Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Nuttige tips om uw immuniteit te verbeteren

Inleiding

Hier is wat actueel zeer goed advies over het optimaliseren van immuniteit. Persoonlijk zou ik het zeer experimentele "vaccin" voor deze over het algemeen milde, niet-dodelijke, en misschien meestal in het verleden voorkomende ziekte niet overwegen; maar ik zal zeker dit eenvoudige advies voor het leven opvolgen om een grote immuniteit tegen alle infecties te hebben. Het is triest dat onze regeringen onze economieën en cultuur verpletteren met lockdowns en ons begraven in schulden voor radicale en dure maatregelen en injecties, in plaats van ons überhaupt te helpen met eenvoudige goede raad zoals deze. Geniet en leef van deze informatie.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands