Hienoja uutisia!

Liityn muiden kansainvälisten asiantuntijoiden joukkoon ja tuon kovaa totuutta Euroopan parlamenttiin, jotta ihmisoikeudet ja oikeudenmukaisuus palautuisivat maapallolle.

Maailman vapausjulistus ja kansainvälinen Covid-huippukokous Brysselissä 2.-4. toukokuuta 2023.

Kansainvälinen Covid-huippukokous järjestetään 2.-4. toukokuuta 2023. Liityn muiden kansainvälisten asiantuntijoiden joukkoon ja tuon coviditotuuden Euroopan parlamenttiin, jotta ihmisoikeudet ja oikeudenmukaisuus palautuisivat maapallolle.

Maailman vapausjulistus

Me, maailman kansat, julistamme, että meillä on valta ja velvollisuus torjua tyrannia ja velvollisuus suojella vahvasti niitä oikeuksia, jotka edeltäjämme ovat antaneet meille.

Me, maailman ihmiset, vaadimme, että kaikki sortavat, erottelevat, dystooppiset, tyrannimaiset ja jakavat valtuudet, jotka on annettu maailmanlaajuisesti julistetun pandemian perusteella, lopetetaan välittömästi.

Me, maailman ihmiset, vaadimme, että hallitukset palauttavat kaikki valtuudet lääketieteen ja tieteen ammattilaisille, jotta he voivat hoitaa potilaita tieteen, tiedon ja kokemuksen perusteella eikä määrättyjen mandaattien perusteella.

Me, maailman ihmiset, vaadimme, että lääkärin ja potilaan välinen suhde palautetaan sallimalla kaikkien lääketieteen ammattilaisten harjoittaa ammattiaan ilman rangaistuksen pelkoa.

Me maailman ihmiset vaadimme vapautta valita omat lääketieteelliset hoitomme sensuroimattoman ja avoimen tieteellisen tiedon ja tutkimuksen perusteella, joka on vapaa pakottamisesta, rankaisemisesta tai uhkailusta.

Me, maailman ihmiset, vaadimme oikeutta kieltäytyä lääketieteellisestä hoidosta terveyteen, omantuntoon tai uskonnolliseen vakaumukseen perustuvien syiden perusteella ja vaadimme, että loukatut oikeutemme ruumiilliseen itsemääräämisoikeuteen palautetaan välittömästi.

Me, maailman ihmiset, vaadimme, että kaikki työsuhteet, jotka on lopetettu kokeellisen lääkkeen käytöstä kieltäytymisen vuoksi, palautetaan välittömästi.

Me, maailman ihmiset, vaadimme, että lopetetaan välittömästi sellaiset valtuutukset ja pakkokeinot, joilla lapsille määrätään lääketieteellisiä toimenpiteitä ilman vanhempien nimenomaista suostumusta.

Me, maailman ihmiset, vaadimme, että julkaistaan välittömästi lääketieteelliset ja tieteelliset tiedot ja tilastot kaikista rokotteista ja lääkkeistä, jotka on määrätty käytettäväksi tämän julistetun pandemian aikana.

Me, maailman kansat, panemme täytäntöön Nürnbergin säännöstön 6 artiklan 3 kohdan, jossa todetaan seuraavaa: Missään tapauksessa yhteisön kollektiivinen sopimus tai yhteisön johtajan tai muun viranomaisen suostumus ei saa korvata yksilön tietoon perustuvaa suostumusta.

Me, maailman ihmiset, vaadimme, että lääkkeiden valmistajat asetetaan vastuuseen kaikista lääkkeiden aiheuttamista kuolemantapauksista ja loukkaantumisista ja että heidät asetetaan vastuuseen kaikista lääkkeiden aiheuttamista kuolemantapauksista ja loukkaantumisista.

Me, maailman ihmiset, vaadimme, että kaikki korruptio ja eturistiriidat, jotka liittyvät tähän julistettuun pandemiaan, tutkitaan perusteellisesti ja että jokainen syyllinen osapuoli saa rangaistuksen ja tuomion jokaisesta kuolemantapauksesta ja/tai vammasta, joka on aiheutunut toimeksiannoista tai pakottamisesta, mukaan lukien kaikki itsemurhat.

Me, maailman ihmiset, julistamme, että on luovuttamaton oikeutemme ja velvollisuutemme vaatia välittömästi vapautemme, totuutemme, vapautemme ja oikeutemme onnen tavoitteluun takaisin.

Velvollisuutemme ja oikeutemme on palauttaa maailmamme poistamalla valta tuhoisilta johtajilta ja antamalla se takaisin ihmisten käsiin. Meitä on kutsuttu taistelemaan vapauksiemme puolesta, jotta maailmamme ei joutuisi itsekkäiden ja korruptoituneiden käsien valtaan. Ennen meitä syntyneiden ansiosta synnyimme vapaina, ja velvollisuutemme on suojella lapsiamme ja jättää heille maailma, jossa heidän vapautensa ja oikeutensa ovat koskemattomia.

Kaikki oikeudet, joista luovumme, menetetään lopullisesti. Emme voi tehdä sitä.

Olkoon tämä meidän perintömme. Yhdessä me voitamme.

Kansainvälisen Covid-huippukokouksen kotisivu

Allekirjoita Maailman vapausjulistus

https://www.internationalcovidsummit.com/declaration

Auta tukemaan kansainvälistä Covid Summit -huippukokousta lahjoittamalla. täällä.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

23 kommenttia

  1. Olen täysin samaa mieltä ja tuen tätä toimintaa 100% tyrannia ja demoninen valta, joka on osoitettu meidän niin sanotussa "johtajuudessamme", on jatkunut aivan liian kauan! Se on ollut yksi vastenmielisimmistä pahuuden ja pelkurimaisen käytöksen teoista, joita kukaan on nähnyt tähän mennessä, mielestäni!

  2. Pyydämme teitä olemaan tietoisia siitä, että Marcus Schulschen, Itävallan Geovital-instituutin sertifioitu kliinikko, kanadalainen Vancouver Islandilta, BC, koulutti ja informoi monia suojellakseen heitä PLANNEDEMICin aikana. Häneen voi ottaa yhteyttä osoitteessa [email protected] Hän ohjasi meidät sinun luoksesi. Tohtori Trozzi Tämä EI ole KOMMENTTI, vaan EHDOTUS!
    Tohtori Trozzi!
    Harkitkaa Marcus Schluschenia Kanadan valtuuskuntaanne.

  3. Sinnikkyytesi palkitaan vihdoin ja viimein. Luotan siihen, että tämä on yksi monista tilaisuuksista, joissa te ja muut valveilla olevat ihmiset voitte palauttaa tervejärkisyyden maailmanlaajuiseen perheeseemme.

  4. Kiitos, tohtori Trozzi, että olette niiden kanssa, jotka tarvitsevat puolustustanne globaalilta tyrannialta. Ihailen kaltaisiasi ihmisiä ja rukoilen puolestasi, heidän puolestaan!

    1. Se on yhtä helppoa kuin sanoa ei! Ja olla menemättä mukaan kaikkeen sosialistiseen hölynpölyyn, jota rahan ja vallan korruptoituneet "he" väittävät "tieteen" tukevan. Tässä vaiheessa "he" eivät enää edes tiedä, mitä todellinen tiede on! Oikeassa tieteessä on tilaa kysymyksille, väittelyille, ristiriidoille, erilaisille näkökannoille, vapaudelle oppia omaan tahtiin ja uusille tuloksille milloin tahansa, jotka voivat täysin muuttaa käsityksemme dynamiikkaa jostakin aiheesta!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi