Tohtori Mark Trozzi

Kanadalaisen Iron Will Doven intensiivinen analyysi globalististen petoeläinten kehittyvästä hyökkäyksestä meitä vastaan, ensiesitys kansainväliselle yleisölle Wienissä 15. syyskuuta 2022.

Tämä ei ole heikkohermoisille eikä niille, jotka pitävät tiukasti kiinni ruusunpunaisista laseista. Jos kuitenkin olet samaa mieltä siitä, että kieltäminen ei ole osa parannuskeinoa, sinun kannattaa ehdottomasti katsoa tämä ja harkita Iron Willin synteesiä.

Agenda ja Fallout - Seuraavat 50 vuotta | Iron Will

Better Way Media -konferenssi Wienissä

Syyskuun 15. päivä oli ensimmäinen päivä Better Way Media -konferenssissa Wienissä. Näytämme kasvomme (Wir osoittavat unsere Gesichter)ja Maailman terveysneuvosto. Uudet aidot "vaihtoehtoiset" mediapersoonat eri puolilta maailmaa kokoontuivat yhteen aktivistien ja tiedemiesten, kuten minun, kanssa. Tähän totuutta kertovien johtajien maailmanlaajuiseen aivoriiheen kuului myös kanadalainen Glen Jung of Kirkas valo Uutiset ja Iron Will Dove of Vahva ja vapaa Kanada. Tänään haluamme jakaa Iron Willin esityksen, joka on hänen hyvin tuotettu analyysinsä globalistien agendasta, jonka yksi tärkeä osa on covid-19.

Iron Will on tutkinut kovidien agendaa ja globalistien toimia ja suunnitelmia intensiivisesti siitä lähtien, kun kovidit käynnistettiin meitä vastaan. Hän on haastatellut monia tiedemiehiä, lääkäreitä, poliitikkoja, lakimiehiä, taloustieteilijöitä, aktivisteja, psykologeja ja muita tärkeitä asiantuntijoita. Olemme jakaneet monia hienoja Iron Will -haastatteluja kahden viime vuoden aikana.  

Tässä on Iron Willin analyysi ja yhteenveto kahdesta kuluneesta vuodesta ja hänen ennusteensa tulevista vaaroista.

Varoitus: globaalien saalistajien toimet ja aikeet ovat hyvin synkkiä, joten Iron Willin esitys ei sovi lapsille. Globalistien toimien ja suunnitelmien ankaran todellisuuden ei pitäisi lamaannuttaa meitä pelolla, vaan motivoida meitä älykkäisiin, kunnianhimoisiin ja koordinoituihin toimiin, joilla voimme estää heidän agendansa toteutumisen ja varmistaa selviytymisemme. Tämä ei ole katsojaurheilua.

Tulevien päivien ja viikkojen aikana jaamme lisää materiaalia 15.-18. syyskuuta pidetystä Better Way -mediakonferenssista, lääketieteellisestä tiedekonferenssista, vapauskokouksesta ja lehdistötilaisuudesta Wienissä. Siihen sisältyy kehittyviä strategioita ja taktiikoita kohtaamiemme vaarojen torjumiseksi.  

Mukana on paneeli, jonka järjestin lauantaina 17. syyskuuta. Paneelissa tohtori Geert VandenBossche, tohtori Rob Verkerk, tohtori Robyn Cosford ja tohtori Josh Guetzkow keskustelivat kanssani farmakologiateollisuuden tilasta ja siitä, mikä sen rooli pitäisi olla ja mikä ei tulevaisuudessa, jota pyrimme luomaan yhdessä.

Itävallan liittolaisemme tarvitsevat apua:

Parempi tapa -konferenssi ja Wienin tapahtumat toivat monia edistysaskeleita totuuden ja vapauden puolesta tehtäviin maailmanlaajuisiin ponnisteluihin; tähän sisältyy tietoa ja materiaaleja, joita jaamme tulevina viikkoina, sekä strategisia edistysaskeleita lääketieteen asiantuntijoiden, tiedemiesten, uusien tiedotusvälineiden, eettisten lakimiesten, aktivistijohtajien ja muiden koordinoinnissa tavoitteessamme pysäyttää nokkosihottuman aiheuttamat rikokset ja estää uudet väärinkäytökset, joita WHO ja heidän rikoskumppaninsa suunnittelevat meitä kaikkia kohtaan. Koko Wienin ohjelman rahoitti ja järjesti itävaltalainen koviidien totuus- ja vapausjärjestö nimeltä Näytämme kasvomme (Wir osoittavat our Gesichter). Siihen sisältyi matkat ja majoitus monille koviidiasiantuntijoille ja johtajille ympäri maailmaa, mukaan lukien minä. Tämä tuki oli välttämätöntä, koska meitä kohdellaan institutionaalisesti, hallituksellisesti ja taloudellisesti kaltoin totuuden kertomisen ja rikollisen covidien agendan vastustamisen vuoksi; monet meistä ovat tulottomia, eivätkä olisi pystyneet osallistumaan ilman tukea.

Kaksi viikkoa ennen Wienin tapahtumien alkua Itävallan hallitus ilmoitti, että se odottaa Itävallan lämmitys- ja polttoainekustannusten nousevan 500% tulevina kuukausina. Tämä merkitsee valtavaa iskua Itävallan talouteen. Valitettavasti tämä aiheutti sen, että monet Better Way -tapahtumien sponsorit luopuivat lupaamastaan tuesta tai vähensivät sitä huomattavasti. Tämä on jättänyt itävaltalaisen ryhmän vaikeaan taloudelliseen ahdinkoon. Vakuutan teille, että me kaikki tulemme hyötymään niistä asioista, jotka saimme aikaan ja käynnistimme viime viikolla Wienissä. Jos voitte auttaa vapaustaistelijoitamme Itävallassa, tässä on linkki heidän lahjoitussivulleen: https://wirzeigenunsergesicht.org/unterstuetzung/

  • Tutustua heidän tekemäänsä työhön käy heidän sivustollaan. On kieli kääntää kuvake oikeassa yläkulmassa niiden kotisivun.
  • Jos haluat lisää materiaalia Iron Will Dove -yhtyeeltä ja tukea Strong and Free Canada -yhtyettä, käy heidän sivuillaan: https://strongandfreecanada.org/
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi