Huaei-sieni auttaa korjaamaan ribosomivaurioita, jotka ovat aiheutuneet covidi-ammunnoista.

Covid-"rokotteet" tuhoavat elintärkeitä ribosomeja enemmän kuin kemoterapia.

Tämä aiheuttaa syvää terveydentilan heikkenemistä ja ikääntymisen nopeutumista. Onneksi on olemassa sieni, joka auttaa.

Huaier-sienien vaikutukset toiminnalliseen kompensaatioon tuhoavan ribosomaalisen RNA:n rakenteen kanssa Anti-SARS-CoV-2 mRNA-rokotuksen jälkeen

Manami Tanaka, Tomoo Tanaka, Xiaolong Zhu, Fei Teng, Hong Lin, Zhu Luo, Ying Pan, Sotaro Sadahiro, Toshiyuki Suzuki,Yuji Maeda, Ding Wei ja , Zhengxin Lu

Abstrakti

Vaikka COVID-19-rokotusstrategialla on maailmanlaajuisesti silmiinpistäviä vaikutuksia, peräkkäisten viruksen mRNA-injektioiden pitkäaikaisvaikutusta ei tunneta. Analysoimme biologisia muutoksia kokonais-RNA:n sekvensoinnilla Pfizer-BioNTech-rokotetuilla terveillä vapaaehtoisilla ja syöpäpotilailla, joilla oli tai ei ollut adjuvanttia Huaier-hoitoa. Ribosomaalisen RNA:n rakenteissa havaittiin merkittävää tuhoutumista, jota tehostettiin sarjakuvauksilla. Toisin kuin platina(II)-kompleksilla toteutetun kemoterapian aiheuttama tuho, 18S-ribosomissa havaittiin etenevää tuhoa vielä 6 kuukauden kuluttua rokotuksesta. Vaikutus johti massiiviseen translaation ja transkription estymiseen, mikä vaikutti merkittävästi hermoston sisäiseen ja hermojen väliseen signaalinsiirtoon ja lipidimetaboliaan, joka liittyy ikääntymisprosessiin. Huaier kompensoi näitä toimintahäiriöitä miRNA-välitteisellä transkriptiokontrollilla, tyypillisen PI3K/AKT-signalointireitin aktivoinnin avulla. Gene Ontology -analyysi paljasti spontaanin virionien määrän tuotannon jopa 3 kuukauden kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta. Tämä tutkimus osoitti, että Huaierin kaltainen adjuvanttihoito kompensoi kiihtynyttä ikääntymisprosessia mRNA-rokotuksella.

Tässä on koko artikkeli

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi