Tohtori Marty Makary | Suurin kavidivalheiden tekijä on?

Tohtori Marty Makaryn 2 minuutin lausunto USA:n edustajainhuoneen Coronavirus-pandemiaa käsittelevälle erityiselle alakomitealle.

Kaikkialla maailmassa hallitukset ovat kertoneet tappavia valheita, kun taas - syytetään totuutta kertovia lääkäreitä väärän tiedon levittämisestä.. Kanada ja Yhdysvallat eivät ole poikkeus.

Johns Hopkinsin yliopiston professori tohtori Marty Makary kertoi edustajainhuoneen Coronavirus-pandemiaa käsittelevälle alakomitealle sen ensimmäisessä kuulemistilaisuudessa tiistaina 28. helmikuuta 2023, että "suurin väärän tiedon antaja pandemian aikana on ollut Yhdysvaltain hallitus", ja hän luetteli useita esimerkkejä. Tässä on tiedotteeltaan tiivis 2 minuutin video hänen puheestaan.

Transkriptio. DR. MARTY MAKARY:

Suurin väärän tiedon levittäjä pandemian aikana on ollut Yhdysvaltojen hallitus.

Väärää tietoa, joka...

- Covid levisi pintasiirron kautta

- Rokotettu immuniteetti oli huomattavasti suurempi kuin luonnollinen immuniteetti.

- Naamarit olivat tehokkaita. Nyt meillä on lopullinen Cochrane-katsaus. Mitä teette tuon katsauksen kanssa? Cochrane on koko lääketieteen arvovaltaisin todistusaineistoelin, ja se on ollut sitä jo vuosikymmeniä. Jätättekö sen vain huomiotta ettekä puhu siitä?

- Sydänlihastulehdus oli yleisempi infektion kuin rokotteen jälkeen. Ei pidä paikkaansa, se on 4-28 kertaa yleisempi rokotteen jälkeen.

- Se, että nuoret hyötyvät tehostimesta, on väärää tietoa. Kaksi rokotteiden huippuasiantuntijaamme irtisanoutui FDA:sta vastalauseena juuri tämän asian vuoksi, kun nuorille, terveille ihmisille haluttiin antaa tehosterokotuksia. Tietoja ei ollut koskaan olemassa. Siksi CDC ei koskaan julkistanut alle 50-vuotiaiden tehosterokotettujen amerikkalaisten sairaalahoitojen määrää.

- Rokotevelvoitteet lisäisivät rokotusten määrää. George Masonin yliopiston tutkimus osoittaa, että näin ei tapahtunut. Se teki vain yhden asian: se loi "Never-Vaxxers" -ryhmän, joka ei nyt saa lapsuuden rokotuksia, jotka heidän pitäisi saada.

Yhä uudelleen olemme nähneet jotain, joka on paljon enemmän kuin parhaan harkintakyvyn käyttäminen käsillä olevien tietojen perusteella. Olemme nähneet jotain anteeksiantamatonta, ja se on itse lääketieteellisen tutkimuksen aseellistaminen. CDC on julkaissut omia huonosti tehtyjä tutkimuksiaan, kuten luonnollista immuniteettia koskeva tutkimus, jossa tarkasteltiin yhtä osavaltiota kahden kuukauden ajan, vaikka heillä oli vuosien ajan tietoja kaikista 50 osavaltiosta. Miksi he raportoivat vain tuon yhden tiedonpätkän? Miksi salamiviipaleet leikkasivat koko tietokannan? Koska se antoi heille haluamansa tuloksen.

Sama koskee peittämistutkimuksia. Tiedot on nyt saatu kiinni jättimäisissä järjestelmällisissä katsauksissa, ja kansanterveysviranomaiset olivat älyllisesti epärehellisiä. He valehtelivat amerikkalaisille."

Aiheeseen liittyvä materiaali

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

1 kommentti

 1. Its starts with knowing the difference between legal and lawful. Legal is for a corporation. Lawful is for man and woman. Thats it. Is this the solution that if we the people learn, we can push back on tyranny. After a small learning curve, the questions i have asked myself about this topic for 3 yeara are slowly ironing themself out.

  Please do not take this lightly. Law vs legal. If you take any of these charges to present courts, you remove your jurisdiction and give it to the laywers and judge. Their game. And your case is in their hands/jurisdiction.

  i’ve heard Dr. Trozzi is aware of this idea, i just don’t understand the work around in giving jurisdiction to a judge who works for a corporation and they run on profit.

  Start with first 3 fundamental knowledge videos simple to learn from and show others… https://awarriorcalls.com

  Also others with the same principle:

  – Karl Lentz
  https://theloresociety.com

  Paul and Greg from
  https://thesovereignsway.com

  – Kali Spelling
  https://rumble.com/vuoxyr-rise-and-shine-kali-spell-lecture-elevate-and-illuminate.html

  Thank you, Dan 

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi