Tohtori Mark Trozzi

Tiedot ja kaaviot ovat tärkeitä, mutta ne eivät kerro todellisuudesta, kuolleista lapsista ja surevista perheistä.

Kiitos We The Patriots USA:lle tästä erinomaisesta dokumentista. Tämä on erittäin maukas yhdistelmä tarinoita, joita rohkeat surevat vanhemmat kertovat, ja asiantuntijoita, jotka selittävät, mitä on tapahtumassa. Mukana ovat muun muassa tohtori Peter McCullough, tohtori James Thorpe ja Edward Dowd. Jatkamme taistelua rikollista covid-yritystä vastaan, mutta mikään tappioistamme ei ole verrattavissa lasten kuolemaan ja heidän vanhempiensa tuskaan ja menetykseen.

Elokuvan on tuottanut ja ohjannut Teryn Gregson. Kuvauksen ja leikkauksen ovat tehneet Jason ja Avery Kabrich ja Ei lammas Media.  

Aiheeseen liittyvä materiaali:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

3 kommenttia

 1. Ottawassa asuvan 11-vuotiaan pojan äitinä, kun koululautakunnat ajoivat propagandaa, kertomusta turvallisesta ja tehokkaasta "rokotuksesta", jota tarjottiin koulun alueella, aloin todella pelätä lapseni ja meidän henkemme puolesta, koska hänen vanhempanaan puhuimme kokeellisia rokotuksia vastaan. Kesti kaksi vuotta, mutta onnistuimme lähtemään Kanadasta, myimme kaiken, menetimme paljon (taloudellisesti ja henkisesti), mutta minusta tuntui, että meidän oli pakko tehdä se. Kanadasta on tullut kuolemaa kannattava maa, joka tuhoaa uskon, perheiden yhtenäisyyden, yhteisiin arvoihin perustuvat vahvat yhteisöt, koulutuksen, lasten viattomuuden, edistää kokeellisia bioaseita, laillistaa huumeet, laajentaa eutanasiaa sellaiselle tasolle, että se tuntuu epätodelliselta, työntää hormoniblokkereita ja leikkauksia nuorille häiriintyneille teini-ikäisille, joista tulee niitä, jotka uhrataan Woke-ideologian nimissä.
  Elämme maailmassa, jossa tohtori Trozzin, tohtori MacCullough'n, tohtori Raoulin ja monien muiden kaltaisia sankareita sensuroidaan ja nöyryytetään, kun BigLabien kanssa työskenteleviä rikollisia ylennetään vaarallisten säätiöiden johtajiksi, jotka rakentavat tulevien pimeiden aikakausien perustuksia.
  Ellemme taistele missä tahansa maailmassa, koska tämä on globaalia, eikä turvallista paikkaa enää ole, ei edes auringon alla....

 2. Kaikkien pitäisi kokoontua yhteen ja haastaa hallitus oikealla tavalla oikeuteen. Virusta ei ole olemassa, piste. Hallitus ja monet lääkärit valehtelivat meille kaikille.
  Ainoa tapa lopettaa tämä on yksinkertainen vaatimus: näyttäkää minulle puhdistettu ja eristetty virus.
  Loppujen lopuksi he sanoivat, että sitä voi olla kädessäsi, bussissa, rahassa kaikkialla, joten se on helppo eristää, eikö niin?

 3. Olen kauhuissani siitä, että CPSO:n jäsenet eivät myönnä tai eivät ole kiinnittäneet huomiota Covid-rokotteen hirvittäviin vaikutuksiin.
  CPSO:n on organisaationa tarkoitus pitää arvossa ja suojella kanadalaisten terveyttä. Tuntuu siltä, että tämän organisaation jäsenet ovat kaikki saaneet valtavia taloudellisia kannustimia - mahdollisesti lääketehtailta - noudattaakseen paljon parjattua "puolueen linjaa". Miten voimme luottaa CPSO:hon tulevaisuudessa! En luota enää koskaan. On erittäin tuskallista sanoa tämä, mutta olen alkanut uskoa, että olette korruptoitunut ja rikollinen organisaatio, jonka Big Pharma on ostanut. Olette myyneet kanadalaiset huijariksi ilmeisesti välittämättä vähääkään niistä miljoonista kanadalaisista, jotka ovat kärsineet sydänongelmista, "turbosyövistä", tuhoutuneista immuunijärjestelmistä ja lukemattomista muista. Ettekö ole tietoisia niistä kymmenistä pienistä lapsista, jotka saavat sydänkohtauksia - sitä tapahtuu juuri nyt, kun puhumme! Oletteko te kaikki niin sokeita ja tietämättömiä. Taivas auttakoon teitä kaikkia. Teidän pitäisi hävetä!

  Muistakaa karman periaatteet. Teidän tekonne paljastuvat, ja niin myös organisaationne, korruption ja epäpätevyyden vuoksi.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi