Tohtori Mark Trozzi

Tyypin 2 diabeteksen lopettaminen | Tohtori Paul Marik ja Iron Will

Lääkkeetön hoito, joka tehoaa metaboliseen oireyhtymään, diabetekseen, liikalihavuuteen, sydänsairauksiin, verenpainetautiin, tulehdukseen ja ikääntymiseen.

Tunnemme tohtori Paul Marikin maailmankuuluna tehohoitolääkärinä, johtavana covid-19:n hoitajana ja johtavana covid-"rokotevammojen" hoitajana. Hän on yksi FLCCC:n (Front Line COVID-19 Critical Care Alliance) perustajista.

Lääketeollisuus on covid-aikakauden aikana paljastanut, että siihen ei todellakaan voi luottaa. Nyt monet lääkärit kyseenalaistavat viime vuosisadan lääkkeisiin perustuvan sairaudenhoidon. Olemme löytämässä täysin uusia paradigmoja terveyden ja sairauksien ratkaisemisen suhteen.

Yli kaksikymmentä vuotta lääkkeistä riippuvaisena tyypin 2 diabeetikkona elänyt tohtori Paul Marik on saanut diabeteksensa ja muut metaboliseen oireyhtymään liittyvät ongelmat ratkaistua.

Tohtori Paul Marik kertoo, miten hän on vapauttanut itsensä tyypin 2 diabeteksesta ja poistanut kaikki lääkkeet rykmentistään ajoittaisella paastolla (ajallisesti rajoitettu syöminen), vähähiilihydraattisella ruokavaliolla ja pidättäytymällä jalostetuista elintarvikkeista.

Tohtori Paul Marik kertoo tärkeitä paljastuksia tyydyttyneiden rasvojen hyödyistä ja tarpeesta lopettaa kolesterolin vastainen pakkomielle. Hän selittää, että hiilihydraatit lisäävät epäterveellisten triglyseridien määrää ja vähentävät terveellisen HDL-kolesterolin määrää. Lisäksi kolesteroli ei ole huono asia, mutta statiinilääkkeet ovat, erityisesti henkisen toiminnan kannalta.

Tohtori Paul Marik 64-vuotiaana parantaa itsensä tyypin 2 diabeteksesta

Tohtori Paul Marik ja FLCCC:n opas metabolisen oireyhtymän, diabeteksen, liikalihavuuden, sydänsairauksien, verenpainetaudin, tulehduksen ja ikääntymisen hoitoon.

Kiitokset tohtori Paul Marikille, tohtori Pierre Korylle ja Etulinja Covid Critical Care Alliance. Ne tarjoavat runsaasti resursseja ja tietoa covidin hoidosta, covidin "rokotevammojen" hoidosta ja uusista ulottuvuuksista, kuten metabolisen oireyhtymän ja muiden kroonisten sairauksien lopettamisesta.

IronWillReport.com (Vastakertomuksen ääni)

Päävirran uutisista on tullut täysin epäluotettavia. Will Dove, perustaja StrongAndFreeCanada.org, perustettu IronWillReport.com vuonna 2022 tuomaan kanadalaisille totuuden, jota perinteiset tiedotusvälineet eivät kerro ja jota hallituksemme ei halua teidän kuulevan. Viikoittaisen uutisraporttinsa (joka perjantai) ja asiantuntijoiden, kirjailijoiden ja ilmiantajien säännöllisten yksinoikeushaastattelujen avulla Will ja hänen tiiminsä pyrkivät pitämään teidät ajan tasalla tärkeistä tapahtumista monilla rintamilla, kuten Covid-kertomuksesta woke-liikkeeseen, hallituksen ja yritysten korruptioon, yksityisyyteemme ja itsenäisyyteemme kohdistuviin uhkiin, sanan- ja uskonnonvapauteen, sensuuriin ja moneen muuhun.

Aiempia vieraita ovat olleet mm. tohtori Peter McCullough, tohtori Mark Trozzi, John Carpay, tohtori Robert Malone (mRNA-teknologian keksijä), tohtori J. Richard Fleming (kirjoittaja kirjassa "Is Covid-19 a Bioweapon"), John O'Looney ja Richard Hirschman (jotka esiintyivät dokumenttielokuvassa "Died Suddenly"), Brian Peckford (oikeuksien ja vapauksien peruskirjan ainoa elossa oleva kirjoittaja), Andrew Wakefield (Vaxxed-dokumentin luoja, joka ensimmäisenä löysi yhteyden rokotteiden ja autismin välillä), kanadalainen vapaustaistelija James Topp, Oliver Ross LibertyLivesista yksityisyyden suojaamisesta ja monet muut.

Sivustolla on monia ilmaisia haastatteluja ja raportteja, ja jäsenten sisältö on saatavilla vain $9.95.95/kk 15 päivän ilmaisella kokeilujaksolla. Kaikki sivuston tuotot menevät Strong And Free Canada -järjestön taisteluun oikeuksiemme ja vapauksiemme puolesta.

IronWillReport.com ei hyväksy minkäänlaista valtion tai yritysten rahoitusta. Kaikki mitä teemme, rahoitetaan katsojiemme toimesta, joten voitte olla varmoja siitä, että ainoa "agendamme" on tuoda teille totuus..

Aiheeseen liittyvä materiaali:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi