Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Kanadan "varapääministeri" Chrystia Freeland on vaarallinen vitsi.

Katso Chrystia Freelandin epärehellisyys ja yhteyksien katkeaminen.

Kanadan "varapääministeri" Chrystia Freeland olisi pelkkä vitsi, ellei hän olisi niin vaarallinen. Hän on WEF:n harras agentti. He ovat vihamielinen ulkovihollinen, joka pyrkii tuhoamaan maamme, terveytemme, perustuslakimme ja oikeuksemme ja luomaan samalla dystooppisen maailmanlaajuisen diktatuurin.  

Viime viikolla hän todisti hätätilalain tutkinnassa. Hän yritti perustella omaa ja Trudeaun vetoamista sotatoimilain nykyaikaiseen versioon. He käyttivät sitä tukahduttaakseen väkivaltaisesti rekkakuskien kokoontumisen ja rikkoakseen kanadalaisten oikeuksia, mukaan lukien kokoontumis-, sanan-, omaisuuden- ja rauhanomaisen mielenosoituksen vapaus. Kirkas Light Uutiset vertaa hänen väitteitään todellisuuteen. Rukoilemme ja työskentelemme oikeudenmukaisuuden, Trudeaun, Freelandin ja muiden syytteeseen asettamisen sekä oikeusvaltion ja ihmisoikeuksien palauttamisen puolesta Kanadaan.

Aiheeseen liittyvä materiaali:

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi