Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Trozzi | Kiireellinen viesti lääkäreille ja sairaanhoitajille

Pfizer syyllistyi petokseen. Health Canada vahvisti piilotetun SV40-promoottorisekvenssin. Injektiot ovat vielä pahempia kuin luulimme.

Tohtori Trozzin kiireellinen lyhyt viesti lääkäreille ja sairaanhoitajille. Se on tärkeä viesti kaikille, myös poliitikoille, tuomareille ja lääketieteen sääntelyviranomaisille. Kaikille on valehdeltu. Pfizer syyllistyi petokseen. Geneettiset injektiot ovat vielä pahempia kuin luulimme, ja ne on lopetettava välittömästi.  

Auttakaa toimittamaan tämä kaikille.

Aiheeseen liittyvä materiaali

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

3 kommenttia

 1. Hei, tohtori Trozzi,
  Kiitos vilpittömästi kaikesta mitä teette !!!! Jumala itse ei anna näiden pahantekijöiden jäädä rankaisematta, heidän päivänsä on yhä lähempänä. Tähän uskon koko sydämestäni. Hänellä on siis ihmeellisiä palkintoja niille, jotka yrittävät tehdä sitä, mikä on oikein !!!!. Joten kiitos vielä kerran.
  En pysty "avaamaan" tätä videota, voitko neuvoa toista muotoa?
  koska halusin niin kovasti katsoa sen.
  Ystävällisin terveisin ja rakkaudella

 2. Täydellinen viesti, mutta kuunteleeko lääketieteellinen yhteisö? Tänään Kanadan terveysministeriö edistää sitä, että vauvoille annetaan kaksi pistosta tätä myrkkyä kuuden kuukauden iässä. Tämä on häpeällistä. Tieto ja tiedot ovat kaikkien lääkäreiden saatavilla, mutta ihmettelen, kuinka moni jättää tosiasiat tahallaan huomiotta ja syyllistyy pahoinpitelyyn tai murhaan niitä kohtaan, jotka vielä luottavat heihin!?

  1. On paljon eettisiä lääkäreitä, Brad, mutta pelkään, että liian monet joko kieltäytyvät näkemästä totuutta tai ovat Big Pharman ostamia. Muistakaa, että jos toistatte suurta valhetta tarpeeksi usein ja riittävän vakuuttavasti, monet lopulta uskovat sen.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi