Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Huaei-sieni auttaa korjaamaan ribosomivaurioita, jotka ovat aiheutuneet covidi-ammunnoista.

Covid-"rokotteet" tuhoavat elintärkeitä ribosomeja enemmän kuin kemoterapia.

Tämä aiheuttaa syvää terveydentilan heikkenemistä ja ikääntymisen nopeutumista. Onneksi on olemassa sieni, joka auttaa.

Huaier-sienien vaikutukset toiminnalliseen kompensaatioon tuhoavan ribosomaalisen RNA:n rakenteen kanssa Anti-SARS-CoV-2 mRNA-rokotuksen jälkeen

Manami Tanaka, Tomoo Tanaka, Xiaolong Zhu, Fei Teng, Hong Lin, Zhu Luo, Ying Pan, Sotaro Sadahiro, Toshiyuki Suzuki,Yuji Maeda, Ding Wei ja , Zhengxin Lu

Abstrakti

Vaikka COVID-19-rokotusstrategialla on maailmanlaajuisesti silmiinpistäviä vaikutuksia, peräkkäisten viruksen mRNA-injektioiden pitkäaikaisvaikutusta ei tunneta. Analysoimme biologisia muutoksia kokonais-RNA:n sekvensoinnilla Pfizer-BioNTech-rokotetuilla terveillä vapaaehtoisilla ja syöpäpotilailla, joilla oli tai ei ollut adjuvanttia Huaier-hoitoa. Ribosomaalisen RNA:n rakenteissa havaittiin merkittävää tuhoutumista, jota tehostettiin sarjakuvauksilla. Toisin kuin platina(II)-kompleksilla toteutetun kemoterapian aiheuttama tuho, 18S-ribosomissa havaittiin etenevää tuhoa vielä 6 kuukauden kuluttua rokotuksesta. Vaikutus johti massiiviseen translaation ja transkription estymiseen, mikä vaikutti merkittävästi hermoston sisäiseen ja hermojen väliseen signaalinsiirtoon ja lipidimetaboliaan, joka liittyy ikääntymisprosessiin. Huaier kompensoi näitä toimintahäiriöitä miRNA-välitteisellä transkriptiokontrollilla, tyypillisen PI3K/AKT-signalointireitin aktivoinnin avulla. Gene Ontology -analyysi paljasti spontaanin virionien määrän tuotannon jopa 3 kuukauden kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta. Tämä tutkimus osoitti, että Huaierin kaltainen adjuvanttihoito kompensoi kiihtynyttä ikääntymisprosessia mRNA-rokotuksella.

Tässä on koko artikkeli

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi