Colleges of Physicians & Surgeons Riehuva rikollisuus

Olkaamme luovia ja kunnianhimoisia ja vaatikaamme laillisesti, että tutkimuksia ja pidätyksiä on tehtävä lääkärien ja kirurgien kollegioissa kaikkialla Kanadassa.

Transkriptio

Kanadan lääkäri- ja kirurgikollegioissa on korkea-arvoisia henkilöitä, jotka käyttävät näitä organisaatioita aseena eettisesti toimivien lääkärien laillisia kantoja vastaan. Heidän toimintansa aiheuttamat uhrit ja vahingon asteet ylittävät huomattavasti parhaiden lääkäreidemme vakavan rikkomisen. He ovat loukanneet koko väestöä; he ovat aiheuttaneet massiivista kärsimystä, kuolemaa ja sairauksia laittomasti pakottamalla sekä asianmukaisen sikiöhoidon epäämiseen että petokseen, pakottamiseen ja vääränlaisten geneettisten injektioiden peittelyyn, jotka edelleen tappavat ja silpovat kanadalaisia kaikkialla tässä maassa. Kanadan lääkärien ja kirurgien kollegiot kohdistavat laittomasti kaikkia lääkäreitä, jotka hoitavat covid-infektioita turvallisilla, halvoilla ja tehokkailla lääkkeillä. He kohdistavat ne kaikkiin lääkäreihin, jotka kirjoittavat poikkeusluvan, jotta kuka tahansa mies, nainen tai lapsi säästyisi pakotetuilta, lähinnä bioaseinjektioilta. He ottavat kohteekseen kaikki lääkärit, jotka jakavat totuudenmukaista tietoa covidista, kuten "nämä injektiot ovat geneettisiä kokeita, ja ne ovat vaarallisia". Kanadan lääkärikollegiot vaativat, että lääkäreitä uhkaa ammatillinen ja taloudellinen tuho, jos he eivät alistu ja osallistu massarikokseen ihmiskuntaa vastaan.

Katso alla oleva Canadian Rights Watchin video. Mukana ovat tohtori Peter McCullough, tohtori Judy Mikovits, tohtori Crystal Luchkiw, tohtori William Makis, tohtori Akbar Khan sekä asianajajat Michael Alexander ja Leslie Smith. Jos sinulla on vain kymmenen minuuttia aikaa, aloita kanadalaisesta syöpäasiantuntijasta ja uraauurtavasta syöpätutkijasta tohtori Makisista. Hänen kymmenminuuttinen lausuntonsa alkaa klo 19:00 ja päättyy klo 29:00. Tohtori Makisin tarina osoittaa, kuinka korruptoituneita ja rikollisia nämä organisaatiot olivat jo ennen kuin ne aloittivat nykyisen roolinsa törkeässä väkivallassa, joka on neuvostoliittolaisten rikoksia ihmisyyttä vastaan.

Lääkärikollegioiden ja kirurgikollegioiden toiminnan lopettaminen.

Monet meistä ovat tietoisia siitä, että oikeusjärjestelmä on selvästi epäonnistunut, mutta emme voi hyväksyä tätä epäonnistumista uudeksi normaaliksi. Liittykää minuun ja olkaa kanssani hyvin kunnianhimoisia ja luovia motivoimaan liittovaltion, maakuntien ja paikallisviranomaisten poliiseja, rauhantuomareita, poliitikkoja ja oikeusasiantuntijoita ryhtymään toimiin, puolustamaan yleisöä, nostamaan syytteitä ja pysäyttämään rengasjohtajat, jotka ovat käyttäneet lääkärikollegioita ja kirurgien kollegioita aseena kanadalaisia ja eettisesti toimivia lääkäreitä vastaan.

Tukeva materiaali:

Kanadan peittely:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi