Tohtori Mark Trozzi

C19 mRNA-"rokotteet" suunniteltiin vahingoittamaan meitä.

Ei vahingossa, vaan rikollisessa tarkoituksessa.

Karen Kingston

Niin kutsutut C19-"rokotteet" on suunniteltu vahingoittamaan meitä. Niistä ei myöskään tiedetty olevan todellista hyötyä covid-19-infektioiden ehkäisyssä. Tutkijat, Pfizer, FDA ja muut tiesivät tämän ennen kuin he alkoivat hyväksyä rokotteita. Tässä on tiivistelmäni ja linkki Karen Kingstonin laajemmat paljastukset -.

Olemme kiitoksen velkaa Karen Kingston. Hän julkaisi 29. marraskuuta 2022 erinomaisen artikkelin otsikolla: Tarkoitetut seuraukset: mRNA-rokotteet suunniteltiin aiheuttamaan vakavia sairauksia ja vastustuskykyisiksi vasta-aineille

Haluaisin selittää lyhyesti pääkohdat:

COVID-19-mRNA-rokotteita ei ole suunniteltu suojaamaan meitä covid-19-infektioita vastaan. Ne suunniteltiin aiheuttamaan sairauksia.

Barney Graham ja Jason McClellan ovat kaksi johtavaa tiedemiestä, jotka keksivät patentoidun piikkiproteiinin, jota nyt valmistetaan massatuotantona yli puolelle ihmiskunnasta, joka on joutunut pakotettujen ja vääristeltyjen geneettisten injektioiden uhriksi. Nämä injektiot aiheuttavat tämän keinotekoisen ja erittäin myrkyllisen spike-proteiinin tuottamisen käytännössä jokaisessa solussa uhrien kehossa.

piikkiproteiini

Grahamin, McClellanin ja heidän kollegoidensa julkaisu helmikuulta 2020. todetaan, että tämä ihmisen valmistama koronaviruksen piikkiglykoproteiini sitoutuu aggressiivisemmin ihmisen ACE2-reseptoreihin kuin itse SARS-CoV2-virus. He kuvailivat myös, miten he testasivat useita olemassa olevia vasta-aineita jo olemassa olevia piikkiproteiineja varten heidän keinotekoisen piikkiproteiininsa kanssa, ja kaikki olivat yhteensopimattomia: ne eivät pystyneet sitoutumaan.  

Tämä tarkoittaa sitä, että he keksivät piikkiproteiinin, joka oli myrkyllisempi kuin keinotekoisen SARS-C0V2-viruksen ja muiden jo olemassa olevien koronavirusten piikkiproteiinit. Vasta-aineet, joiden tuottamisen se käynnistäisi, olisivat tehottomia estämään covid-19-infektioita tai ylipäätään mitään koronavirustartuntoja.

He tiesivät, että injektiot aiheuttaisivat tämän hypertoksisen piikkiproteiinin tuotantoa ja että tämä käynnistäisi vasta-aineiden tuotannon, josta ei olisi mitään hyötyä koronavirustartuntojen ehkäisyssä. Injektiot tuottaisivat "vain haittaa, mutta eivät mitään hyötyä".

FDA oli tietoinen tästä, ja sen omat asiakirjat osoittavat sen. FDA hyväksyi Pfizerin injektion hätäkäyttöluvan tietäen:

  • injektiot eivät estä vakavaa covid-19-tautia.

  • injektiot aiheuttavat vakavia tauteja injektion jälkeisten 7 päivän aikana.

Muuten, jälkimmäistä todellisuutta peitellään Kanadassa ja monissa paikoissa "määrittelemällä" joku rokotetuksi vasta kahden viikon kuluttua rokotuksesta..

FDA tiesi, että injektiot eivät estä koronavirustartuntoja tai vakavia sairauksia. He tiesivät, että geneettiset injektiot tuottivat uhreissaan hypertoksista piikkiproteiinia. He tiesivät, että monet ihmiset sairastuisivat vakavasti injektioiden jälkeen.

Näin ollen FDA hyväksyi rokotukset rikollisessa tarkoituksessa, tuki massiivisia pakkosyöttökampanjoita ja hallitukset loivat väärennettyjä tilastoja teeskentelemällä, että ihmiset, jotka sairastuivat ensimmäisten viikkojen aikana pistoksensa jälkeen, olivat "rokottamattomia".

Pfizerin EUA-hakemuksen yksityiskohdat, FDA:n tuki kliinisille tutkimuksille lapsilla ja sen myöhempi hyväksyntä näille tappaville injektioille rutiininomaiseen antamiseen lapsille ovat vieläkin hämmentävämpiä. Todisteet FDA:n rikollisesta tarkoituksesta ovat vakuuttavia.  

"FDA:n hyväksyntä COVID-19 mRNA-rokotteille ei ole vain petos, vaan se on salaliitto, jonka tarkoituksena on tehdä amerikkalaisten tahallinen pahoinpitely ja murhaaminen biologisella aseella." - Karen Kingston.

Osoitteessa lisätietojas klikkaa tästäja seurata tai tukea Karen Kingstonin työtä, käy hänen substack.

Suositeltava materiaali:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi