Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Chris Milburn, tohtori Laura Braden, tohtori Aris Lavranos ja tohtori Mark Trozzi lasten seksualisoinnista ja alaikäisiin kohdistuvista lääketieteellisistä toimenpiteistä.

Jaa tämä tärkeä keskustelu erityisesti vanhempien kanssa. Lapsemme ovat hyökkäyksen kohteena. Heidän elämänsä ja tulevaisuutensa ovat suuressa vaarassa jo pelkästään koulunkäynnin vuoksi. Mitä tapahtuu? Kuka sitä tekee? Miten voimme pysäyttää sen? Neljä rohkeaa kanadalaista asiantuntijaa jakaa isäntä Scott Spidlen kanssa näkemyksiä tieteestä, lääketieteestä, oikeudesta, filosofiasta ja hengellisyydestä.  

Liittykää seuraamme, kun marssimme ympäri Kanadaa ja maailmaa ensi keskiviikkona 2. syyskuuta.

Etsi sinua lähin sijainti, tai kaikki resurssit, joita tarvitset, jotta voit helposti perustaa marssitoiminnan paikkakunnallasi, olipa se suuri tai pieni. 

Kyllä, marssi jatkuu! Marssin Torontossa päivän aikana, ja osallistuu tähän tapahtumaan myös Torontossa illalla.. Liittykää seuraamme.

Aiheeseen liittyvä materiaali:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

14 kommenttia

 1. Hei, tohtori Trozzi, taistelen hieman taistelua vastaan. Olen sairaanhoitaja Nova Scotiassa. (Joten korruptoitunut maakunta )Olen ollut pois lääketieteellisistä syistä, minulla oli aorttaläpän vaihto 2022, mutta päätin lähteä pois marraskuussa 2021, kun määräaika päättyi rokotusvelvoitteiden osalta. Ja he kieltäytyivät myös uskonnollisesta vapautuksesta. Olen NIIN iloinen, etten ottanut tätä rokotteeksi kutsuttua asiaa, sillä olin niin, niin, niin sairas, kun H1N1-rokote otettiin käyttöön ja minua häpäistiin lääketieteellisesti, koska en halunnut ottaa sitä vuonna 2009, muistaakseni. Sairaala, jossa työskentelin, kieltäytyi kahdesta poikkeusluvasta, jotka perustuivat ihmisoikeuslakiin; uskonnollisesta syystä ja oikeudestani kieltäytyä rokotteesta lääketieteellisten tietojen perusteella. Minut nähtiin lopputarkastuksessa sydänlääkärin klinikalla, mutta nämä nuoret sydänlääkärit eivät halua sanoa mitään. Mutta heidän täytyy tietää, eikö niin? Sydänsairaanhoitajat kertovat minulle, kuinka klinikan ovista tulee epätavallisen paljon sydänlihastulehduksia ( hänen tarkat sanansa taisivat olla "TONS"), ja kun kysyin ikäryhmää, hän kertoi, että ikäryhmä on 18-90 vuotta vanha. He eivät halua antaa minulle pysyvää kardiologia, joten lääkärit, joita näen, vaihtuvat 2 vuoden välein, tiedättehän, miten se menee. Mietin, että tiedättekö, miten voisin saada suosituksen joltain, joka voi tukea uskomuksia olla ottamatta tätä? Sairaanhoitajien liitto on hyödytön, luulen että hekin ottivat maksun, jotta suostuisivat tähän huijaukseen. He eivät koskaan puolustaneet sairaanhoitajien ääntä kovin hyvin. Rakastan kuulla vastauksen teiltä, ja haluaisin antaa numeroni, mutta pidättelen sitä, jos ette lue tai saa tätä viestiä. ps Minulla ei myöskään ole perhelääkäriä, jolla on suuri jonotuslista täällä, hän lähti toukokuussa vihreämmille laitumille. Vaikka hän oli täällä hän kannatti pistoksia.

 2. Anteeksi kirjoitusvirhe AJ. Käytän talk to text -toimintoa. Sen olisi pitänyt lukea.1 Million March

 3. Hei Mark, Tässä sähköpostiviestissä on vain bannerin kuva eikä videota tai linkkiä.
  Jos muut etsivät lisätietoja marssista, lisään rivin tänne: https://millionmarch4children.squarespace.com/

  Kiitos paljon Mark kaikesta, mitä olet tehnyt ja uhrannut. Sinulla ei ole aavistustakaan, kuinka paljon hyvää olet tehnyt.

 4. Mitä tapahtui videolle, jossa ovat mukana tohtorit Milburn, Braden, Lavranos ja Trozzi? Se julkaistiin tällä sivulla aiemmin, mutta sitä ei enää ole täällä?

 5. Voisiko joku ystävällisesti kertoa minulle, missä maaliskuu on Torontossa, ja lähetän sen eteenpäin ystäville? Kuten aina, asiat näyttävät peseytyvän, mikä estää tiedon kulkemisen. Kiitos vilpittömästi

 6. Jos asut lähellä pls osallistua + vähintään 1 muu, tiistai. 19. syyskuuta EDT klo 19.00, täyttämään Auroran kaupunginvaltuuston valtuustosalin Auroran kaupungintalolla, 100 John West Way, Aurora ON L4G 6J1, koska ihmisille ei ole tiedotettu eikä äänestetty politiikasta + toimenpiteistä eli "strategisesta suunnitelmasta", joka sisältää 15 minuutin "rajoitettuja" kaupunkeja, jotka ovat ulkomaisten tahojen ja kansalaisjärjestöjen eli YK:n, Maailman terveysjärjestön ja muiden asettamia, jotka rajoittavat kaikkia. TY!

 7. Kiitos, tohtori Trozzi, olen eläkkeellä oleva kanadalainen sairaanhoitaja (65-vuotias), joka on seurannut tätä ohjelmaa alusta alkaen. Tiedän, millaista on kuluttaa joka päivä ja yö, jotta totuus saataisiin julki. Kunnioitan teitä hyvin paljon.
  Kathy Victoria Harbourissa, Ontariossa

 8. En tiedä mitään 20. päivän marssista, mutta voisin antaa paljon hyviä syitä siihen.
  Yksityiskohtia?
  Lähettämässäsi linkissä oli nätti kuva, mutta en saanut videota.
  Kiitos,
  Janet Desroches

   1. Hei AJ. Kiitos linkistä 1 000 000 marssista lasten puolesta. En tiedä, onko tämä se linkki, jota ihmiset pyytävät. Tämä on silti helppo löytää. Uskon, että useimmat näistä ihmisistä, minä mukaan lukien, etsivät linkkiä varsinaiseen videoon, jossa ovat mukana tohtorit Milburn, Braden, Lavranos ja Trozzi? Katsoin videon kerran ja haluan lähettää sen eteenpäin ystäville. En näe sitä enää. Tiedättekö, miten voimme löytää linkin tähän videoon.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi