Tohtori Mark Trozzi

Verkerk ja Trozzi: Miksi käyttää ylikuolleisuutta?

Vaikka haittavaikutusten raportointijärjestelmät ovat traagisesti vaikuttavia, ne ovat kaikki eriasteisesti aliarvioituja. Kanada on äärimmäinen tapaus, ja siksi on tärkeää käyttää liikakuolleisuustietoja ilmeisen asian paljastamiseksi.

Useimmat haittavaikutusraportointijärjestelmät maailmassa paljastavat dramaattisia määriä kuolemantapauksia ja sairauksia, jotka ovat seurausta covid-19-rokotteista, joita kutsutaan "rokotteiksi". Rokotteiden haittavaikutuksista on aina raportoitu liian vähän, mutta lääkäreiden pakottaminen olemaan raportoimatta haittavaikutuksista ja kuolemantapauksista, jotka liittyvät näihin erityisiin injektioihin, vahvistaa tätä tilannetta huomattavasti. Tohtori Verkerk ja minä selitämme, miten tärkeää on käyttää ylikuolleisuutta tämän vaikutuksen voittamiseksi, ja toteamme ilmeisen haudatun totuuden. Tässä on 10 minuutin mittainen Sydämestä sydämeen -podcastin osa 4: Tohtori Rob Verkerk PhD keskustelussa tohtori Mark Trozzi MD:n kanssa.

Miksi aliraportointi on Kanadassa niin äärimmäistä?

Tohtori Patrick Phillipsin haittavaikutusilmoitukset estettiin, ja häntä vainottiin, koska hän yritti raportoida niistä:

Lisää yksityiskohtia Kanadan peitetilaisuudesta

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi