Tohtori Mark Trozzi

Väärinkäytetty valta ei voi muuttaa todellisuutta

Ei turvallinen, ei tehokas, ei rokote. Tässä on tohtori Trozzin ja Michael Alexanderin ensimmäinen rangaistuskuulustelun jälkeinen haastattelu Wayne Petersin kanssa: Mitä kuuluu Kanada?

Lupaan, ettet kyllästy tähän sensuroimattomaan sananvapauteen ja totuuden tavoitteluun. Tämä on ensimmäinen videoitu haastatteluni sen jälkeen, kun 10. marraskuuta CPSO:n rangaistuskäsittelyssä minua vastaan kerrottiin, että pakotetut covid-19-injektiot eivät ole "turvallisia, eivät tehokkaita eivätkä rokotteita". Perustuslakijuristi Michael Alexander ja minä olimme mukana What's Up Canadan Wayne Petersin kanssa.

Valta ei voi muuttaa todellisuutta. Sairaanhoitajien ja lääkäreiden ruoskiminen ei muuta historian tappavinta lääketieteellistä toimenpidettä "turvalliseksi ja tehokkaaksi rokotteeksi". Hyvien sairaanhoitajien ja lääkäreiden hyväksikäyttö on rikos, mutta me emme ole näiden rikosten pahimpia uhreja. Ne ovat kuolleet, surevat ja loukkaantuneet.

Wayne Peters ja What's Up Canada? VerkkosivustoRumble.   

Tapoja tukea:

Seuraavassa on joitakin artikkeleita, joita toimittajat ja muut ovat kirjoittaneet CPSO vs. Trozzi -rangaistusoikeudenkäynnistä:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

4 kommenttia

 1. CPSO pelkää tohtori Trozzia, koska Trudeaun propagandisti Tim Caufield varoitti heitä varomaan Nürnberg 2.0:ta.

  "Tarvitsemme instituutioita, kuten lupalautakuntia, yliopistoja ja sairaaloita, varmistamaan, että niiden jäseniä, jotka puhuvat tieteellisestä totuudesta, tuetaan", Caulfield sanoi. "He voivat [puhua] tietäen, että on instituutioita, jotka tukevat heitä. Muuten ne, jotka käyttävät Nürnberg 2.0:n kaltaisia valheellisia argumentteja, voittavat."

  https://www.medpagetoday.com/special-reports/exclusives/98809

  Jokaisen lääkärin pitäisi tietää, että tietoinen suostumus on peräisin Nürnbergistä. Siksi tarvitsemme Nürnberg 2.0:n, koska potilaille ei ole tiedotettu C19-vaxiinien vaaroista. "Turvallinen ja tehokas" -merkinnän olisi pitänyt olla "Käytä omalla vastuullasi", tai sitä ei olisi pitänyt saattaa markkinoille lainkaan.

 2. Tohtori, olen innoissani kuullessani uutisenne, se vahvistaa kaiken sen, mitä Jumala kertoo omilleen - teitä kylvetään rukouksissa, iloitkaa kanssani!

 3. Niille, jotka yhä uskovat, että myrkyt ovat "turvallisia ja tehokkaita", illuusioiden myyjät kertovat selvästi, mitä odottaa puoskareilta:

  "Älykäs rokottaminen":

  "Nanorobotiikan avulla älykkäät rokotukset voivat tehostaa ihmisen immuunijärjestelmää. Otetaan esimerkiksi Pfizer-BioNTech COVID-19 -rokote, joka käyttää rauta-nanohiukkasia RNA-molekyylien kuljettamiseen kehoomme. Nämä nanohiukkaset kohdistuvat vain valkosoluihimme. Sinne päästyään solut tuottavat koronaviruksen piikkejä jäljitteleviä proteiineja, joiden avulla ne pystyvät tunnistamaan ja neutraloimaan viruksen tehokkaammin.
  Näin ollen nanorobottien käyttö lääketieteessä antaa immuunijärjestelmällemme valmiudet torjua virusmutaatioita tehokkaammin, mikä tarjoaa suojan, jota perinteiset rokotteet eivät pysty tarjoamaan. Nanoteknologian sisällyttäminen rokotusprotokolliin voisi merkitä paradigman muutosta kansanterveydessä, sillä se tarjoaisi vahvemman ja pitkäaikaisemman immuniteetin."
  - Andrew Burak, toimitusjohtaja Relevantti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi