Dr. Mark Trozzi

Nuttige tips om uw immuniteit te verbeteren

Inleiding

Hier is wat actueel zeer goed advies over het optimaliseren van immuniteit. Persoonlijk zou ik het zeer experimentele "vaccin" voor deze over het algemeen milde, niet-dodelijke, en misschien meestal in het verleden voorkomende ziekte niet overwegen; maar ik zal zeker dit eenvoudige advies voor het leven opvolgen om een grote immuniteit tegen alle infecties te hebben. Het is triest dat onze regeringen onze economieën en cultuur verpletteren met lockdowns en ons begraven in schulden voor radicale en dure maatregelen en injecties, in plaats van ons überhaupt te helpen met eenvoudige goede raad zoals deze. Geniet en leef van deze informatie.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands