Tohtori Mark Trozzi

Rodney Palmer paljastaa CBC:n kanadalaisten pettämisen.

Kanadan journalistiveteraani Rodney Palmer paljastaa CBC:n ja MSM:n täydellisen luopumisen uutisten keräämisestä ja sen sijaan puhtaan propagandan tuottamisen.

Rodney Palmerilla on vaikuttava ansioluettelo kanadalaisena toimittajaveteraanina. Hän toimi 20 vuotta CTV:n ulkomaankirjeenvaihtajana ja CBC:n tutkivana toimittajana sekä CTV Newsin ulkomaankirjeenvaihtajana ja toimistopäällikkönä Intiassa, Kiinassa ja Lähi-idässä. Hänellä on myös kokemusta tartuntatautiepidemioista raportoimisesta.

Muutaman päivän kuluttua covidin käynnistämisestä vuonna 2020 Palmer järkyttyi siitä, mitä hän näki tapahtuvan CBC:ssä ja muissa uutistoimistoissa. Hän havaitsi, että uutisten keräämisestä oli siirrytty täysin propagandan tuottamiseen.

Rodney Palmerin NCI:n lausunnot murskasivat valheiden matriisin, jota on käytetty hämmentämään ja jakamaan meitä, pakottamaan meidät vaarallisiin injektioihin, edistämään perusteetonta vihaa "rokottamattomia" ihmisiä kohtaan ja aiheuttamaan kuolemaa, sairauksia ja vammoja. Yksityiskohdat ovat mielenkiintoisia ja loukkaavia.

Jakakaa tämä erityisesti kaikille, jotka kärsivät yhä siitä, että he luottavat CBC:hen, MSM:ään, WHO:hon tai Kanadan hallitukseen.

1 minuutin tiivistelmä Ote

9 minuutin ote

Täydellinen esittely:

Linkit ja niihin liittyvä materiaali:

Lisää Top NCI Posts

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi