Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Shoemakerin kirje Kanadan hallitukselle

Lue, jaa ja tue tohtori Shoemakerin kirjettä Kanadan kansanterveysvirastolle ja kansalliselle rokotusneuvontakomitealle.

Transkriptio

Dr Shoemaker remains vigilant and active in the fight for Canadians.

Covid-19-injektiot tuhoavat immuunijärjestelmän (ks. esim: yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi). Koronavirusvariantit kehittyvät edelleen suurissa viruskuormissa, jotka viihtyvät pakotetuissa ja ruiskutetuissa ystävissämme ja perheissämme. Synergiavaikutus ja injektiot ovat biologinen katastrofi, jossa eniten "rokotetut" ihmiset kärsivät dramaattisimmin niistä muunnoksista, joita he ovat tottuneet kasvattamaan. Vaikka oikeus toteutuisi huomenna ja näkisimme laillisen vangitsemisen sellaisille henkilöille kuin Tedros, Fauci, Portit, Schwab, Trudeau ja muut; meillä on edelleen valtava ihmisten terveyteen kohdistuva katastrofi, joka vaatii ratkaisuja. Kaksi parasta strategiaa ovat yksinkertaisia. Ensinnäkin, pysäyttäkää niin sanotut "Covid 19 -rokotteet". Toinen, hoitamaan odotettavissa olevia lukuisia kovakuoriaistulehduksia, jotka ovat - crescendo kaikkein "rokotetuimmissa" - ja siksi immuunipuutteisia yksilöitä keskuudessamme. Näiden covid-infektioiden hoitoon tarvitaan tunnettuja turvallisia ja tehokkaita hoitoja, joihin kuuluvat viruslääkkeet. ivermektiini ja hydroksiklorokiini.

Dr Shoemaker and Karen Rucas O.T. have penned a letter to the Public Health Agency of Canada and the National Advisory Committee on Immunizations. The letter is below and has my full support. It provides plenty of evidence and solid logic in support of its two requests:

  1. Vapautetaan kanadalaiset lääkärit ja potilaat saamaan käyttöönsä näitä turvallisia, kohtuuhintaisia ja tehokkaita lääkkeitä.
  2. Pysäyttäkää näiden epäonnistuneiden ja vaarallisten geenikokeiden ruiskuttaminen lapsiimme.

Tuen tätä kirjettä täysin. Lukekaa se ja jakakaa se ympäri maailmaa. Kirjeessä on runsaasti viitteitä ja linkkejä, jotka tekevät siitä erittäin hyödyllisen asiakirjan meille kaikille, myös aktivisteille, kouluttajille ja hyville lakimiehille.  

Kanadan hallitus on kuurot korvansa rehellisille lääkäreille, tutkijoille ja rekkakuskeille. Tämän avoimen kirjeen jakamisen Kanadassa ja kansainvälisesti pitäisi auttaa lisäämään painetta, jotta Kanadan miehitetty hallitus lopettaisi hyökkäyksen terveyttämme, vapauttamme, rehellisiä lääkäreitä ja todellista tiedettä vastaan.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi