Viiva hiekassa | Lapset, sota ja velvollisuus

Pysäyttämällä lapsiimme ja itseemme kohdistuvan hyökkäyksen ja tappamisen.

Olemme kriittisessä tilanteessa. Lapset ovat avuttomia, ja heihin ruiskutetaan tappavaa myrkkyä. Meidän on pysäytettävä tämä ja sen tekijät. Sallikaa minulle kaksi minuuttia ajastanne.

Linkit

Transkriptio

Älkää antako toisen lapsen myrkytyksen, vahingoittumisen, elämän lyhenemisen tai kuoleman tapahtua. Nämä vilpillisesti mainostetut, vaaralliset geneettiset injektiot muuttavat ihmisen solujen toimintaa siten, että omat solumme valmistavat massoittain SARS C0V2 -viruksen myrkyllisintä (ja patentoitua) osatekijää: spike-proteiinia. Sen lisäksi, että tämä piikkiproteiini myrkyttää suoraan monia ACE2-reseptoririkkaita kudoksia ja elimiä, se aiheuttaa myös massiivisen immuunijärjestelmän häiriön.stem vika. Se pahentaa koronavirusinfektioita, myrkyttää monia elimiä, mukaan lukien aivot, sydän, sydän- ja verisuonitauti.roduktiiviset elimet. Niin pahaa kuin tämä kaikki onkin, se aiheuttaa myös massiivisen pseudoautoimmuunisairauden. Lapsen immuunijärjestelmä hyökkää omia solujaan vastaan (jopa omia immuunisolujaan vastaan). Heidän solunsa on geneettisesti hakkeroitu ja ne tuottavat vierasta myrkkyproteiinia, joka merkitsee nämä solut oman immuunijärjestelmän hyökkäystä varten.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa saadut tiedot osoittavat, että lapset kuolevat jopa 100 kertaa todennäköisemmin kahdeksan kuukauden kuluessa yhdestä injektiosta kuin ilman sitä.

Tämä ei ole vahinko. Tämä on massarikos ihmiskuntaa vastaan, joukkomurha ja pahoinpitely, joka perustuu petokseen, joten ei ole mitään syytä epäillä, etteikö tämä olisi tapahtunut. korvaus rikoksentekijöille.

Te, kuten minäkin, ette ehkä pidä sodasta ettekä halua elää siinä, mutta kun joku muu tappaa meitä ja lapsiamme, miksi muuksi sitä voisi kutsua? Kieltäminen ei koskaan toimi.

Kutsun meitä kaikkia, mukaan lukien poliisia, armeijaa, tuomioistuimia, miliisiä ja opettajia, poliitikot, lääkäreitä, sairaanhoitajia, vanhempia ja kaikkia hyviä ihmisiä, tekemään velvollisuutemme. Pelastakaa lapset. Pelastakaa toisemme.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi