Tohtori Aseem Malhotra | Stop the Shots! MM-kisojen lehdistötilaisuus

Tohtori Aseem Malhotran uudessa vertaisarvioidussa julkaisussa vaaditaan Covid-19-"rokotteiden" välitöntä ja "täydellistä keskeyttämistä".

Tohtori Aseem Malhotra on kuuluisa kardiologi Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Hän ei koskaan kyseenalaistanut perinteisten rokotteiden turvallisuutta. Hän oli aluksi hyvin kannustavalla kannalla rokotteiden käyttöönoton suhteen. Hän otti Pfizer-rokotteita vuoden 2021 alussa ja mainosti niitä Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisessa televisiossa.

Pian covid-"rokotteen" pistämisen jälkeen tohtori Malhotran hyväkuntoinen isä sai sydänkohtauksen ja kuoli. Tämä sai tohtori Malhotran sukeltamaan syvällisesti covid-injektioiden tieteeseen ja liiketoimintaan. Yhdeksän kuukautta kestäneen syvällisen tutkimuksen jälkeen hän tuotti kaksiosaisen tieteellisen artikkelin otsikolla: COVID-19 mRNA-rokotteita koskevan väärän tiedon pandemian parantaminen todellisen näyttöön perustuvan lääketieteen avulla., osat yksi ja kaksi. Nämä artikkelit on nyt vertaisarvioitu, ja ne julkaistiin 2 päivää sitten 26. syyskuuta 2022 Journal of Insulin Resistance -lehdessä.

Maailman terveysneuvosto järjesti eilen Lontoossa lehdistötilaisuuden, jota isännöi tohtori Tess Lawrie. Tohtori Malhotra esitteli tutkimustuloksiaan ja näkemyksiään mRNA-injektioista. Hänen data-analyysinsä läpäisee alan petoksen ja vääristelyt ja osoittaa, että injektioista on parhaimmillaankin vain vähäinen lyhytaikainen hyöty, kun taas niihin liittyvät kuolemantapaukset ja haitat ovat ennennäkemättömiä. Malhotra paljastaa myös syvän korruption lääketieteellisessä ja valtiollisessa teollisuudessa, joka helpotti näiden tappavien injektioiden hyväksymistä, edistämistä ja jopa määräämistä.  

Malhotran jälkeen suosikkipatologimme, amerikkalainen patologi Ryan Cole nousi lavalle videoyhteyden välityksellä ja jakoi molekyyli- ja filosofisia näkemyksiä sekä mikroskooppikuvia vaurioituneista kudoksista ja elimistä, jotka paljastuivat pakotettujen "rokote"-uhrien ruumiinavauksissa.

Tässä on lehdistötilaisuuden video ja aikaleimat sekä tohtori Malhotran artikkelin molemmat osat.

Syyskuu 27, 2022 Lontoo UK WCH lehdistötilaisuus, jossa ovat mukana tohtori Aseem Malhotra, tohtori Ryan Cole ja tohtori Tess Lawrie.

Aikamerkit:

0:00:00 – 0:11:15 | Odottaa käynnistystä

0:11:15 – 0:13:40 | Maailman terveysneuvoston perustajan, tohtori Tess Lawrien johdanto.

0:13:40 – 1:22:00 | Tohtori Aseem Malhotra MD

1:25:30 – 1:57:20 | Yhdysvaltain patologi tohtori Ryan Cole MD

1:57:20 – 2:06:00 | Tohtori Tess Lawrie kertoo lisää merkityksellisiä näkemyksiä institutionaalisista epäonnistumisista, jotka tuottivat ennätysmäiset voitot suurille lääketehtaille ja aiheuttivat ennätysmäisiä vahinkoja ja kuolemia tavallisille ihmisille. Maailman terveysneuvosto tukee täysin tohtori Malhotran ja tohtori Colen kehotusta keskeyttää covid-19-geenipistosten käyttö ja vetää ne takaisin.

2:06:00 -2:37:10 | Q and A

COVID-19 mRNA-rokotteita koskevan väärän tiedon pandemian parantaminen todellisen näyttöön perustuvan lääketieteen avulla.

Tulostettavat PDF-tiedostot:

Tohtori Trozzin varoitus 4. kesäkuuta 2021 Covid "rokote"; Kuinka vaarallisia ne ovat?

Rokotekampanjoiden alkamista on seurannut sairauksia ja kuolemantapauksia kaikkialla maailmassa. Kuten tulemme tutkimaan, monet injektioiden varhaisista haittavaikutuksista muistuttavat kovidoosia, ja niistä raportoidaan useampina kovidoositapauksina. Tämä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että viimeisten puolentoista vuoden aikana monista syistä johtuvat kuolemantapaukset on vääristelty yleisölle kovidien aiheuttamiksi kuolemantapauksiksi, jotta rikollisen kovidien torjuntayrityksen monet osa-alueet, mukaan lukien injektiot, saataisiin toteutettua.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: . Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi