Tohtori Mark Trozzi

Radikaali parantuminen ja optimaalinen terveys

Kymmenen käytäntöä, jotka voivat auttaa meitä kaikkia merkittävästi.

Johdanto

Farmakologiateollisuus on käyttänyt lähes vuosisadan siihen, että lääkäreille ja potilaille on laitettu silmälaput, jotta näemme terveyden ja parantumisen hyvin kapean spektrin kautta, joka on patentoidut lääkkeet, jotka ovat täsmällisten tieteellisten määritelmien mukaan lähes yksinomaan myrkkyjä. Hoidamme esimerkiksi haavaumia protonipumpulla inhibiittorit; masennus, jossa on serotoniinin takaisinotto inhibiittorit; korkea verenpaine kalsiumkanavalla salpaajat, beta-salpaajatja angiotensiinikonvertaasin entsyymi inhibiittorit; ja sydänsairaus verihiutaleiden kanssa inhibiittorit tai antikoagulantit. Yli 90% reseptilääkkeistä on määritelmän mukaan myrkkyjä. En sano, etteikö näiden myrkkytinktuurien käyttämisellä olisi merkitystä sairauksien hoidossa, mutta meidän pitäisi riisua farmakologisen teollisuuden luomia silmälaseja ja hyödyntää hyvin laajaa valikoimaa toimia ja aineita, jotka voivat parantaa terveyttämme ja viedä meidät sairaudesta "helpotukseen" tai "terveyteen".

Kevyenä johdantona tähän vapauttavaan foorumiin tarkastellaan kymmenen asiaa, jotka ovat melko johdonmukaisia käytäntöjä niiden ihmisten keskuudessa, jotka ovat onnistuneet toipumaan vakavasta sairaudesta. Nämä käytännöt ovat johdonmukaisia harvinaisten ja erityisten ihmisten keskuudessa, jotka ovat toipuneet neljännen vaiheen syövästä ja muista sairauksista, joita tavallisesti pidetään "kuolemaan johtavina" tai "parantumattomina". Meidän ei tarvitse odottaa 4. vaiheen syöpää, vaan voimme harjoittaa näitä avaimia hyvään terveyteen nyt.

Tässä on kymmenen parasta parannuskäytäntöä:

1.

Itsesi voimaannuttaminen - Älä hyväksy passiivista roolia terveytesi suhteen. Lääkärisi ja muut terveydenhuollon ammattilaiset ovat tukenasi, mutta sinä olet ruorissa. Ole luova ja kunnianhimoinen. Jotkut terminaalidiagnoosin saaneet ihmiset näkevät sen mahdollisuutena päästä syvälle sisimpäänsä sekä opiskella, oppia ja kehittyä.

2.

Ruokavalion radikaali muuttaminen - Useimpien nykyaikaisten sairauksien juuret ovat kauheassa ravitsemuksessa, joka on aivan liian yleistä. Elintarviketeollisuus ei ole ystäväsi, eikä siihen pidä luottaa. Ota aktiivinen rooli ravitsemuksessasi. Opiskele ravitsemusta ja toteuta tietosi käytännössä. Ruoka on lääkettä, ja tietyt ruokavalinnat voivat antaa ihmiskeholle mahdollisuuden parantua kunnioitusta herättävillä tavoilla.

3.

Vapauta tukahdutetut tunteet - Terveytemme ja tukahdutettujen tunteiden välillä on yhteys. Terveiden tapojen, aikojen, paikkojen ja tukevien ihmisten löytäminen, jotka auttavat meitä vapauttamaan syvään juurtunutta kipua, voi olla hyvin vapauttavaa ja sillä voi olla uskomaton parantava voima.

4.

Positiivinen tietoisuus - Lukemattomat henkiset opettajat ovat jo pitkään korostaneet, että positiivisilla uskomusjärjestelmillä voi olla merkittäviä myönteisiä vaikutuksia terveyteemme. Kiitollisuuden harjoittaminen rukouksessa ja meditaatiossa tuo huomiomme kaikkiin hyviin asioihin elämässämme ja synnyttää positiivisia tunteita. Kvanttifysiikka on hyvin todellista, ja se on perustana kaikelle olemassa olevalle, myös meille itsellemme. Kvanttifysiikka on yhtä todellista kuin anatomia ja biokemia. Se osoittaa meille, että asiat eivät ole niin kiinteitä ja jäykkiä kuin miltä ne näyttävät, ja että ajatuksillamme on syvällinen vaikutus aineen substanssiin, mukaan lukien kehomme ja kaikki ympärillämme oleva. Positiivinen ajattelu synnyttää positiivisia kokemuksia ja hyvää terveyttä.

5.

Liikuntaa ja liikettä. Nykyaikainen elämä on hyvin istumatonta. Koneet tekevät suurimman osan raskaasta työstä. Meidän on viisasta käyttää enemmän aikaa fyysiseen aktiivisuuteen. Sohvaperunan vastakohta on henkilö, joka on tuntikausia syömättä ja päättää olla fyysisesti aktiivinen työssä, leikissä ja liikunnassa. Nykyaikainen stressi on abstraktia; se saa meidät jännittyneiksi ja laittaa meidät taistelu- tai pakotilaan, mutta tuolle energialle ei ole luonnollista ulospääsyä. Se jättää meidät jännittyneiksi ja kireiksi. Muinaisina aikoina stressin lähde oli esimerkiksi nälkäinen karhu, joka jahtasi meitä. Juoksimme kovaa ja nopeasti, kunnes olimme turvassa vaarasta. Sitten lyyhistyimme, hengästyimme ja tunsimme olomme hyvin helpottuneeksi ja rentoutuneeksi. Se oli tervettä stressiä laukaisevaa liikuntaa. Nykyaikana meidän on päätettävä olla fyysisesti aktiivisia. Lyhyetkin intensiiviset liikuntajaksot stimuloivat kehoa kasvamaan vahvaksi. Se myös vapauttaa epäterveestä stressiin kasautuneesta tilasta, joka on tila, joka estää paranemista. Liikuntaa voi harrastaa monin eri tavoin. Etsi itsellesi sopivat ja aloita jo tänään.

6.

Elä tarkoituksella. Tunnista ihmiset, intohimot ja tarkoitukset, jotka inspiroivat sinua. Ole luova ja tee joka päivä asioita, jotka tekevät maailmasta paremman paikan. Jokaisella meistä on erityisiä kykyjä ja visioita; niiden toteuttaminen käytännössä tekee elämästä mielekästä.

7.

Syvennetään henkistä yhteyttä. Olemme vuosisatojen ajan tunnustaneet mielen, kehon ja hengen kolmiyhteyden. Nykyaikana on monia vaikutteita, jotka laiminlyövät täysin olemassaolon henkisen puolen. Meidän on viisasta vaalia elämän henkistä puolta ja ammentaa siitä. Rukous, meditaatio, aika luonnossa, kiitollisuus, kauneuden ihailu, rakkauden välittäminen, täydellinen läsnäolo tässä ja nyt, ajatustemme rauhoittaminen ja mielemme vapauttaminen liiallisesta halusta ja pelosta ovat kaikki perinteisiä käytäntöjä, jotka parantavat hyvin todellista ja tärkeää henkistä terveyttämme.

8.

Hyödynnä älykkäästi ravitsemuslääkkeitä ja lääkekasveja. Toisin kuin lääketeollisuus, joka keskittyy myrkyttämään luonnollista biokemiamme synteettisillä ja patentoiduilla kemikaaleilla, voimme käyttää ravintoaineita ja luonnosta saatavia asioita tehostamaan biokemiallisia prosessejamme ja auttamaan luomaan todellista terveyttä. Yrttien ja lisäravinteiden älykäs käyttö on arvokas panos hyvinvointimatkallamme.

9.

Intuitiolla on merkitystä. Jokaisella meistä on intuitiivisia kykyjä. Vaiston, sydämen, tunteiden ja aavistusten kuunteleminen on tärkeä osa viisaiden päätösten ja valintojen tekemistä. Intuitioon virittäytyminen auttaa meitä tietämään, mitä kehomme tarvitsee terveyden edistämiseksi.

10.

Edistää tervettä sosiaalista tukea ja nauttia siitä. Olemme sosiaalisia olentoja. On viisasta välttää kielteisiä ihmissuhteita ja sosiaalisia tapoja, mutta rakkaudellisten ystävyyssuhteiden vaaliminen ja toisten tukeminen on perustavanlaatuista mielemme, kehomme ja henkemme terveyden kannalta. Selviytymisemme on riippuvainen toisistamme, ja sen oppiminen, miten antaa ja vastaanottaa toisten tukea, on avainasemassa terveydellemme. Ihmiset, jotka ovat toipuneet suureksi osaksi vakavasta sairaudesta, ovat olleet avoimia ystävien ja asiantuntijoiden tuelle ja hyötyneet siitä.

Heal Documentary, kirjoittanut Kelly Noonan-Gores

Tässä on Kelly Noonan-Goresin vuonna 2017 kirjoittama ja ohjaama dokumentti "Heal". Tässä elokuvassa , ohjaaja etsi ihmisiä, jotka saavuttivat poikkeuksellisen toipumisen vakavista sairauksista; sekä asiantuntijoita, parantajia ja opettajia, jotka auttoivat heitä matkalla hyvinvointiin. Elokuva on vapauttava, informatiivinen ja voimaannuttava. Nauttikaa!

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi