Tohtori Mark Trozzi

Faktat eivät tue Trudeaun väkivaltaa

Kanadan korruptoitunut poliittinen luokka syöttää valemedialle tarinoita, joita se sitten kutsuu faktoiksi ja käyttää niitä oikeuttamaan pahat tekonsa.

Muistatteko, kun kanadalaiset pitivät viime helmikuussa historian suurin ja rauhanomaisin mielenosoitus... Kanadan rekkakuskien vapauden saattue? Trudeau törmäsi covidiin piileskelyyn ja kieltäytyi puhumasta kansan kanssa. Sen sijaan hän pelasi käsiään sortavana diktaattorina - ja väkivaltaisesti murskattu rauhanomaisen mielenosoituksen vetoamalla sotatoimenpidelain nykyaikaiseen versioon, jota nykyisin kutsutaan vain hätätilalain nimellä. Trudeau sai ankaraa kritiikkiä eri puolilta maailmaa.

Olemme parhaillaan keskellä julkista tutkimusta, joka koskee Trudeaun 14. helmikuuta 2022 tekemää poikkeustilalain käyttöönottoa. Kuulemme hyvin erilaisia tarinoita poliitikoilta ja heidän propagandisteiltaan toiselta puolelta ja asiantuntijoilta ja todellisilta ihmisiltä toiselta puolelta.

Tässä on Bright Light Newsin Glen Jungin tekemä loistava haastattelu perustuslakijuristi Eva Chipiukin kanssa. He keskustelevat Ontarion maakuntapoliisin tiedustelupäällikkö Pat Morrisin todistuksesta, joka kumoaa olennaisesti kaikki hallituksen ja sen mediamukien väitteet, joilla he perustelevat väkivaltaisuutensa ja ihmisoikeuksiensa rikkomisen. Mielenosoitus oli todellakin rauhanomainen ja asianmukainen; dinosaurusmedia, Trudeau ja hänen muut liittolaisensa valehtelivat; hätätilalaki oli täysin perusteeton... minun mielestäni.

Tarkista tämä tarina ja laaja Covid aikakauden todellinen tutkiva journalismi alkaen Kirkas valo Uutiset. Auttakaa meitä tuki tämä harvinainen ja erityinen todellisen journalismin lähde Kanadassa.

Tässä on myös hieno sivusto, jossa ihmiset ovat yhdessä... videomateriaalikirjaston luominen yhdessä Freedom Convoy ja sen kartoittaminen.

Lisätietoja + kuuntele kuulemiset

Tässä on lisätietoja julkisesta tutkimuksesta, joka koskee Trudeaun vetoamista hätätilalakiin: https://publicorderemergencycommission.ca/

Julkiset kuulemiset järjestetään torstaista 13. lokakuuta perjantaihin 25. marraskuuta. Kuulemiset järjestetään joka arkipäivä paitsi muistopäivänä perjantaina 11. marraskuuta. Kuulemiset alkavat klo 9.30 itäistä aikaa joka päivä ja voivat kestää klo 18.00 asti tai tarvittaessa myöhemminkin. Täältä pääset suoriin webcast-lähetyksiin sekä aiempien päivien tallenteisiin: https://publicorderemergencycommission.ca/public-hearings/
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi