Iron Will Report: CPSO:n rikokset

Mukana asianajaja Michael Alexander, tohtori Crystal Luchkiw, tohtori Patrick Phillips ja tohtori Mark Trozzi.

Tässä on Iron Willin haastattelu tämän tiimin kanssa, joka puolustaa ihmisoikeuksia ja vastustaa Ontarion lääketieteellisen sääntelyelimen CPSO:n väärinkäytöksiä. Alexander ja lääkärit esittivät CPSO:ta vastaan peruskirjaan perustuvia vaatimuksia. Kurinpitotuomioistuin 23. marraskuuta 2022.

Iron Willin johdanto tähän haastatteluun

Tohtorit Mark Trozzi, Patrick Phillips ja Crystal Luchkiw sekä heidän asianajajansa Michael Alexander kertovat strategiastaan, jolla he vastustavat CPSO:n rikollisia toimia, joilla se on keskeyttänyt eettisten lääkäreiden toimilupien voimassaolon ja yrittänyt rikkoa potilaidensa potilastietojen luottamuksellisuutta.

Kaikki kolme lääkäriä ovat kertoneet potilailleen totuuden Covidista ja myrkyllisistä injektioista. Tämän vuoksi Ontarion lääkärien ja kirurgien kollegion (Ontario College of Physicians and Surgeons) kurinpitokäsittelyt odottavat kaikkia kolmea lääkäriä, ja kahden, tohtori Luchkiwin ja tohtori Phillipsin, toimilupa on peruutettu.

CPSO loukkaa myös potilaiden oikeuksia yrittäessään takavarikoida laittomasti potilastietoja. Nämä urheat lääkärit ovat uhranneet kaiken suojellakseen potilaitaan. Michael Alexander antaa toivoa ennennäkemättömällä oikeudellisella strategialla, jonka avulla kaikki syytteet saatetaan hylätä ja lääkärin toimiluvat aktivoida uudelleen.

- Mitä nämä lääkärit tarkalleen ottaen tekivät, että CPSO:n viha heräsi?

- Mitä sellaista Michael tekee CPSO:n vastapainoksi, mitä ei ole ennen tehty?

- Miten CPSO loukkaa potilaan oikeutta yksityisyyteen?

- Miksi "ammatillinen väärinkäytös" on CPSO:n omien sääntöjen mukaan väärä syyte?

Suositeltava lähdemateriaali ja lähdeviitteet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi