Vanhempien varoittaminen, lasten pelastaminen

Auta varmistamaan, että kaikki vanhemmat saavat tämän 1 minuutin pituisen Maailman terveysneuvoston vauvojen ja pienten lasten vanhemmille suunnatun varoituksen.

On outoa ja huolestuttavaa, että virastot ympäri maailmaa edistävät edelleen vaarallisten vääristeltyjen geneettisten kokeiden ruiskuttamista pieniin lapsiin, joille covid-19 ei aiheuta mitään vakavaa vaaraa. Auttakaa vähentämään tätä katastrofia välittämällä tämä lyhyt viesti vanhemmille kaikkialla maailmassa. Tässä se on englanniksi, espanjaksi ja saksaksi, ja lisäksi on linkkejä viestiin useammilla kielillä ja useammassa maassa.

Hyödynnä resursseja osoitteessa Maailman terveysneuvosto ja auta tukemaan työtämme. Auta laiminlyötyjä henkilöitä, jotka ovat kärsineet pakkopistoksista, jakamalla tämä vieroitusopas: https://worldcouncilforhealth.org/resources/spike-protein-detox-guide/

Auta lievittämään covid-19-infektioihin liittyvää pelkoa ja hämmennystä tämän kotihoito-oppaan avulla: https://worldcouncilforhealth.org/resources/early-covid-19-treatment-guide/

Tutustu vaarallisiin vääristeltyihin covid-19-injektioihin:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi