Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Paul Marik | Miksi ihmiset kuolivat

Tohtori Marik on ansioitunut tehohoidon asiantuntija, Covid-19:n onnistuneen hoidon edelläkävijä ja Covid-19:n vääristyneiden geneettisten injektioiden aiheuttamien vammojen hoidon edelläkävijä. Tohtori Marik on toinen perustaja FLCCC.  .

Tässä on koko haastattelu, jossa tohtori Marik paljastaa korruptoituneen terveydenhuoltojärjestelmän. Taistellessaan potilaidensa elämän puolesta institutionaalista covid-agendan valheita vastaan tohtori Marikin silmät avautuivat laajalle korruptiolle ja petokselle, joka on ollut suurimman osan viime vuosisadan "modernin lääketieteen" taustalla. Sen lisäksi, että hän kertoo tutkimuksestaan ja käytännöistään covid-19:n "rokotevammojen" todellisen pandemian hoidossa, hän kertoo myös siitä, miten hän on parantanut itsensä useista aineenvaihduntahäiriöistä, mukaan lukien tyypin 2 diabeteksesta, ja auttaa johtamaan tietä todellisen terveydenhuollon edistämisessä Yhdysvalloissa.

Aiheeseen liittyvä materiaali

  1. 20. marraskuuta 2021 Post. Käsin sidottu tohtori Marik haastaa sairaalan ihmisten kuoleman jälkeen. Maailmanlaajuisesti tunnettu koviidiasiantuntija katsoo surullisena ihmisten kuolevan, kun koviidien agendan lihanuket kieltävät halvat, turvalliset ja elämää pelastavat lääkkeet.
  2. Tyypin 2 diabeteksen lopettaminen | Tohtori Paul Marik ja Iron Will
  3. Kuinka rikkaat eugeniikkalaiset aseistivat lääketiedettä. Historiankatsaus paljastaa 100 vuoden polun kohti covid-rikoksia ihmisyyttä vastaan....
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

6 kommenttia

  1. Tohtori Marik on yksi nöyrimmistä, mutta tieteellisimmistä ja laillisimmista lääketieteellisen totuuden lähteistä, joita meillä on. Olen niin iloinen, että annoitte hänelle tämän foorumin, jotta hän voi ilmaista matkansa tietämättömyydestä äärimmäisen tietoiseksi korruptoituneesta lääketieteellisestä järjestelmästä, joka meillä on Yhdysvalloissa. Hän, tohtori Pierre Kory ja FLCCC sekä Robert Malonen, Peter McCulloughin, Ryan Colen ja monien muiden lääkäreiden kaltaiset lääkärit ovat olleet sankareita tässä taistelussa totuuden puolesta, ja kun kaikki on sanottu ja tehty, he kaikki ansaitsevat Nobelin rauhanpalkinnon rehellisyydestään ja ponnisteluistaan luottamuksen ja rehellisyyden tuomiseksi takaisin lääkärin ja potilaan suhteeseen.

  2. Tämä on paras näkemäni yhteenvetohaastattelu siitä, mitä maailma juuri kävi läpi. Kiitos lähettämisestä. Aion lähettää sen eteenpäin niin monelle kuin voin.

  3. vielä ole eristetty näyte covids ei ole todisteita tämän "virus" tai
    mitään "virusta" ei ole olemassa

  4. Tohtori Trozzi, voisitteko lähettää linkin tohtori Thorpen tutkimukseen, johon hän viittaa. Kiitos.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi