Mark Sexton entinen poliisi | Citizens Enforce the Law (Kansalaiset valvovat lakia)

Kun hallitukset ja instituutiot eivät täytä velvollisuuksiaan ja ovat rikollisten valvonnassa, lääkäreiden, poliisien ja muiden on pidettävä kiinni valastamme vainosta huolimatta. Kaikilla miehillä ja naisilla on oikeus ja velvollisuus puolustaa lakia.

Lääkärit vannovat valan, samoin poliisit. 

Lääkärit vannovat valan ryhtyessään harjoittamaan lääkärin ammattia. Kuitenkin cNykyään monet hallitukset ja lääketieteen sääntelyviranomaiset osallistuvat antaumuksella huumeiden aiheuttamiin rikoksiin ihmisyyttä vastaan. Ne painostavat lääkäreitä ottamaan geneettisiä injektioita ja osallistumaan rikoksiin. Ne uhkaavat ja hyökkäävät uramme ja toimeentulomme kimppuun, jos emme tee niin. Lääkärit, jotka noudattavat covidien laitonta ohjelmaa, rikkovat valansa ja osallistuvat covidien rikoksiin ihmiskuntaa vastaan. Samaan aikaan monet eettiset lääkärit, jotka pitävät kiinni valastamme, palvelevat ja suojelevat yleisöä itsenäisesti, vapaina miehinä ja naisina, jotka toimivat laillisesti suojellakseen kanssaihmisiämme.

Myös poliisi vannoo valan aloittaessaan ammattinsa. Vala pitää yleensä sisällään oikeusvaltion, ihmisoikeuksien ja perustuslain kunnioittamisen, johon Kanadassa kuuluu Kanadan perusoikeuskirja.

Lääkäreiden tavoin monet poliisit on pakotettu ja manipuloitu paitsi geeniruiskutukseen myös laittomien toimeksiantojen täytäntöönpanoon. Se tarkoittaa, että hekin ovat nyt olemassa ja toimivat valansa vastaisesti. Samoin kuin eettiset lääkärit, monet eettiset poliisit palvelevat meitä nyt itsenäisesti vapaina miehinä ja naisina pitääkseen kiinni valastaan "varmistaa yhteisönsä turvallisuus ja ihmiselämän säilyminen".

Mark Sexton on hyvä esimerkki tällaisesta poliisista. Tämä brittiläinen "entinen" poliisi työskentelee väsymättömästi lain ylläpitämiseksi ja ihmisyyttä vastaan tehtyjen rikosten pysäyttämiseksi. Hän on loistava roolimalli meille kaikille, erityisesti poliiseille. Tässä näemme Mark Sextonin toiminnassa, kun hän puolustaa lakia ja puolustaa kanssaihmisiään "rokotekeskuksessa", jossa erittäin myrkyllisiä ja vääristeltyjä covid-19-geenisiä aineita ruiskutetaan päivittäin pahaa-aavistamattomiin ja pakotettuihin miehiin, naisiin ja lapsiin.

Tämä on hieno esimerkki meille kaikille. Mark Sexton ja hänen pieni tiiminsä osoittavat, miten tämä tehdään asianmukaisesti, kunnioittavasti, laillisesti ja tehokkaasti.

Tässä on poliisipäälliköiden kansainvälisen järjestön (International Association of Chiefs of Police) lainvalvojien kunniavala:

Tärkeitä poliisiorganisaatioita, jotka pitävät kiinni valastaan, noudattavat lakia ja suojelevat meitä kaikkia:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi