Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Big Pharman tulevaisuus, osa 5 | Tri Rob Verkerk

Kymmenen suurta syytä siihen, miksi "Big Pharma" on lopun alku.

Better Way -konferenssista 17. syyskuuta Wienissä, Itävallassa. Konferenssin isäntänä toimi Näytämme kasvomme ja jonka tukijana on Maailman terveysneuvosto.

Tietoa videosta

Tässä on viimeinen osa viisiosaisesta Wien-sarjasta, joka käsittelee "suuren lääketehtaan" tulevaisuutta. Tohtori Rob Verkerk on ANH Internationalin perustaja. Hän on neljänkymmenen vuoden ajan tutkinut ja edistänyt luonnollista terveyttä ja kestäviä ekosysteemejä. Tässä prosessissa hän on kokenut ja taistellut sekä torjunta-aine- että lääketeollisuuden korruptiota ja tuhoisuutta vastaan.

Tohtori Verkerkin esitys sisältää runsaasti hyvin ansaittuja näkemyksiä biologiasta, liiketoiminnasta, petoksista ja korruptiosta. Suuret lääkeyhtiöt ovat kumppaneita pienten biotekniikkayhtiöiden kanssa, ja ne valvovat monia poliitikkoja ja byrokraatteja. Ne käyttävät ihmiskuntaa koekaniineina, jopa niinkin pitkälle kuin nykyiset geenimuuntelevat covid-19-injektiot, joita vääristellään "rokotteina" ja pakotetaan maailman väestölle.

Tohtori Verkerk selittää, miten suuri lääketiede on sairauskeskeistä, korruptoitunutta, petollista ja rikollista, petollista, kallista, tehotonta, vaarallista, vierasta ja luonnonvastaista, saastuttavaa, väärin perustein tapahtuvaa ja voimattomuutta lisäävää.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi