Tohtori Mark Trozzi

Tohtorit Robert ja Jill Malone, tohtori Byram Bridle, tohtori Mark Trozzi.

Live Glen Jungin ja Bright Light Newsin kanssa Grand Eglington Theaterissa Torontossa. Lyhyitä pätkiä ja ilmainen koko video

Tässä on Bright Light Newsin antelias lahja. Syyskuun 20. päivänäth 2023 Glen Jung isännöi tohtori Robert Malonea, tohtori Jill Malonea, tohtori Byram Bridleä ja minua itseäni, ja totuuden ja vapauden ystävät kokoontuivat yhteen Grand Eglington Theaterissa Torontossa. Tässä on muutamia superlyhyitä pätkiä jokaisesta puhujasta sekä koko tapahtuma neljässä osassa. Tämä oli molempien tohtori Maloneiden ensimmäinen puhetilaisuus Kanadassa. Tilaisuuden nimi oli "Viidennen sukupolven sodankäynti". Löytyköön hyödyllisiä hälytyksiä, monimutkaisia asioita pohdittavaksi ja vinkkejä selviytymiseen.

Glen Jung on tehnyt valtavia uhrauksia ja työskennellyt väsymättä vuodesta 2020 lähtien etsien tärkeitä totuuksia, etsien asiantuntijoita ja pitäen meidät kaikki ajan tasalla. Hän ja hänen tiiminsä ovat auttaneet pelastamaan monia ihmishenkiä ja valistaneet miljoonia ihmisiä; kaikki tämä kengännauhabudjetilla. Auttakaa tukea Bright Light Uutiset ja hyödyntää täysimääräisesti BLN:n kirjasto, joka sisältää huippuluokan haastatteluja ja artikkeleita, jotka liittyvät terveyteen ja erilaisiin geopoliittisiin kysymyksiin.  

Viidennen sukupolven sodankäynnin lyhyet klipit:

Tapahtumassa ja sen ympäristössä. Tutustu kaikkiin covid-sankareihin!

Tohtori Byram Bridle kutsuu esiin lääkäreitä, jotka tuhosivat mummon kuolemaan ilman Evaxxia

Olemme taistelussa mielestämme - Dr. Robert Malone

Miljardeja tuhlataan mainoksiin ja vaikuttajiin miljoonien rokottamiseksi ja kontrolloimiseksi - Dr. Jill Malone

WHO:n eurooppalainen seksuaalikasvatussuunnitelma opettaa masturbaatiota 0-4-vuotiaille lapsille - Dr. Mark Trozzi

Viidennen sukupolven sodankäynti Koko tapahtuma Osat 1 - 4

Viidennen sukupolven sodankäynti osa 1

Viidennen sukupolven sodankäynti osa 2

Viidennen sukupolven sodankäynti osa 3

Viidennen sukupolven sodankäynti osa 4

Linkit ja liittyvä materiaali:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

3 kommenttia

 1. Kiitos, Glen Jung, Bright-Light, tohtori Mark Trozzi, tohtori Byram Bridle, tohtorit Jill ja Robert Malone siitä, että saitte aikaan kansallisen keskustelun maailmanlaajuisten nukketeatterimestareiden tunnustamiseksi.
  OLIGARKKIEN PSYKOOPPI ON 7000 VUOTTA VANHA BABYLONISTA LÄHTIEN.
  Ymmärrän, että tohtori Malone yrittää kertoa meille kaikille viidennen sukupolven sodankäynnistä, joka on syventynyt informaatio- ja havaintosodankäyntiin, johon siirtomaa-ajan väärennetyt rahoitus-, media-, uskonto-, koulutus- jne. järjestelmämme ovat olleet kiinnittyneitä 7000 vuoden ajan komentoa ja hallintaa varten.
  Syvällisempi merkityksellinen "viestintä" on kuitenkin kulttuurisen inhimillisen jakamisen, välittämisen, tervetulleeksi toivottamisen ja taloudellisen osallisuuden edistämistä, jota ihmiskunnan "alkuperäisasukkaat" (lat. "itse itsensä tuottavat") esi-isät viljelivät. Intian "Swadeshi"-liike (hindiksi "alkuperäiskansa" eli "omavaraisuus") vuosina 1917-1947 sai onnistuneesti aikaan Intian "Swaraj"-liikkeen (hindiksi "itsehallinto"), jolla tunnustettiin Intian autonominen hallinto. Mohandas Gandhi oli esimerkkinä tästä kulttuuritaloudellisesta työstä, joka oli hänen keskeisin viestintänsä ja toimintansa.
  Tutkimukseni mukaan "eksogeeniset" (latinaksi "muiden tuottamat") oligarkit ovat katkeamaton sukupolvi epäonnistuneesta siirtomaaimperiumista toiseen (Babylon, Assyria, Egypti, Kreikka, Rooma, Portugali-Espanja, Ranska, Belgia, Alankomaat, Iso-Britannia, Yhdysvallat-Kanada.
  Oligarkit ovat kansanmurhanneet niin suuren osan kerran maailmanlaajuista "alkuperäisväestöä" (l. "itse itsensä tuottavaa") ihmiskuntaa ja tuhonneet niin suuren osan biosfääristä.
  "Sallikaa minun laskea liikkeelle ja valvoa kansakunnan rahaa, enkä välitä siitä, kuka tekee sen lait!"
  Marionettimestareita ovat "eksogeeniset" oligarkit, jotka omistavat vähemmistöosuuksia, mutta kontrolloivia kolmenvälisiä osakkeita jokaisessa väärennettyä "rahaa" (kreikaksi "mnemosis" = "muisti") liikkeeseen laskevassa Yhdysvaltain keskuspankissa, Englannin pankissa (Lontoon kaupungissa) ja Kansainvälisessä järjestelypankissa. Nämä eivät ole liike-elämän, teollisuuden tai kaupan ihmisiä, jotka ovat merkittävästi edistäneet yhteiskunnan hyvinvointia.
  Hallitsemalla ylhäältä alaspäin suuntautuvaa väärennettyä metalli-kolikko 'rahaa', Oligarkit hallitsevat väärennettyä rahoitusta, väärennettyä 'pääomaa' (L. 'cap' = 'pää' = 'kollektiivinen-äly'), väärennettyä 'mediaa' (L. 'medium' = 'keskellä' kuten molemmilla esitetyillä puolilla), väärennettyä 'uskontoa' (L. 'religio' = 'suhteuttaa', ei indoktrinoida tai hallita), väärennetty 'koulutus' (L 'educare' = 'johtaa eteenpäin sisältäpäin', ei taas indoktrinoida dogmia), väärennetty sotilaallis-teollinen, lainsäädännöllinen, oikeudellinen ja lääketiede-kompleksi.
  "Emme voi ratkaista ongelmiamme samalla ajattelulla, jota käytimme niitä luodessamme", Albert Einstein.
  Emme keksi tai innovoi tietämme ulos nykyisistä Oligarkkien hallinnan rakenteista pala palalta. Paradigmanvaihto löytyy meistä jokaisesta, kun muistamme oman muinaisen alkuperäiskansojen esi-isiemme perinnön kaikkialta maapallolta ja kuuntelemme tuota "itseään luotaavaa" ääntä jokaisen sisältä.
  ORGANISOITUMINEN PUUJUURISTA (ruohonjuuret ovat matalia, jakautuneita, heikkoja ja haavoittuvia) rakastavalla, intiimillä, sukupolvien välisellä, naisten ja miesten välisellä, tieteidenvälisellä, kriittisen massan, mittakaavaetujen avulla.
  Rahoitus on merkittävin kysymys niiden keskuudessa, jotka yrittävät luoda terveellisiä vaihtoehtoja. Tarkastellaan alkuperäiskansojen "yhteisöä" (l. "com" = "yhdessä" + "munus" = "lahja tai palvelu") ja kiertotaloutta (gk "oikos" = "koti" + "namein" = "hoiva ja hoito") kulttuurisina "fraktaaleina" ("murto-osa, kertoja, rakennuspalikka, jossa osa sisältää kokonaisuuden").
  Kaikki ihmiskunnan maailmanlaajuiset "alkuperäisasukkaat" (latinaksi "itse itsensä tuottavat") esi-isät, kansat ja 1. kansakunnan ihmiset Turtle-Island/N:llä. Amerikassa keskittyivät ~100 (50-150) hengen monikoti-kotikompleksiin (esim. Longhouse-asunto, Pueblo-townhouse & Kanata-kylä) Kiertotalous (kreik. 'oikos' = 'koti' + 'namein' = 'hoiva ja hoito'). 70% ihmisistä asuu nykyään monikodeissa, joissa on keskimäärin 32 asumisyksikköä = ~100 ihmistä. Monikodissa ihmiskunnan alkuperäiskansojen esi-isät, jotka tunsivat toisensa ja olivat riippuvaisia toisistaan vahvoissa paikallisissa kiertotalouksissa, olivat tunnettuja ja ylpeitä yksilöllisestä ja kollektiivisesta kulttuurisesta kyvystään toivottaa vieras, uusi lapsi ja kaikki tervetulleeksi ja ottaa mukaan keskuuteensa. Kuvitelkaa ~100 ihmistä, joilla on erilaisia erikoislahjakkuuksia, jotka kaikki tunnustetaan, otetaan huomioon ja otetaan mukaan voimakkaana rakkauden ja tervetulleeksi toivottamisen voimana. https://sites.google.com/site/indigenecommunity/C-relational-economy/1-extending-our-welcome-participatory-multihome-cohousing
  20% of Multihome-asukkaat ovat laajennettuja perheitä, jotka asuvat tarkoituksellisesti lähekkäin sosiaalista ja taloudellista yhteistyötä varten. Monikoti-laajaperheet tuottavat vuosittain triljoonia $ yksilöllisesti tarkoituksenmukaisimpia tavaroita, palveluja, jakamista ja huolenpitoa Kilpikonnasaarena, Pohjois-Amerikan suurimpana keskeisenä talouden sektorina, jota hallitus, koulutus ja instituutiot eivät kuitenkaan tunnusta. Laajat (todella monimuotoiset ja sekalaiset) perheet muodostavat kulttuurisen osallisuuden ytimen jopa sukulaisuussuhteettomille ja koko yhteisölle.
  Maailmanlaajuisesti ja täällä muinaiset 'Haudenosaunee' (irokeesit, 'laajennettujen parvien kansa' eli 'Tervetuloa') keskittyivät 'Kaianere'kowa'n' ('Suuren-hyvän-tietä-ystävällisyydestä' eli 'Suurta-rauhan-lakia' eli 'Perustuslakia') perinteisiin, jotka on hahmoteltu ELÄMÄNPYÖRÄSSÄ (CIRCLE-OF-LIFE).
  Kilpikonnasaaren (Pohjois-Amerikan) ~110 kansakuntaa, jotka olivat järjestäytyneet ~23 Konfederaatioksi, viljelivät mannermaista kaupan ja yhteistyön järjestelmää ennen kuin massiivinen Oligarkki lähetti kymmeniä miljoonia järjestelmään epäonnistuneita kansalaisiaan hyökkäykseen ja kansanmurhaan. Outoa, koska keltti-Eurooppaan oli hyökännyt sama Oligarkkien hallinnan ja epäonnistumisen viennin linja kuin Roomaan, Kreikkaan, Assyriaan ja Babyloniaan. https://sites.google.com/site/indigenecommunity/a-home/3-indigenous-circle-of-life
  Tutkimuksissa löydämme näitä positiivisia, ennakoivia Ystävällisyyden lakeja jokaisesta alkuperäiskansasta maailman jokaisella mantereella, ja niiden osatekijät ovat 1) ~100 hengen monikodit, 2) aikapohjainen vastaavuuskirjanpito String-kuorella ja Neuvosto-Prosessilla ja 3) Kommunikointi Neuvosto-Prosessin kautta. Ihmiskunta voi uudelleen fasilitoida nämä 3 tärkeää inhimillistä kulttuuria DO-WE-KNOW-WHO-WE-WE-ARE-? http://sites.google.com/site/indigenecommunity/d-participatory-structure/9-do-we-know-who-we-are verkkopohjainen Community-Economy-ohjelmisto, jonka avulla ne 70% kaikista väestöryhmistä, jotka ovat edelleen kulttuurisesti yhteydessä Multihomeen, sekä naapurustossa asuvat voivat:
  A) LUETTELO paikallinen yksilö & yritys: kyvyt, tavarat, palvelut, resurssit & unelmat. https://sites.google.com/site/indigenecommunity/a-home/7-membership
  B) MAP paikalliset läheiset yhteistyösuhteet täydentävää taloudellista yhteistoimintaa varten. ESIMERKKI PERUSKARTASTA EKOLOGIAN YMMÄRTÄMISEKSI Tiohtiake Suur-Monrealin saaristoalueella. Vuonna 1999 yli 40 McGillin maantieteen professorin ja opiskelijan sekä muiden korkeakoulujen (esim. Dawson) ja yliopistojen (esim. Universite de Provence en Marseille) kanssa työskentelimme 36 Kahnawaken ja Kanehsataken Onkwawen:na-kielikeskuksen vanhimman sekä muiden Tiohtiaken alueen 1. kansojen kanssa kartoittaaksemme TSI TETSIONITIOTIOTIAKON, SUSTAINABILITETTIIN PERINTÖÖN JUURTUNUT KESTÄVYYS, 105 mohawkien, wendattien ja algonquien paikannimiä. https://sites.google.com/site/indigenecommunity/a-home/5-tiohtiake-mohawk-placenames
  C) TILI yhteisille maksuille, ostoille, myynneille ja yhteissijoituksille. https://sites.google.com/site/indigenecommunity/c-relational-economy
  D) KOMMUNIKOIDA esimerkiksi virallisesti neuvoston prosessin tai molemminpuolisten, tasa-arvoisten, nauhoitettujen ja julkaistujen vuoropuhelujen avulla virallisen sopimuksen saavuttamiseksi yhdessä sekä konfliktien ratkaisemiseksi. https://sites.google.com/site/indigenecommunity/d-participatory-structure/1-both-sides-now-equal-time-recorded-dialogues

 2. Jonkun pitäisi paljastaa nämä sydämettömät lääkärit, jotka käytännössä tappoivat Sheila Lewisin 😤.

 3. Tässä haastattelussa tohtori SHIVA Ayyadurai, MIT:n tohtori, sähköpostin keksijä, tiedemies, insinööri ja presidenttiehdokas, vastaa vuoden 2024 vaalien kolmannen GOP:n esivaaliväittelyn kysymyksiin.
  https://www.youtube.com/watch?v=J9mIMkaZMho

  Suosittelen myös lukemaan Witney Webbin kirjoja/ katsomaan hänen haastattelujaan Esimerkiksi: J Epsteinista: hänen uudesta pomminvarmasta kirjastaan Jeffrey Epsteinin syvistä yhteyksistä maailman suurimpiin vallanpitäjiin. Hän paljastaa syvän korruption ja peittelyn länsimaisen valtarakenteen ytimessä. https://www.youtube.com/watch?v=w3JmSHLgol4

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi