Tohtori Trozzi sensuroimaton haastattelu Bright Light New -lehden kanssa

Covid-19 on harhaanjohtava rikollinen kampanja. Yksi parhaista haastatteluistamme tähän mennessä!

Perävaunu:

Täydellinen haastattelu:

Tietoa videosta

Glen Jung of Kirkas valo Uutiset haastatteli minua Wienissä hiljattain pidetyn Better Way -konferenssin yhteydessä. Keskustelimme henkilökohtaisista kokemuksistani, jotka johtivat minut pois päivystysosastolta ja yliopistosta kokopäiväiseen tehtävään totuus- ja vapausliikkeessä. Lisäksi meillä oli laajakatseinen näkemys nykyisestä tilanteestamme, voimavaroistamme, haasteistamme ja seuraavista askelista.

Glen Jung kirjoitti: "Tohtori Mark Trozzi, joka ei koskaan ole mikään pidättelijä, puhuu avoimesti "Covid Criminal Enterprise" -yrityksestä.", mikä vero hänen elämässään on ollut hänen puhumisensa vuoksi ja miten tästä eteenpäin."

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: . Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi