Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Peter McCullough | Lääketieteen talo on tulessa

Tässä on hieno, hyvin tuore esitys, jonka tohtori Peter McCullough piti Amerikan lääkärien ja kirurgien yhdistykselle 23. lokakuuta 2023. Tohtori McCullough on aina valaiseva; tässä on kovia kiistattomia todisteita, jotka osoittavat, kuinka rikollinen covidien agenda on ollut ja on edelleen.

Aiheeseen liittyvä materiaali

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

7 kommenttia

 1. Breggin herjasi suoraan Malonea, jolla oli perusteltu syy nostaa kanne. Tästä huolimatta kanne hylättiin. Todennäköisesti siksi, että Malone ON vahva ääni terveyden vapauden puolesta, eikä hänen voida katsoa "voittavan" järjestelmässä, joka on hyökännyt häntä vastaan joka puolelta.

  On liian helppoa heittää kiviä mihin tahansa suuntaan. Ja on monia, jotka ovat käyttäneet tilannetta hyväkseen omaksi hyödykseen. Katsokaa, mitä ihmiset ovat uhranneet, kestäneet ja mitä myönteisiä toimia he ovat toteuttaneet. Malone on arvokas ääni tässä taistelussa terveyden vapauden puolesta.

 2. En pääse tähän videoon, yritin kaikkia edellä mainittuja ehdotuksia, mutta turhaan. Yritin Dr. Mark Trozzin sivua Rumble-sivustolla, mutta se ei ole siellä. Olisi mielenkiintoista katsoa. Kiitos.

 3. Mikä saa minut on Trump on edelleen pilvessä hänen nopea ja raivoisa myrkkyä laukausta, kun hän ei koskaan ottanut itseään he luulevat, että meillä on muistin menetys se on kiinni hän on tehnyt niin hyvää rahoituspuolella USA:n talouden mutta kaikki on mennyt nyt perunan pää siellä nyt.

 4. Erinomainen esitys. En odottanut tietoa transsukupuolisuudesta. Siinä on järkeä, kaikki ne lapsuuden rokotukset abortoitujen mies- ja naissikiöiden kanssa (dna) ovat varmasti aiheuttaneet enemmän kuin autismi. Sydäntäsärkevää.

 5. Kunnioitan McCullough'ta. Mutta minulla on ongelma hänen kanssaan. Hän puhuu jatkuvasti injektioista mainitsematta kuitenkaan hirvittävää politiikkaa ennen injektioita:
  peittely, lukitukset, väärennetyt pcr-testit, sairaalaprotokollat (ei antibiootteja, tappaja Remdesivir + hengityskoneet). Hän ei koskaan myönnä, että pandemiaa tai tappavaa "super GOF-virusta" ei ollut. Hän kertoo koko ajan tappavasta 'koroniasta', joka tappoi ihmisiä, vaikka tosiasiassa lukuisat muut tekijät olivat vastuussa kuolemantapauksista, kuten edellä todettiin.
  Katsokaa nämä kaksi videota, joissa Michael Yeadon ja Denis Rancourt ovat mukana, ne kertovat järkevän totuuden:

  https://gigaohmbiological.com/archive

 6. Kiitos tohtori Trozzi, että lähetitte tämän videon tohtori Peter McCullough'sta. Kenenkään ei pitäisi jättää sitä väliin. Toivottavasti olette viitanneet https://breggin.com/ ja sain selville, miten Robert Malone kohtelee ihmisiä väärin. Odotan myös innolla vapauttamistasi CPSO:n otteesta.

  1. Kyllä, en pidä Malonen käytöksestä ja kiusaamisesta Peter Bregginia kohtaan. Ei ollenkaan mukavaa 😦.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi