Tohtori Jordan Petersonin kutsu tulevaisuuteen

Samalla kun WEF vehkeilee ihmiskunnan orjuuttamiseksi ja planeetan rikkauksien varastamiseksi, Jordan Peterson ja muut luovat vastakohtaa.

Kaksi maailman suurinta vitsausta ovat Maailman terveysjärjestö ja Maailman talousfoorumi. Molemmat pyrkivät keskittämään maailmanlaajuisen vallan harvojen käsiin.

Maailman terveysjärjestö on YK:n korruptoitunut virasto, jota WEF ja muut käyttävät kanavana, jonka kautta he voivat "terveyden" nimissä määrätä maailmaa globaalin diktatuurin valtaan.

Hyvistä syistä käytän suuren osan energiastani Maailman terveysneuvostoon. WHO:n vastakohtana Maailman terveysneuvosto pyrkii vahvistamaan yksilöiden vaikutusmahdollisuuksia, puolustamaan ihmisoikeuksia ja helpottamaan kansainvälistä yhteistyötä ja terveystiedon jakamista. WHO pyrkii keskittämään valvontaa ja sanelemaan maailmalle "terveyspolitiikkaa", mutta me vaadimme, että jokaisella kunniallisella ihmisellä on valta omaan kehoonsa, ja me annamme ihmisille mahdollisuuden optimoida terveytensä.

Maailman talousfoorumi koostuu ~3000 rikkaasta oligarkista, jotka juonittelevat vallatakseen demokraattiset hallituksemme, varastavat planeetan rikkaudet ja orjuuttavat meidät kaikki.

Olen hyvin iloinen kuullessani, että kuuluisa kanadalainen intellektuelli, tohtori Jordan Peterson työskentelee yhdessä muiden kanssa luodakseen WEF:n vastakohdan: konsortio, jonka tavoitteena on yltäkylläinen, terve ja vapaa tulevaisuus kaikille ihmisille. Ensimmäinen suuri kansainvälinen kokous pidetään Lontoossa Englannissa 31. lokakuuta - 2. marraskuuta 2023 prosessin aloittamiseksi.

Aiheeseen liittyvä materiaali:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi