Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Trozzi | Big Pharman tulevaisuus | Osa 1

Tohtori Trozzi esittelee Wienissä pidetyn Better Way -konferenssin paneelin 5 ja puhujat tohtori Cosford, tohtori Guetzkow, tohtori Vanden Bossche ja tohtori Verkerk.

17. syyskuuta 2022, klo Better Way -konferenssi Wienissä Itävallassa minulla oli kunnia isännöidä asiantuntijapaneelia, jossa keskusteltiin siitä, millainen "suuren lääketehtaan" tulevaisuuden tulisi olla.

Paneeli koostui viidestä osasta, jotka alkoivat johdannostani. Tätä paneelia edeltäneiden tuntien aikana maailmanlaajuiset asiantuntijat olivat kertoneet yksityiskohtaisesti covidipistosten uhrien järkyttävistä fyysisistä vammoista, kuolemista ja ruumiinavauksista sekä mielenterveyden loukkauksista, jotka johtuvat covidirikoksista ihmisyyttä vastaan en'total. Sanomattakin on selvää, että kun paneelimme oli alkamassa, suuri yleisö tarvitsi hieman piristystä ja naurua, ennen kuin se sukelsi "suuren lääketehtaan" rikoksiin ja verilöylyihin. Toivon, että tämä minun esittelyni oli piristävä ja hieman humoristinen, olematta kuitenkaan mauton. Nauttikaa!

Parempi tapa -tapahtumia 15.-19. syyskuuta 2022 Wienissä, Itävallassa isännöi Näytämme kasvomme ja jonka tukijana on Maailman terveysneuvosto.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi