Kiireellinen lehdistötiedote

Global News kyseenalaistaa lääkärikuolemien ja covid-19-injektioiden välisen yhteyden.

Global News valmistautuu julkaisemaan artikkelin, jossa haastetaan eräs viimeaikaisista viesteistäni, joka julkaistiin myös Druthersissa. Tässä postauksessa selitettiin tohtori Makisin viimeaikaista työtä, joka koski kanadalaisten lääkäreiden kuolemantapausten hätkähdyttävää lisääntymistä heidän omien geneettisten covid-injektioidensa jälkeen. Tässä on lehdistötiedotteeni, jolla vastasin Global Newsin Ashleigh Stewartin asianajajalleni lähettämään kyselyyn. Stewart väittää, että kuolleiden lääkäreiden perheenjäsenet eivät ole samaa mieltä tohtori Makisin tilastollisesta analyysistä.

OIKEUDENKÄYNNIT

1. joulukuuta 2022
TO:  Ashleigh Stewart | Global News
FROM: Mark Trozzi

Lehdistötiedote kanadalaisten lääkärien kuolemasta

Viite: Artikkeli osoitteessa Druthers, numero #24, marraskuu 2022.

Hyvä neiti Stewart,

Aloitan lainaamalla asianajajalleni Michael Alexanderille lähettämäänne sähköpostitiedustelua:

Joulukuun 1. päivänä 2022 klo 8:52, Ashleigh Stewart <[email protected]> kirjoitti:

Kiitos Michael

Minulla on lisäkysymys, jonka toivon teidän voivan välittää tohtori Trozzille - ensinnäkin, oletteko tietoinen tästä lehtiartikkelista? https://druthers.net/wp-content/uploads/2022/11/druthers-november-2022-resized.pdf

Trozzi esittää tässä joitakin hyvin rohkeita väitteitä, joissa hän päättelee [sic] kaikki 80 näistä lääkäreistä kuoli rokotteen saamisen jälkeen. Olen ottanut yhteyttä heidän perheisiinsä. Yksikään henkilö ei ole sanonut, että heidän läheisensä kuoli rokotteen takia. Voiko herra [ [sic] Voisiko Trozzi kommentoida, mistä hän on saanut tietojaan näistä kuolemantapauksista, ja vastata perheenjäsenten väitteisiin, joiden mukaan hän loukkaa heidän muistojaan valehtelemalla yleisölle siitä, miten he kuolivat?

Vastauksena kyselyynne ja väitteeseenne, jonka mukaan kuolleiden lääkäreiden perheenjäsenet eivät ole samaa mieltä tohtori Makisin analyysistä, johon artikkelissani viitataan, annan seuraavan vastauksen:

Kannatan tohtori Makisia, jonka analyysi perustuu Kanadan lääkäriliiton ja muiden hyvämaineisten lähteiden toimittamiin tietoihin. Tämän huolestuttavan asian luvut osoittavat selkeän yhteyden lääkäreiden kuolleisuuden lisääntymisen ja Covid-19-injektioiden antamisen välillä. Kuten tohtori Makis ja hänen työryhmänsä toteavat:

  1. Alle 30-vuotiaiden lääkäreiden kuolemantapausten ennustetaan olevan vuonna 2022 kahdeksankertaisia verrattuna vuosien 2019-20 keskiarvoon ennen injektioita;
  2. Alle 40-vuotiaiden lääkäreiden kuolemantapausten ennustetaan olevan vuonna 2022 viisinkertaiset verrattuna vuosien 2019-20 keskiarvoon ennen injektioita;
  3. Alle 50-vuotiaiden lääkäreiden kuolemantapausten ennustetaan olevan vuonna 2022 kaksi kertaa suuremmat kuin vuosina 2019-20 ennen injektioita keskimäärin.

Tätä huolestuttavaa yhteyttä on tutkittava tarkemmin sen selvittämiseksi, onko pistoksilla selvä syy-yhteys. Tällä hetkellä useimmat kuolinsyyntutkijat eri puolilla maata eivät kuitenkaan käytä immunofluoresenssivärjäysmenetelmää, joka paljastaisi, onko erittäin kokeellisten geneettisten injektioiden aiheuttama piikkiproteiinien massiivinen tuotanto johtanut näiden lääkäreiden kuolemaan tai kenenkään muun kuolemaan, jossa vastaava yhteys on ilmeinen.

Vuonna Druthers artikkelissa, joka alun perin ilmestyi päivittäisessä uutiskirjeessäni, esitin surunvalitteluni kuolleiden lääkärien perheenjäsenille. Esitän osanottoni toisen kerran. Olen todella pahoillani, jos joku perheenjäsenistä on loukkaantunut tai huolestunut tohtori Makisin analyysin esiin nostamista asioista ja pyrkimyksistäni tuoda ne yleisön tietoisuuteen. Lääkärinä velvollisuuteni on kuitenkin olla aiheuttamatta vahinkoa, ja siksi Hippokrateen vala velvoittaa minua varoittamaan näitä perheenjäseniä ja maamme kansalaisia mahdollisista vaaroista, jotka aiheutuvat Covid-19-injektioista, joita ei enää voida pitää turvallisina ja tehokkaina.

Julkaisen tämän vastauksen drtrozzi.org-sivustolla, ja Alexander julkaisee sen LinkedInissä, jotta raportoinnin tarkkuus voidaan varmistaa.

Terveisin,
Tohtori Mark Trozzi
per: Michael Alexander, MA, JD, LLM
Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi