Tohtori Shoemakerin kirje Kanadan hallitukselle

Lue, jaa ja tue tohtori Shoemakerin kirjettä Kanadan kansanterveysvirastolle ja kansalliselle rokotusneuvontakomitealle.

Transkriptio

Tohtori Shoemaker on edelleen valppaana ja aktiivisena taistelussa kanadalaisten puolesta.

Covid-19-injektiot tuhoavat immuunijärjestelmän (ks. esim: yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi). Koronavirusvariantit kehittyvät edelleen suurissa viruskuormissa, jotka viihtyvät pakotetuissa ja ruiskutetuissa ystävissämme ja perheissämme. Synergiavaikutus ja injektiot ovat biologinen katastrofi, jossa eniten "rokotetut" ihmiset kärsivät dramaattisimmin niistä muunnoksista, joita he ovat tottuneet kasvattamaan. Vaikka oikeus toteutuisi huomenna ja näkisimme laillisen vangitsemisen sellaisille henkilöille kuin Tedros, Fauci, Portit, Schwab, Trudeau ja muut; meillä on edelleen valtava ihmisten terveyteen kohdistuva katastrofi, joka vaatii ratkaisuja. Kaksi parasta strategiaa ovat yksinkertaisia. Ensinnäkin, pysäyttäkää niin sanotut "Covid 19 -rokotteet". Toinen, hoitamaan odotettavissa olevia lukuisia kovakuoriaistulehduksia, jotka ovat - crescendo kaikkein "rokotetuimmissa" - ja siksi immuunipuutteisia yksilöitä keskuudessamme. Näiden covid-infektioiden hoitoon tarvitaan tunnettuja turvallisia ja tehokkaita hoitoja, joihin kuuluvat viruslääkkeet. ivermektiini ja hydroksiklorokiini.

Tohtori Shoemaker ja Karen Rucas O.T. ovat kirjoittaneet kirjeen Kanadan kansanterveysvirastolle ja kansalliselle rokotusneuvontakomitealle. Kirje on alla, ja minulla on sille täysi tuki. Siinä esitetään runsaasti todisteita ja vankkaa logiikkaa kahden pyynnön tueksi:

  1. Vapautetaan kanadalaiset lääkärit ja potilaat saamaan käyttöönsä näitä turvallisia, kohtuuhintaisia ja tehokkaita lääkkeitä.
  2. Pysäyttäkää näiden epäonnistuneiden ja vaarallisten geenikokeiden ruiskuttaminen lapsiimme.

Tuen tätä kirjettä täysin. Lukekaa se ja jakakaa se ympäri maailmaa. Kirjeessä on runsaasti viitteitä ja linkkejä, jotka tekevät siitä erittäin hyödyllisen asiakirjan meille kaikille, myös aktivisteille, kouluttajille ja hyville lakimiehille.  

Kanadan hallitus on kuurot korvansa rehellisille lääkäreille, tutkijoille ja rekkakuskeille. Tämän avoimen kirjeen jakamisen Kanadassa ja kansainvälisesti pitäisi auttaa lisäämään painetta, jotta Kanadan miehitetty hallitus lopettaisi hyökkäyksen terveyttämme, vapauttamme, rehellisiä lääkäreitä ja todellista tiedettä vastaan.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi