Tohtori Mark Trozzi

Taistelu eettisen lääketieteen puolesta Ontariossa

Kovidien rikoksiin ihmisyyttä vastaan syyllistyneet käyttävät edelleen väärin virkaansa "rankaistakseen" hyviä lääkäreitä, jotka vastustavat rikoksia ja suojelevat yleisöä. Video ja Epoch Timesin artikkeli.

Kovidien ihmiskuntaa vastaan tekemien rikosten tarinassa Kanada on sankareiden ja roistojen koti.

Trudeaun hallinnon tavoin Ontarion lääkäreiden ja kirurgien kollegio (College of Physicians and Surgeons of Ontario) saa edelleen kansainvälistä mainetta. Tässä on lyhyt raportti, sekä kirjallisena että videona, Epoch Timesin kirjoittajalta. Matthew Evans-Cockle otsikolla "Rangaistaan siitä, että tekee oikean asian: taistelu eettisen lääketieteen puolesta Ontariossa".

Kirjoittaja: Matthew Evans-Cockle

Rangaistaan siitä, että tekee oikean asian: taistelu eettisen lääketieteen puolesta Ontariossa

"Mitä on vaakalaudalla, kun Ontarion lääkärien ja kirurgien kollegio (College of Physicians and Surgeons of Ontario) asettaa lääkäreille COVID-19:ään liittyviä rajoituksia?"

"Lääkärit Crystal Luchkiw, Patrick Phillips ja Mark Trozzi ovat menettäneet toimilupansa, heidän uransa on uhattuna, ja heidän elämäänsä varjostavat epämiellyttävät ja erittäin kalliit jatkuvat oikeustaistelut. Henkilökohtaiset kustannukset, joita he joutuvat maksamaan, eivät ole naurun asia, mutta nämä henkilökohtaiset kustannukset eivät ole se, mikä ajaa heitä, eikä se ole se, missä tämän tilanteen vakavuus piilee. Nämä lääkärit taistelevat oikeudestaan hoitaa potilaitaan parhaalla mahdollisella tavalla, jonka he tietävät lääketieteellisen tietämyksensä ja kunkin yksittäisen potilaan yksilöllisten tarpeiden mukaan."  Matthew Evans-Cockle

Tämä artikkeli ja muu suuri aineisto saatavilla osoitteessa Epookki Times ja Cariboo Sentinal.

Havaitsen, että CPSO:n kanssa käymissämme neuvotteluissa ei ole lainkaan noudatettu vilpittömiä periaatteita. He käyttävät likaisia oikeudellisia temppuja turmellakseen rehellisen prosessin, jonka pitäisi olla rehellinen, ja salakähmäisiä manöövereitä estääkseen tieteellisen ja asiantuntijatodisteen saamisen, ja he puolustavat naurettavia kantoja, kuten sitä, että covidien geenikokeet, joihin liittyy ennennäkemättömiä loukkaantumisia ja kuolemantapauksia, ovat "turvallisia ja tehokkaita rokotteita".

Aiheeseen liittyvä materiaali:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi