziekenhuis. Het grote aantal patiënten riep belangrijke vragen op bij externe deskundigen. Het aantal patiënten dat in een bepaald land of een bepaald continent werd opgenomen, was bijna meer of een zeer groot deel van het totale aantal dat in dat geografische gebied werd gerapporteerd, alsof ze meer gevallen opnamen dan mogelijk was," zei Dr. Daniel
Culver, een longarts en intensive care expert aan de Cleveland Clinic die niet bij het onderzoek betrokken was. Culver zei dat er ook bezorgdheid was over de vraag of het geneesmiddel wel beschikbaar was voor COVID-19 patiënten in sommige gebieden waar het naar verluidt werd gebruikt.

Voor het volledige artikel link hier: https://www.nbcnews.com/health/health-news/lancet-retracts-large-study-hydroxychloroquine-n1225091

Afrikaanse landen bezuiden de Sahara lagere sterftecijfers hebben dan westerse landen?

Het is interessant dat in arme Afrikaanse landen ten zuiden van de Sahara hydroxychloroquine algemeen wordt gebruikt om malaria te behandelen en te voorkomen. Dus het medicijn is gemakkelijk verkrijgbaar, net als aspirine. Het resultaat is een veel lager sterftecijfer door covid-19 in deze landen, dan in veel "rijke" landen, waar de medicatie is onderdrukt, vermoedelijk om andere zakelijke en politieke plannen te beschermen.

De samenzwering om te verhinderen dat dit goedkope geneesmiddel beschikbaar zou zijn om talloze levens te redden, is een verhaal van groot kwaad en bedrog. Bekijk het in deze video: https://www.brighteon.com/c8beeccc-24f1-4e44-a596-0a52abe89a0e

Dr. Fauci spreekt zichzelf tegen

Het is ook interessant dat een van de covid beroemdheden, Dr Anthony Fauci, duidelijk geen voorstander was van hydroxychloroquine sinds het begin van de covid "pandemie". Toch was hij het hoofd van het NIH, toen zij in 2005 deze studie publiceerden over de effecten van chloroquine op het coronavirus SARS-CoV, de recente neef van het covid-19 virus SARS-CoV2.  

Hier is de studie van 2005:  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16115318/

Een interview dat het bekijken waard is

Luister naar dit interview van Glen Beck met Dr Simone Gold, een ware held in dit verhaal: 

https://www.brighteon.com/ff9f4749-9241-45a3-a23e-d3c199ebdd00

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands