Kanadan kansallinen kansalaiskysely alkaa! 30. maaliskuuta 2023

Allekirjoita Kanadan vetoomus; rekisteröidy ilmaiseksi osallistuaksesi suorana lähetyksenä tai katso verkossa. Tohtori Mark Trozzi todistaa lauantaina 1. huhtikuuta klo 15.40-16.20. Linkit ja aikataulut ovat kaikki täällä.

Muistatteko, että viime vuonna järjestettiin julkinen kysely torstaista 13. lokakuuta 2022 perjantaihin 25. marraskuuta 2022. Se oli tutkinta WEF-operaattori Trudeaun vetoamisesta hätätilalakiin 14. helmikuuta 2022. juuri ennen kuin hän ja hänen hallintonsa syyllistyivät mielestäni täysin perusteettomaan väkivaltaan ja ihmisoikeusloukkauksiin viattomia kanadalaisia kohtaan. Tämä järkytti ja suututti maailman. Tämä julkinen tutkimus paljasti monien ihmisten, mukaan lukien itseni, mielestä laajan todistusaineiston siitä, että WEF:n/Trudeaun hallinto, joka valvoo Kanadan hallitusta, on käyttänyt kanadalaisia väärin ja pettänyt heitä. Nykyisten valvojiensa alaisuudessa Corporation of Canada on Turtle Islandin vitsaus.

Vuoden 2022 julkinen tutkinta paljasti mielestäni, että WEF-Trudeaulta puuttui täysin perusteet sille, että se vetosi hätätoimenpidelakiin ja hyökkäsi viattomien, rauhanomaisten kanadalaisten ruumiiden, oikeuksien, omaisuuden ja toimeentulon kimppuun. Kuitenkin sen jälkeen, kun kaikki tuomitsevat todisteet oli esitetty, julkinen kuuleminen päättyi farssimaisesti naurettavaan julistukseen, jonka mukaan kaikki oli hyvin ja Trudeau oli vapautettu kaikista vääryyksistä. Se oli vitsi, joka osoitti WEF:n saastuttamien vanhojen instituutioiden täydellisen epäonnistumisen. Monille meistä se lopetti kaiken jäljellä olevan keskustelun, ja me tunnustamme nyt näiden toimielinten täydellisen toimintahäiriön ja siten täydellisen laittomuuden.  

Niinpä me kanadalaiset järjestämme oman tutkimuksemme paljastaaksemme totuuksia, jotka on salattu yleisöltä. Yhdessä me tarkastelemme laajoja todisteita ja tilannettamme; me olemme järkeviä totuutta etsiviä ihmisiä, joilla on tervettä järkeä, emme sotarikollisten orjia.

Me löydämme ratkaisuja ja palautamme ihmisoikeudet ja oikeusvaltioperiaatteen riippumatta siitä, ketkä arkkirikolliset hallitsevat nyt laitonta Kanadan hallitusta. He tekevät vahinkoa ja toimivat ilman kunniaa. Oikeus vaatii, että he ovat menettäneet oikeutensa.

Toimimme kunniallisesti. Emme tee pahaa. Pidämme kiinni oikeuksistamme ja vapauksistamme. Mutta meidän on taisteltava!

Kuulemiset alkavat Torontossa 30. maaliskuuta 2023 klo 9.00 EDT.

Todistan tänä lauantaina 1. huhtikuuta klo 15.40-16.20 Toronton kuulemistilaisuudessa. Voitte rekisteröidy osallistumaan tai katso verkossa täällä.

On myös muita päivämääriä ja paikkoja:

Toronto, Ontario . 30. maaliskuuta @ 9:00 - 1. huhtikuuta @ 17:00

Winnipeg, Manitoba. 13. huhtikuuta klo 9:00 - 15. huhtikuuta klo 17:00.

Saskatoon, Saskatchewan. 20. huhtikuuta klo 9:00 - 22. huhtikuuta klo 17:00.

Red Deer, Alberta. 26. huhtikuuta klo 9:00 - 28. huhtikuuta klo 17:00.

Vancouver, Brittiläinen Kolumbia. Toukokuu 2 @ 9:00 am - Toukokuu 5 @ 17:00 pm.

Quebec. Toukokuu 11 @ 9:00 am - Toukokuu 13 @ 17:00 pm.

Ottawa, Ontario. Toukokuu 17 @ 9:00 am - Toukokuu 19 @ 17:00 pm.

Linkit:

Ole hyvä ja lähetä allekirjoittaa vetoomuksen tukemaan tätä riippumatonta, kansalaisjohtoista ja kansalaisrahoitteista kansallista tutkimusta Kanadan Covid-19-vastuusta!

Voit ilmoittautua osallistumaan tällä viikolla Torontossa, mukaan lukien lauantaina klo 15:40 - 16:20 EDT todistukseni, henkilökohtaisesti tai verkossa täällä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen muihin edellä lueteltuihin kuulemistilaisuuksiin eri puolilla Kanadaa klikkaa tästä.

Tässä on Kansallisen kansalaiskyselyn kotisivu jossa voit tilata uutiskirjeen ja muuta.

Auttaa tukea taloudellisesti Kansallinen Kansalaiskysely.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

9 kommenttia

  1. En ole kansalainen - olen elävä nainen; olen kansa. Ja miksi helvetissä tohtori Malone on ylipäätään mukana Kanadan tutkimuksessa?

    1. Koska niin kutsuttujen terveysviranomaisten harjoittama korruptio ei tunne rajoja.
      Tämä ei ole kapea-alainen, kansallinen kysymys

    2. Robert Malone on luultavasti yksi maailman valveutuneimmista lääketieteen tutkijoista mRNA-teknologian osalta, ja hän on matkustellut ympäri maailmaa ja konsultoinut ihmisiä, kuten Mattias Desmetiä, joka on johtava psykologi, joka kertoi maailmalle massamuotoiluhypnoosista, jota WHO ja WEF käyttivät lietsoakseen pelkoa COVID-virusta kohtaan ja myös propagandan käytöstä valehdellakseen niin kutsutun rokotteen tehokkuudesta, joka aiheutti paljon kuolemia ja loukkaantumisia maissa, jotka ottivat rokotteen laajamittaisesti käyttöön. Herätkää.

  2. Erinomaista. Kiitos, että puolustatte Kanadan vapautta. JUMALA SIUNATKOON TODELLISTA POHJOISTA VAHVANA JA VAPAANA.

  3. Hallitus ja eliitti ovat saaneet paljon rahaa aiheuttamastaan sikiöskandaalista. Nyt he voivat maksaa vetäessään itsensä ulos tästä valtavasta kuopasta. Liberaaleilla näyttää olevan paljon rahaa heittää pois 🙁.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi