Tohtori Mark Trozzi

Mahdollisimman siisti henkilö, joka pyrkii presidenttiehdokkaaksi

RFK Jr kilpailee dementoituneen pikkutyttö-nuuskijan kanssa, joka horjuu ympäriinsä ja päästelee käsittämättömiä ääniä.

Katso tätä. Republikaanit vs. demokraatit on vain vanha "hajota ja hallitse" -huijaus: hölynpölyä ja harhautusta: eri nuket, samat nukettajat; mutta hyvä ihminen, on ihana!

Dementoitunut lapsen haistelija:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

8 kommenttia

 1. Molempien suurten puolueiden 18 edustajainhuoneen edustajan ydinryhmä piti äskettäin lehdistötilaisuuden. He kutsuvat itseään suvereniteettikoalitioksi ja tukevat lakiehdotusta HR 79 - Exit The Who Bill. He ovat pitäneet lyhyitä puheita, ja ne ovat nähtävissä James Roguskin Substackissa - https://jamesroguski.substack.com/p/sovereignty-coalition-press-conference?utm_source=substack&utm_
  Suvereenisuuskoalition pääsivu on täällä - https://sovereigntycoalition.org/ Ulkomaalaisten tukijoiden on mahdollista allekirjoittaa WHO:sta poistumista koskeva julistus pääsivun alareunassa. James Roguski Substackin arkistossa on paljon WHO:ta koskevaa tietoa.

  Kiitos

 2. Sitä on niin vaikea sanoa! Tohtori Shiva Ayyadurain mukaan Kennedyn perhe on korruptoitunut, ja hän pyrkii myös presidentiksi. Hänen videonsa ovat Rumble-sivustolla. Mitä uskoa....

 3. Olen hämmentynyt siitä, miten kunniallinen Kennedy on... Luin tämän tohtori Peter Bregginistä: https://gingerbreggin.substack.com/p/robert-kennedy-steve-kirsch-and-robert Otsikko: Robert Kennedy, Steve Kirsch ja Robert Malone - Mistä tässä on kyse?
  "Olen historiallisesti työskennellyt sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat olleet todella Deep State -tiedusteluyhteisön jäseniä"... Robert W Malone MD, ja katso sitten seuraava artikkeli. Toivon henkilökohtaisesti, että voisin nähdä Valon kaiken tämän läpi. Koska en ole varma, kuka huijaa ketä?

 4. Ah ei. Kennedyn siteet ulottuvat 20 vuoden taakse, jolloin hän teki yhteistyötä johtavana lakimiehenä monien sellaisten yritysten kanssa, joilla on syviä yhteyksiä ja jotka osallistuvat aktiivisesti Reset- ja ESG-aloitteisiin huvin ja voiton vuoksi. Tämän lisäksi hän uskoo syvästi ilmaston lämpenemishuijaukseen ja sanoi kerran, että kaikki "kieltäjät" pitäisi vangita. Näyttää olevan kokonainen talli näitä "toivoa ja muutosta" -ehdokkaita, jotka saavat menneisyyden tarinansa kuntoon ennen kuin ilmestyvät näyttämölle johdattamaan meitä kaikkia sokeasti siihen, mitä pyramidin korkki aikoo tehdä meille.

  1. Kommenttisi ensimmäinen osa on perusteeton.

   Ilmaston osalta olen samaa mieltä. Hän käyttää "hiiltä" kiertoilmaisuna hiilidioksidille ja uskoo, että se on syy ilmastonmuutokseen ja saastumiseen.
   Tässä on hänen lausuntonsa, jonka hän usein esittää CHD:n kommenttiosastolla:

   "Olen 40 vuotta taistellut estääkseni öljy- ja hiilialan suuryrityksiä saastuttamasta vesiämme, ilmaamme ja lapsiamme myrkyillä, arseenilla, bentseenillä, PAH-yhdisteillä, elohopealla, joka on myrkyttänyt kaikki Amerikan makean veden kalat, sekä hiilellä, joka on nyt eksistentiaalinen uhka planeetallemme.

   Olen käsitellyt näitä asioita lähes neljän vuosikymmenen ajan. Tunnen tieteen edestakaisin. Minusta on ironista, että aktivistit, jotka ovat hereillä lääketehtaiden korruptiosta ja ahneudesta, ovat edelleen sokeita, kun on kyse hiilidioksidipäästöistä. Saalistavat teollisuudenalat käyttävät samaa toimintamallia. Pharma vakuuttaa yleisölle, että autismiepidemia on illuusio. Big Tobacco vannoo, ettei tupakointi aiheuta syöpää. Monsanto vakuuttaa meille, että glyfosaatti on vaaratonta. Vastaavasti Big Oil ja King Coal tekevät kaikkensa vakuuttaakseen meille, että hiili ei lämmitä maapalloa.

   Ne kaikki vangitsevat sääntelyviranomaisia, kesyttävät toimittajia ja korruptoivat lainsäätäjiä demokratian horjuttamiseksi. Ne käyttävät samoja valetupakkatutkijoita ja palkkasoturina toimivia biostuditisteja laatimaan vilpillisiä tutkimuksia, jotka kylvävät epäilyksiä ja antavat poliittista suojaa korruptoituneille poliitikoille.

   1970-luvulla Exxon palkkasi maailman nerokkaimmat hiilitutkijat ymmärtämään öljyntuotantoa. Yhtiö ylpeili sillä, että se tiesi hiilimolekyylin kohtalosta enemmän kuin kukaan muu maapallolla. Sisäisistä asiakirjoista käy ilmi, että nämä tutkijat varoittivat Exxonia siitä, että tavanomainen toiminta sulattaisi napoja, nostaisi merenpintaa ja aiheuttaisi katastrofaalisen ilmastonmuutoksen.

   Liiketoimintamallinsa muuttamisen sijaan Exxon ja sen hiilipolitrukit investoivat puoli miljardia dollaria neljän vuosikymmenen mittaiseen valheiden ja petosten kampanjaan yleisön huijaamiseksi. Niiden kampanjaa tukivat niiden syvän valtion liittolaiset, tiedustelukoneisto, sotateollisuuskompleksi ja tiedotusvälineet, jotka ottivat mallia öljy- ja automainostajiltaan. Tämä kartelli suunnitteli itsemurhasopimuksen ihmiskunnalle ja planeetalle. He ovat tietämättömyyden ja ahneuden apokalyptiset voimat."

   Hän vastustaa sotaa ja myrkyllisiä pistoja.
   "Kaksi kolmesta ei ole huono" kuten Meatloafin laulussa. 😉.

  2. Kiitos, sillä olin/olen hämmentynyt tästä kaikesta. Se alkoi tohtori Malonen rehellisyyden kyseenalaistamisesta. Nyt olen vieläkin hämmentyneempi Kennedyn suhteen ja alan miettiä, tuhlaanko aikaani kuunnellessani jopa tätä, joka on juuri nyt lähetetty tohtori Trozzista. (ks. linkki tohtori Peter Bregginistä).

   1. Jätän Malonen huomiotta, hän on liian olettamuksellinen, mutta tarpeeksi tyhmä ottamaan vastaan covid-pistoja !L

 5. Amerikkalaiset hullut sotilaat, poliitikot ja lääketieteen virkamiehet rakentavat laboratorioita kaikkialle muuallekin kuin Ukrainaan.

  https://childrenshealthdefense.org/defender/nih-funded-bat-research-lab-leak-colorado/

  Ja tässä on amerikkalainen Resilience National Corporation, joka on perustettu Mississaugaan vähän aikaa sitten. Se käsittelee eläviä viruksia, virusvektoreita ja muita komponentteja (mukaan lukien infektiivisyys- ja tehomääritykset), jotta rokotteiden kehittäminen olisi tehokkaampaa ja vaikuttavampaa.

  https://resilience.com/

  Kun otin asiasta yhteyttä pormestarin toimistoon, minua jarrutettiin. Lähetin heille sähköpostitse CHD:n artikkelin tästä rumasta yrityksestä...ei vieläkään vastausta.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/cia-linked-mrna-moderna-omicron-covid-booster-shot/

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi