Covid Truth saavuttaa valtavirran Kanadassa

Sauga 960 AM Radio, helmikuun 1. päivä, Richard Syrett ja tohtori Mark Trozzi

Ystävät, voimme lakata odottamasta, että covid truth löytää "valtavirran" rantapään Kanadassa. Helmikuun 1. päivänä Sauga 960 AM talk-radio osoitti todellista journalismia ja antoi äänensä covid-totuudelle Kanadan radioaalloilla. RIchard Syrett ja minä keskustelimme covidista, injektioista, kuolemantapauksista ja loukkaantumisista, korruptoituneista lääketieteen sääntelyviranomaisista ja strategioista rikosten paljastamiseksi ja syytteeseen asettamiseksi. Tässä on tallenne.

Jos haluat lisää aitoa radiojournalismia, viritä Sauga 960 AM -radio Peelin alueella Ontariossa, käy heidän verkkosivuillaan... Richard Syrett Showja seuraa heitä sosiaalisessa mediassa @RichardSyrett ja @Sauga960AM.

Aiheeseen liittyvä materiaali:

Koominen helpotus

Musiikin viesti

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

3 kommenttia

 1. Olen huolissani syöpäpotilaana, joka ei ole vaxed, sillä kun minulla oli rintaleikkaus, päädyin hätäleikkaukseen hematooman vuoksi. Seuraavana päivänä sain verensiirron. Huoleni on, oliko tuo veri saastunut covid-vaxilla ja vahingoittiko se vertani ja immuunijärjestelmääni jne. Kenelläkään ei tunnu olevan vastausta tähän. Leikkaukseni ja verensiirtoni oli helmikuussa 2021. En ajatellut asiaa ennen kuin vasta muutama viikko sen jälkeen. Onko tästä mitään tietoa?

 2. Tohtori Trozzi,
  Olen seurannut teitä ja ristiretkeänne rehellisen lääketieteen puolesta jo jonkin aikaa.
  Törmäsin The Wellness Companyyn useita kuukausia sitten tohtori Peter McCulloughin kautta.
  Itse asiassa soitin yhtiölle tiedustellakseni kanadalaisten pääsyä, mutta näyttää siltä, että se on vasta alkuvaiheessa. Tarvitsemme kipeästi tätä polkua täällä korruptoituneessa Kanadan sairaanhoitojärjestelmässämme.
  Toivon, että sinusta tulee kulmakivi!
  Haasteena on näyttää kanadalaisille, että muka terveydenhuoltojärjestelmämme on ilmainen, vaikka se on pääasiassa Big Pharman vapaata kyytiä.

  Pysykää vahvoina ja jatkakaa eteenpäin!

  Jack McCullough
  Vancouver BC
  604-603-6216

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi