Tohtori David Martin PhD - joukkomurhasyytteet tulossa pian

"Jos luulet, että tällä on jotain tekemistä terveyden ja viruksen kanssa, olet harhainen." "Jos luulet, että tämä liittyy terveyteen ja virukseen, olet harhainen."

Tohtori David Martin on nyt vakiinnuttanut asemansa suvakkisodan mestarina. Tämä maailmanlaajuinen immateriaalioikeuksien asiantuntija johti vuosikymmeniä kestäneiden patenttien ja muiden immateriaalioikeuksien todisteiden paljastamista, jotka osoittavat, että covidien rikokset, mukaan luettuna joukkomurhat, kiristykset ja petokset, ovat ennalta suunniteltuja. Nämä todisteet ovat nyt selkärankana tapauksissa tuomioistuimissa, jotka jahtaavat covid-arkkirikollisia.

Biden, Trudeau, Fauci, Baric, Daszak ja muut on nimetty tässä arkkirikollisten laillisessa metsästyksessä.

Tohtori Martin muistuttaa meitä siitä, että meidän ei pidä tuhlata energiaamme epäolennaisiin keskusteluihin, vaan meidän on keskityttävä rikosoikeudellisiin syytetoimiin. Auttakaa varmistamaan, että koko maailma tietää, että kaikki, jotka edistävät covidien agendaa millään tavalla, ovat osallisia.

Seuraavassa on muutamia lainauksia tohtori Martinilta:

"Kaikki Trudeauta tukevat lainvalvontaviranomaiset ovat avunantajia Kanadan hallituksen, Brittiläisen Kolumbian yliopiston, Acuitasin, Alcanan, Thomas Maddenin ja Pieter Cullisin rikollisille teoille."

"Ei ole väliä sillä, mitä kliinisiä kokeita on tehty tai ei ole tehty, vaan meidän on keskityttävä ainoastaan niiden terroristien rikosoikeudelliseen syytteeseenpanoon, jotka ovat nyt auttaneet ja tukeneet miljoonien ihmisten murhaa."

"Kanadan hallituksen kehittämän kantaja-aineen välityksellä toimitettu bioase". Pfizer, BioNtech ja Moderna maksavat rojalteja Kanadalle jokaisesta laukauksesta; tämä on kiristystä. korkein taso. Trudeau ja Kanadan hallitus ovat myötämielinen ja syyllistynyt kiristykseen ja salaliittoon terroritekojen toteuttamiseksi."

Jos janoat oikeutta, tässä on 12 virkistävää minuuttia:

Lisää hienoja uutisia ja resursseja tohtori David Martinin tiimiltä: Prosecutenow.com

Aiheeseen liittyvä materiaali:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

1 kommentti

  1. Tämä on hienoa. Mukava nähdä sinut täällä. Ehdotan, että perustat kanavan Rumbleen ja haastattelet siellä vaikuttavia ihmisiä ja opetat muita tekemään samaa kuin sinä. Asettakaa rikosoikeudenkäyntejä kaikkialla yhteisöissämme.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi