Tohtori Mark Trozzi

Kiitos tuottaja Gary Nullille tästä erinomaisesta dokumentista. Se paljastaa tieteellisen, farmaseuttisen, elintarvike- ja sotateollisuuden syvän korruption ja roistot.

Science for Hire vie meidät matkalle kriittisimpiin tieteellisiin kysymyksiin, jotka vaikuttavat suoraan terveyteemme ja hyvinvointiimme, ja valottaa tieteen, lääketeollisuuden ja sotateollisuuden salaisuuksia. Seuraamme lääketieteellisten organisaatioiden ja koulujen, tieteellisten julkaisujen ja liittovaltion sääntelyvirastojen järjestelmällisen korruption pitkää historiaa ja astumme maailmaan, jossa valheellinen tiede ja vääränlainen informaatio hallitsevat.

Kuvaus

Valittujen virkamiesten ja tiedotusvälineiden manipulointiin ja uskollisuuden ostamiseen käytetään miljardeja dollareita. Ne, jotka puhuvat nykyaikaisen tieteen korruptiokulttuuria vastaan, ovat vaarassa menettää uransa. Hallitukset toimivat samassa tahdissa lääketehtaiden pyrkimysten kanssa, jotka tähtäävät sääntelemättömän globaalin järjestelmän, "Suuren uudelleenkäynnistyksen", rakentamiseen, joka määrää, mitä voimme syödä, mitkä lääketieteelliset toimenpiteet ovat sallittuja ja mitkä kiellettyjä, sekä valintojemme lainsäädännölliset palkkiot ja rangaistukset.

Science for Hire kuvaa rikkinäistä järjestelmää ja tarjoaa kovia ratkaisuja, jotka herättävät voimakkaita kehotuksia ottaa huomioon ihmiskunnan tämän päivän realiteetit. 

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

2 kommenttia

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi