Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Sucharit Bhakdin kiireellinen viesti

Miksi covid-"rokotteet" eivät voi koskaan toimia. Miten ne tuhoavat ihmishenkiä. Mikroskooppikuvia ruumiinavauksista. Kutsu kokoontua yhteen, olla jälleen ihminen ja voittaa covid-psykopaatit.

Tohtori Sucharit Bhakdi on maailmankuulu virologi ja mikrobiologian professori. Hän on tehnyt merkittäviä löytöjä immunologian ja virologian aloilla. Tieteellisen nerokkuutensa lisäksi hänessä on myötätuntoa. Ei siis ole ihme, ettei hän ole sivussa eikä suurten lääketehtaiden laboratorioissa osallistumassa ja hyötymässä tartuntatautien rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Pikemminkin hän jakaa tieteellistä tietämystään ja viisauttaan, varoittaa meitä kaikkia ja kehottaa tiedemiehiä, lääkäreitä, poliitikkoja ja muita katsomaan tosiasioita ja muuttamaan kurssia.

Syyskuussa tohtori Bhakdi esiintyi ensimmäistä kertaa viime vuosina henkilökohtaisesti. Se tapahtui Better Way -konferenssi Wienissä Itävallassa. Kanadan Glen Jung Kirkas valo Uutiset haastatteli häntä konferenssin yhteydessä ja jakoi tämän erinomaisen videon, joka sisältää heidän haastattelunsa ja osia tohtori Bhakdin esityksestä konferenssissa.

Tässä on kaksiminuuttinen traileri, jossa tohtori Bhakdi näyttää ja kuvailee vakavaa ja ennennäkemätöntä patologiaa, jonka covid-injektiot ovat aiheuttaneet.

Tohtori Bhakdi selittää, miksi nämä niin kutsutut "rokotteet" eivät voi koskaan toimia suolistotulehduksen ehkäisemiseksi tai torjumiseksi. Hän selittää, että sen sijaan ne myrkyttävät kehoa ja aloittavat erittäin tuhoisan prosessin, jossa oma immuunijärjestelmämme tuhoaa verisuonia ja kudoksia koko kehossa.

"Ihmiskunta on tuhoutumassa", ja tohtori Bhakdi kehottaa tiedemiehiä, lääkäreitä ja muita tarkastelemaan vankkojen todisteiden määrää. "Lääkäri, joka murhaa ihmisiä, on pahempi elossa oleva rikollinen."

Tohtori Bhakdi toteaa olevansa "hirvittävän huolissaan" kanadalaisista, sillä Kanadan hallitus "tekee asioita, jotka ovat räikeän rikollisia; he tappavat ihmisiä".

Tohtori Bhakdi toteaa, että covidirikollisten paha nero käyttää pelkoa ja mielenhallintaa, murtaa ihmisten tahdon ja epäinhimillistää meidät. Heillä on "marionetteja" hallituksissa ympäri maailmaa, erityisesti sellaisissa paikoissa kuin Kanada ja Australia. "Alistuvat poliitikot tietävät, mitä he tekevät."

Tämän synkän tilanteen valoisana puolena tohtori Bhakdi selittää, että "meidän immuunijärjestelmämme on parempi kuin heidän viruksensa". Hän kutsuu ja rohkaisee meitä kokoontumaan yhteen, olemaan jälleen ihmisiä ja voittamaan nämä psykopaatit.

Tässä on Bright Light Newsin koko haastattelu tohtori Bhakdin kanssa. Se sisältää runsaasti tietoa ja on katsomisen arvoinen:

Kiitos ja tuki Bright Light Newsille

Kun CBC ja muut propogandistit saavat massiivista valtion rahoitusta pettääkseen meitä ja johtaakseen meidät teurastukseen, Bright Light News työskentelee väsymättä pienellä budjetilla löytääkseen ja jakaakseen totuuden, puolustaakseen elämäämme ja tulevaisuuttamme. Auttakaa tukemaan heidän työtään.

Tässä on koko Bright Light Newsin transkriptio tästä tohtori Bhakdin haastattelusta..

Lisätietoja osoitteesta Tohtori Sucharit Bhakdi.

A vankka tieteellinen perusta pahansuovien covid-19-injektioiden tieteenalalla..

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi