Tohtori Mark Trozzi

Katso Kansainvälinen kriisihuippukokous Romaniassa 18. ja 19. marraskuuta

Kansainvälinen ryhmä tutkijoita, lääkäreitä ja muita asiantuntijoita osallistuu Romanian parlamenttiin jakamaan rehellisiä näkemyksiä covidista ja muista kansainvälisistä kysymyksistä.

Muunna ajat omaan paikallista aikaa missä päin maailmaa tahansa täällä

Tässä on lauantai 18. marraskuutah, 2023 Romanian parlamentin puhemiesten aikataulu. Tämä on 7 tuntia ennen Toronton EST-aikaa, joten esimerkiksi minun esitykseni kello 13.00 on kello 6.00 EST, mutta esitykset jatkuvat kello 19.00 Romaniaan asti, joka on keskipäivällä Torontossa. Livestreaming täällä.

Tässä on sunnuntai 19. marraskuuta 2023 puhujien aikataulu. Tämä on 7 tuntia ennen Toronton EST-aikaa, joten klo 10-18 Romanian aikaa olevat esitykset siirtyvät klo 3-11 EST-aikaan. Livestreaming täällä.

maanantai 20. marraskuutath Parlamentaarikkojen ja kansainvälisen asiantuntijavaltuuskunnan lehdistötilaisuus Bukarestissa klo 10.00 EET Romania eli klo 3.00 EST Toronto. Livestreaming täällä.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

7 kommenttia

 1. Haluaisin saada tohtori David Bellin koko pakan, jota hän käytti WHO:n esityksessään Romanian huippukokouksessa. Tohtori Trozzi, voisitteko auttaa meitä siinä? Aiomme linkittää videon hänen puheestaan verkkosivuillemme, kun se tulee saataville, mutta kamera ei kuvannut hänen esityksensä tärkeitä dioja, joihin tohtori Bell viittasi, vaan keskittyi tohtori Belliin (ymmärrettävästi). Kansi tulee olemaan tärkeä tietolähde verkkosivuillamme.

  Olemme pieni ryhmä huolestuneita Kanadan kansalaisia, jotka ovat perustaneet verkkosivuston (https://sites.google.com/view/canada-exit-who) edistääkseen Doug Porterin aloitteesta ja kansanedustaja Leslyn Lewisin tukemana parlamentin alahuoneen vetoomusta WHO:n ja YK:n eroamiseksi. Olemme olleet yhteydessä James Roguskiin. Tehtävämme on tiedottaa niille hyvin monille kanadalaisille, joiden pääasiallinen tietolähde on MSM, Health Canada ja PHAC, jotka eivät ole koskaan kuulleet NCI:stä ja jotka pitävät WHO:ta ja YK:ta kansainvälisen yhteistyön kultaisena standardina. Sivustollamme keskitytään siksi parlamentaarisen keskustelun ja valvonnan tarpeeseen WHO:n ja YK:n osalta. Keskustelu on välttämätöntä parlamentaarisessa demokratiassa. Teemme vaikuttamistyötä ja kutsumme mahdollisimman monia ihmisiä mukaan keskusteluun kahviloissa, tapaamisissa ja muilla tavoin. Lisäksi kehitteillä on entistä vahvempi verkkosivusto.

  Tohtori Trozzi, saatat olla kiinnostunut seuraavasta postauksesta, jonka BC:ssä toimiva lakimies on kirjoittanut PHAC:sta. Pidin sitä erittäin mielenkiintoisena ja pohdin sen monia seurauksia, koska Kanada on edelleen suvereeni maa. G
  https://canucklaw.ca/public-health-agency-of-canada-created-as-branch-of-who/
  Itse asiassa koko verkkosivusto Canucklaw on mielenkiintoinen - lisätietoa tehtävääsi varten. Toivottavasti sinulla on tilaisuus tutustua siihen.

 2. Tuhannet kiitokset teille kaikille siitä, että olette puolustaneet ihmisyyttä. Herra varjelkoon teidät vahvana, valppaana ja viisaana. Rukoilemme teidän kaikkien puolesta. Teidän työnne on välttämätöntä valinnanvapauden säilyttämiseksi. Me rakastamme teitä.

 3. 2020 Plandemian oppitunti: Lampaat viettävät koko elämänsä peläten sutta, ja sitten paimen syö heidät.

 4. Olen pettynyt kansainväliseen kriisihuippukokoukseenne, jossa ei ole yhtään osallistujaa Itävallasta, Saksasta, Sveitsistä, Hollannista, Skandinaviasta ja monista muista maista, jotka ovat myrskyn keskellä.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi