Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Marty Makary | Suurin kavidivalheiden tekijä on?

Tohtori Marty Makaryn 2 minuutin lausunto USA:n edustajainhuoneen Coronavirus-pandemiaa käsittelevälle erityiselle alakomitealle.

Kaikkialla maailmassa hallitukset ovat kertoneet tappavia valheita, kun taas - syytetään totuutta kertovia lääkäreitä väärän tiedon levittämisestä.. Kanada ja Yhdysvallat eivät ole poikkeus.

Johns Hopkinsin yliopiston professori tohtori Marty Makary kertoi edustajainhuoneen Coronavirus-pandemiaa käsittelevälle alakomitealle sen ensimmäisessä kuulemistilaisuudessa tiistaina 28. helmikuuta 2023, että "suurin väärän tiedon antaja pandemian aikana on ollut Yhdysvaltain hallitus", ja hän luetteli useita esimerkkejä. Tässä on tiedotteeltaan tiivis 2 minuutin video hänen puheestaan.

Transkriptio. DR. MARTY MAKARY:

Suurin väärän tiedon levittäjä pandemian aikana on ollut Yhdysvaltojen hallitus.

Väärää tietoa, joka...

- Covid levisi pintasiirron kautta

- Rokotettu immuniteetti oli huomattavasti suurempi kuin luonnollinen immuniteetti.

- Naamarit olivat tehokkaita. Nyt meillä on lopullinen Cochrane-katsaus. Mitä teette tuon katsauksen kanssa? Cochrane on koko lääketieteen arvovaltaisin todistusaineistoelin, ja se on ollut sitä jo vuosikymmeniä. Jätättekö sen vain huomiotta ettekä puhu siitä?

- Sydänlihastulehdus oli yleisempi infektion kuin rokotteen jälkeen. Ei pidä paikkaansa, se on 4-28 kertaa yleisempi rokotteen jälkeen.

- Se, että nuoret hyötyvät tehostimesta, on väärää tietoa. Kaksi rokotteiden huippuasiantuntijaamme irtisanoutui FDA:sta vastalauseena juuri tämän asian vuoksi, kun nuorille, terveille ihmisille haluttiin antaa tehosterokotuksia. Tietoja ei ollut koskaan olemassa. Siksi CDC ei koskaan julkistanut alle 50-vuotiaiden tehosterokotettujen amerikkalaisten sairaalahoitojen määrää.

- Rokotevelvoitteet lisäisivät rokotusten määrää. George Masonin yliopiston tutkimus osoittaa, että näin ei tapahtunut. Se teki vain yhden asian: se loi "Never-Vaxxers" -ryhmän, joka ei nyt saa lapsuuden rokotuksia, jotka heidän pitäisi saada.

Yhä uudelleen olemme nähneet jotain, joka on paljon enemmän kuin parhaan harkintakyvyn käyttäminen käsillä olevien tietojen perusteella. Olemme nähneet jotain anteeksiantamatonta, ja se on itse lääketieteellisen tutkimuksen aseellistaminen. CDC on julkaissut omia huonosti tehtyjä tutkimuksiaan, kuten luonnollista immuniteettia koskeva tutkimus, jossa tarkasteltiin yhtä osavaltiota kahden kuukauden ajan, vaikka heillä oli vuosien ajan tietoja kaikista 50 osavaltiosta. Miksi he raportoivat vain tuon yhden tiedonpätkän? Miksi salamiviipaleet leikkasivat koko tietokannan? Koska se antoi heille haluamansa tuloksen.

Sama koskee peittämistutkimuksia. Tiedot on nyt saatu kiinni jättimäisissä järjestelmällisissä katsauksissa, ja kansanterveysviranomaiset olivat älyllisesti epärehellisiä. He valehtelivat amerikkalaisille."

Aiheeseen liittyvä materiaali

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

1 kommentti

 1. Sen lähtökohtana on tietää, mikä ero on laillisella ja laillisella. Laillista on yhtiöille. Laillinen on miehelle ja naiselle. Siinä kaikki. Onko tämä se ratkaisu, että jos me ihmiset opimme, voimme torjua tyrannian. Pienen oppimisen jälkeen kysymykset, joita olen kysynyt itseltäni tästä aiheesta 3 vuoden ajan, ovat hitaasti selkiytymässä.

  Älkää suhtautuko tähän kevyesti. Laki vastaan laillinen. Jos viette minkä tahansa näistä syytteistä nykyisiin tuomioistuimiin, poistatte toimivaltanne ja annatte sen maallikoille ja tuomareille. Heidän pelinsä. Ja tapauksenne on heidän käsissään/oikeudenkäyttöalueellaan.

  Olen kuullut, että tohtori Trozzi on tietoinen tästä ajatuksesta, mutta en vain ymmärrä, miksi tuomiovallan antaminen tuomarille, joka työskentelee yhtiölle, joka toimii voiton tavoittelemiseksi, on niin yksinkertaista.

  Aloita 3 ensimmäisellä perustietovideolla, joista on helppo oppia ja näyttää muille... https://awarriorcalls.com

  Myös muut, joilla on sama periaate:

  - Karl Lentz
  https://theloresociety.com

  Paul ja Greg alkaen
  https://thesovereignsway.com

  - Kali Oikeinkirjoitus
  https://rumble.com/vuoxyr-rise-and-shine-kali-spell-lecture-elevate-and-illuminate.html

  Kiitos, Dan 

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi