Tohtori Trozzin päätöspuhe United Health -konferenssissa 

Tohtori Trozzi pitää sydämellisen puheen ja tarkan yhteenvedon covidien rikoksista ihmiskuntaa vastaan Yhdistyneiden Kansakuntien terveyskonferenssin päätteeksi 5. helmikuuta.

Kun tieteellisen covidikeskustelun aika lähestyy loppuaan, alkaa aika, jolloin covidien ihmisyyttä vastaan tekemien rikosten tekijöitä vastaan nostetaan rikossyytteet ja saadaan aikaan jo kauan myöhässä oleva oikeus. Meidän tehtävämme on yhdessä korjata asiat ja jättää hyvä perintö lapsillemme ja lapsenlapsillemme.

Jumalan puoleen kääntyminen niiden vääryyksien korjaamiseksi, joita olemme kaikki kärsineet näiden kolmen viime vuoden aikana, voi hyvinkin tarkoittaa, että meidän on katsottava itseemme, jotta voisimme olla se muutos, jonka haluamme nähdä. Jos emme me, niin kuka sitten? Jos ei nyt, milloin sitten? Emmekö me ole ne, joita olemme odottaneet?

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

16 kommenttia

 1. Yliopistoiksi kutsumamme hullujenhuoneet loivat legioonia "älykkäitä paholaisia" (CS Lewis), joiden moraalinen kehitys on kuin haastavalla teini-ikäisellä viisikymmentä vuotta sitten. Tämä on olennainen ongelma. Kristinusko vaatii anteeksiantoa, jos aiomme seurata sitä. Lyön vetoa, että he ovat pahoillaan (mutta eivät psykopaatit, jotka johtavat osastoja (poliittinen ponerologia)).

 2. Tohtori Trozzi, kaikkialla maailmassa on ihmisiä, jotka rukoilevat ja tukevat teitä ja kaikkia vapaiden kansakuntien lääkäriyhteisöjä, jotka ovat taistelleet tätä hirvittävää pahaa vastaan, joka on tehty väestölle. Jumala on tietoinen ja Hän tuomitsee heidät tästä pahuudesta. Me rakastamme teitä!

 3. Rakastan myös teitä tohtori Trozzi (todellinen hyvä tohtori). Annatte minulle toivoa, rohkeutta ja opastusta kaikella tekemällänne upealla työllä. En haluaisi sanoa sitä, mutta heidän on todellakin istuttava hirvittävien rikostensa vuoksi.

  1. Tohtori Trozzi
   Vastasin uupumuksen sanoihisi ja siihen, miten väsymättä olet taistellut ihmisoikeuksien ja vapauden palauttamiseksi takaisin tohtori-potilas-suhteeseen.

   Olen niin kiitollinen rohkaisun ja totuuden sanoistanne ja niistä voitoista, joita te ja tiiminne voitatte meille planeetan ihmisille.
   Me olemme Jumalan armon kädet ja ääni.

   Rukoukset ja siunaukset
   Lois Frsncis Wolf

 4. Kiitos tohtori Trozzi ja kaikki kanadalaiset lääkärisankarimme ponnisteluistanne ja uhrauksistanne paljastaaksenne valheen, joka on COVID 19 -ruiske.
  Kanadalaiset arvostavat kaikkia ponnistelujanne ja rukoilevat, että kansakuntamme pelastetaan vihollisen käsistä.

 5. kiitos niin....since isäni oli Quebecistä ja on jonkin verran syntyperäinen, olen tavallaan herkkä Jumalasta puhumiselle, koska tiedän, että se työnnettiin alas kurkusta minun Cree tai Ojibwa tai (?) sukulaiset. Muistakaa siis, että täällä on joukko muita kuin Jumalaa palvovia ihmisiä, jotka eivät voi sietää Jumalaan vetoamista, vaikka se olisi kuinka hyvää tarkoittava. Parhaat terveiset ja kiitokset

  1. Kiitos Jacquelyn. Kannatan tunteitasi. Järjestäytynyt uskonto on syyllistynyt moniin pahoihin kauheuksiin Jumalan nimissä. Ehkä minun pitäisi pitäytyä termissä Luoja, kuten kotisivullani lähetystyöni alusta lähtien. "Nämä kolme sääntöä tunnustan korkeimmiksi: Kultainen sääntö, Luojan kunnioittaminen ja rakkaus Pyhää Äiti Maata kohtaan." Siunausta ja kiitoksia.

 6. Kuten edellä, jatkakaa taistelua. Demoniset psykopaatit/sosiopaatit tekevät pitkän aikavälin suunnitelmaansa. Kun katsotte tohtori Magda Havasin videon, näette, että 5G on avain valvoa vaxxin ulkopuolisia ja päästä eroon jäljellä olevista vaxxin saaneista.

 7. Hei tohtori Trozzi ja tiimi

  Tämä ei ole ohi. Kaukana siitä. Meidän on pysäytettävä 5G, koska näin he vievät loppuun suunnitelmansa seuraavan vaiheen. He eivät välitä siitä, että me tiedämme. He tiesivät, että saisimme sen selville. He eivät ole vielä läheskään valmiita. Covid oli vain virstanpylväs. Katso alla.

  Tutustu alla olevaan professori Magda Havasin videoon. Olemme nähneet ja jakaneet sen. Se on itse asiassa herätys, myös ryhtyä toimiin tai sairastua ja mahdollisesti jopa kuolla kutsu.
  https://www.youtube.com/watch?v=Vh8DNKmDGk0

  Alla on myös se, mitä Canadian Health Alliance on huomauttanut, mitä 5G voisi tehdä joillekin vaxxd:lle.

  Lopuksi, jotkut ihmiset sanovat nyt (varmistan lähteen), että monet psykopaattien ja sosiopaattien pirullisista ja salakavalista suunnitelmista eivät toimi ilman 5G:tä.

  Jos siis pysäytämme 5G:n, emme pysäytä ainoastaan ihmiskunnan orjuuttamisen keinoja, vaan myös digitaaliset henkilöllisyystodistukset, älykaupungit, valvontajärjestelmät ja paljon muuta.

  Siksi meidän on ennen kaikkea yhdistettävä voimamme ja estettävä tornien pystyttäminen. Me näemme ne, mutta tunnemme itsemme avuttomiksi pysäyttämään niiden asentamisen ikään kuin meidän olisi pakko hyväksyä ne.... ikään kuin niitä ei voisi pysäyttää. Me turvaudumme selviytymiskilpiin jne. mutta itsemme suojaaminen ei ole ratkaisu. Meidän on pysäytettävä ne.

  5G:n pysäyttäminen on keskeinen ratkaisu tulevaisuutemme ja ihmiskunnan tulevaisuuden pelastamiseksi. Kun 5G otetaan käyttöön, se vahingoittaa kaikkea elämää. Kyllä, kaikkia elämänmuotoja vahingoitetaan, kuten elintarvikehuoltoamme. Meidän kaltaisemme ihmiset hämärtyvät, sairastuvat, heikkenevät ja vahingoittuvat. Jotkut miljardeista vaxx-ihmisistä tulevat hulluiksi.

  Lopuksi ote Kanadan terveysliitosta:

  "Vaikuttaa kuitenkin siltä, että yksi parhaista strategioista Marburgin välttämiseksi on välttää Covid-rokotuksia ja tehosteita. Yhdysvaltain asianajaja Todd Callenderin mukaan (joka on myös vakuuttunut siitä, että seuraava pandemia on Marburg) Covid-rokotuksia saaneilla on jo lepotilassa oleva Marburg-virus kapseloituna lipidin nanohiukkasiin, jotka aktivoituvat 5G-taajuuksilla. Painajaismaisessa skenaariossa hän jatkaa, että ne, jotka saavat Marburgin tämän prosessin kautta, muuttuvat sitten zombimaisiksi, koska se vaikuttaa otsalohkon aivotoimintaan.

  Se, onko tämä upottaminen lipidien nanopartikkeleihin ja niiden 5G:n laukaiseminen totta, jää nähtäväksi, mutta kaikkien viime vuosien aikana esiin tulleiden tutkimusten perusteella näyttää siltä, että Covid-laukaukset ja tehosteet heikentävät luonnollista immuniteettia ja lisäävät yleistä alttiutta muille opportunistisille infektioille ja viruksille."

  Katso koko artikkeli ja kaikki viitteet niiden verkkosivuilta.

  Alla katso:
  Kanadan terveysallianssi
  Toimitusjohtajan viesti
  From: Canada Health Alliance
  Päivämäärä: 11. maaliskuuta 2023 klo 7:00:23 AM EST
  Tehtävämme

  Edistää optimaalista terveyttä koulutuksen, tieteellisen tutkimuksen, yhteistyön ja avoimen keskustelun avulla, joka kunnioittaa dynaamista yhteyttämme luontoon ja synnynnäistä viisauttamme.

  Toimitusjohtajan viesti

  Olemme jälleen yhden myrskyisän viikon lopussa, joka on saanut meidät kouristelemaan kaikesta draamasta ja pelottavista uutisotsikoista ja ihmettelemään, mihin se kaikki johtaa. No, tässä piilee ongelma; jos annamme itsemme imeytyä kertomuksiin, annamme itsemme johtaa itseämme kaikenlaisiin pimeisiin ja vaarallisiin paikkoihin.

  Meidän on sen sijaan keskityttävä siihen, mihin haluamme mennä, ja johdatettava itsemme sinne sekä ajatuksillamme että teoillamme. Meidän on jatkuvasti muistutettava itseämme Hopi-vanhimmista, jotka sanoivat: "Me olemme ne, joita olemme odottaneet", ja sitten meidän on astuttava sen rooliin ja vastuuseen.

  Se voi olla haastavaa, erityisesti kaikkien häiriötekijöiden ja "uutisten" takia, mutta meidän on ymmärrettävä, että suuri osa tästä on vain teatteria, jonka ainoana tarkoituksena on pitää meidät peloissaan. Meidän on pysyttävä vahvoina ja keskityttävä haluamaamme tulevaisuuteen. Muistakaa visualisoinnin oppitunnit, joista olemme puhuneet viime kuukausina. Se on jumalainen voima, johon meidän on luotettava, jota meidän on harjoiteltava ja hiottava.

  Minulle on sanottu, että tämä on aika, joka koettelee uskoamme, ja siksi uskon, että meidän on opittava parantamaan ja vahvistamaan henkistä hyvinvointiamme, jotta me kaikki selviämme tästä koettelemuksesta. Kyse on vain uskosta siihen, että asiat järjestyvät, vaikka ne tuntuisivat kuinka synkiltä ja toivottomilta.

  Kuten meille kerrotaan Roomalaiskirjeen 8 jakeessa 28: "...me tiedämme, että niille, jotka Jumalaa rakastavat, kaikki toimii yhdessä hyväksi, niille, jotka ovat kutsutut hänen tarkoituksensa mukaan.". Olimmepa sitten uskovia kristittyjä, muslimeja tai mitä tahansa muuta uskontoa, se, että olemme tietoisia siitä, mitä on meneillään, ja olemme tehneet uhrauksia seisoaksemme sen puolella, mikä on oikein, tarkoittaa, että meidät on todellakin kutsuttu Jumalan tarkoituksen mukaan. Näin ollen voimme olla varmoja siitä, että lopulta kaikki asiat toimivat yhdessä hyväksi.

  Meidän on vain pysyttävä lujana siinä vakaumuksessamme, että Jumala on puolellamme, ja jos seisomme yhdessä ja tuemme toisiamme, selviämme tästä, ja yhtä varmasti kuin aamunkoitto seuraa yön pimeyttä, ennemmin tai myöhemmin asiat paranevat ja kirkastuvat jälleen kerran.

  Alan Brough

  CHA:n toimitusjohtaja - [email protected]

  1. Kiitos Mary. Olen samaa mieltä. 5G-mastoja olisi pidettävä meitä kohti suunnattuina aseina, joissa on ylimääräinen vaara pistoksen uhreille. Niiden purkaminen olisi itsepuolustusta. Olen kehottanut poliisia tai armeijaa neutralisoimaan ne velvollisuudekseen. Jos näin ei tapahdu, niin missä me olemme, kunhan vain luovuttamattomassa oikeudessamme itsepuolustukseen?

 8. Kun minulla on taas työpaikka, $$ lahjoitetaan.
  Olen niin kiitollinen ja ylpeä teistä, tohtori Trozzi. Jumala siunatkoon teitä.

 9. Toivottavasti syytteet nostetaan rikoksista ihmisyyttä vastaan, mutta epäilen sitä, koska korruptiota on niin paljon. Suurin huolenaiheeni on, että jos joku, joka ei ole saanut rokotetta ja tarvitsee verensiirron ja saa sen joltakulta, joka on saanut rokotteen, saako hän tartunnan viruksesta?

  1. He saavat todellakin bioaseen sisällön: nanohiukkasia, mRNA:ta, piikkiproteiinia ja tuntemattomia ainesosia, jotka voivat hyvinkin olla vielä pahempia. Hyvät ihmiset kehittävät "unvaxxed"-veripalveluja.

 10. Hieno päätöspuhe! Olen seurannut elämäntarinaasi viime vuosina. Tohtori Mark, olette erittäin hieno, rohkea mies, jolla on korkea luonne ja periaatteet. Olen niin kiitollinen kaikesta, mitä olette tehnyt. Kuvitelkaa, mies Bancroftin maaseudulta johtaa tietä! Minunlaisiani on tuhansia, joista ette ole koskaan kuullutkaan. Pyydän teitä pysymään mukana ja, jos voitte, jaksamaan siellä. Jos jossain vaiheessa tulevaisuudessa päätät lopettaa ja palata vanhaan työhösi, me kaikki ymmärrämme sinua täysin.

 11. Miksi luottaa johonkin, jota ei välttämättä ole olemassa? Noustaan polviltamme ja toimitaan. Me autamme itseämme, kukaan, mikään muu meistä ulkopuolinen ei voi tai voi auttaa meitä. Uskonnollinen indoktrinaatio ei mielestäni eroa mitenkään maataudeista... pelon lietsominen on suurin nimittäjä.
  Opettelemme tiedostamaan voiman, joka on jokaisessa meistä, ja miten voimme käyttää sitä. Juuri se tuo justice❣️😊.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi