Verkerk ja Trozzi: Miksi käyttää ylikuolleisuutta?

Vaikka haittavaikutusten raportointijärjestelmät ovat traagisesti vaikuttavia, ne ovat kaikki eriasteisesti aliarvioituja. Kanada on äärimmäinen tapaus, ja siksi on tärkeää käyttää liikakuolleisuustietoja ilmeisen asian paljastamiseksi.

Useimmat haittavaikutusraportointijärjestelmät maailmassa paljastavat dramaattisia määriä kuolemantapauksia ja sairauksia, jotka ovat seurausta covid-19-rokotteista, joita kutsutaan "rokotteiksi". Rokotteiden haittavaikutuksista on aina raportoitu liian vähän, mutta lääkäreiden pakottaminen olemaan raportoimatta haittavaikutuksista ja kuolemantapauksista, jotka liittyvät näihin erityisiin injektioihin, vahvistaa tätä tilannetta huomattavasti. Tohtori Verkerk ja minä selitämme, miten tärkeää on käyttää ylikuolleisuutta tämän vaikutuksen voittamiseksi, ja toteamme ilmeisen haudatun totuuden. Tässä on 10 minuutin mittainen Sydämestä sydämeen -podcastin osa 4: Tohtori Rob Verkerk PhD keskustelussa tohtori Mark Trozzi MD:n kanssa.

Miksi aliraportointi on Kanadassa niin äärimmäistä?

Tohtori Patrick Phillipsin haittavaikutusilmoitukset estettiin, ja häntä vainottiin, koska hän yritti raportoida niistä:

Lisää yksityiskohtia Kanadan peitetilaisuudesta

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi