Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Trozzi sensuroimaton haastattelu Bright Light New -lehden kanssa

Covid-19 on harhaanjohtava rikollinen kampanja. Yksi parhaista haastatteluistamme tähän mennessä!

Perävaunu:

Täydellinen haastattelu:

Tietoa videosta

Glen Jung of Kirkas valo Uutiset haastatteli minua Wienissä hiljattain pidetyn Better Way -konferenssin yhteydessä. Keskustelimme henkilökohtaisista kokemuksistani, jotka johtivat minut pois päivystysosastolta ja yliopistosta kokopäiväiseen tehtävään totuus- ja vapausliikkeessä. Lisäksi meillä oli laajakatseinen näkemys nykyisestä tilanteestamme, voimavaroistamme, haasteistamme ja seuraavista askelista.

Glen Jung kirjoitti: "Tohtori Mark Trozzi, joka ei koskaan ole mikään pidättelijä, puhuu avoimesti "Covid Criminal Enterprise" -yrityksestä.", mikä vero hänen elämässään on ollut hänen puhumisensa vuoksi ja miten tästä eteenpäin."

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi