Mitä Covid-"rokotteissa" todella on?

Yli 60 tutkijaa, jotka tekevät yhteistyötä useiden eri maiden laboratorioiden välillä, paljastavat, mitä injektioissa todella on ja mitä injektion uhrien verelle tapahtuu.

Saksalainen COVID-rokotteiden analyysityöryhmä on kansainvälinen verkosto, johon kuuluu yli kuusikymmentä tiedemiestä, lääkäriä, matemaatikkoa, lakimiestä ja muita, jotka ovat sitoutuneet analysoimaan niin kutsuttuja covid-19-"rokotteita" perusteellisesti laboratoriossa ja raportoimaan havainnoistaan yleisölle.  

Ryhmä on työskennellyt useissa eri laboratorioissa ja maissa ja analysoinut Modernan, BioNTech/Pfizerin, AstraZenican ja Johnson and Johnsonin niin sanottuja rokotteita ja niiden henkilöiden verta, jotka ovat saaneet niitä. Ne ovat hyödyntäneet: Pyyhkäisyelektronimikroskopiaa (SEM), energiadispersiivistä röntgenspektroskopiaa (EDX), massaspektroskopiaa (MS), induktiivisesti kytketyn plasman analyysiä (ICP), kirkkaankenttämikroskopiaa (BFM), pimeäkenttämikroskopiaa (DFM) ja elävän veren kuvadiagnostiikkaa sekä kuvien analysointia tekoälyn avulla.

Tässä on hyvin lyhyt yhteenveto heidän havainnoistaan:

1

Metalliset vierasesineet. Kaikista tutkituista Pfizerin ja Astrazenican injektiopulloista sekä joistakin Johnson and Johnsonin injektiopulloista löytyi metallisia esineitä. BioNTechin/Pfizerin Comirnaty-rokotteessa oli eniten epätavallisia rakenteita.

2

Röntgenspektroskopia paljastaa ilmoittamattomia alkuaineita

Löytyi monia ilmoittamattomia aineita, mukaan lukien eriasteisesti myrkyllisiä metalleja. AstraZenica, BioNTech/Pfizer ja Moderna sisälsivät:

  • Alkalimetallit cesium (Cs) ja kalium (K).
  • emäksiset maametallit kalsium (Ca) ja barium (Ba)
  • siirtymämetallit koboltti(Co)
  • rauta(Fe)
  • kromi (Cr) ja titaani (Ti)
  • harvinaiset maametallit cerium (Ce) ja gadolinium (Gd)
  • ja kaivosmetalli alumiini (Al)
  • alkuaineet pii (Si) ja rikki (S).


Valmistajat eivät ole ilmoittaneet mitään näistä ainesosista; ne eivät kirjaimellisesti sisälly ainesosaluetteloon. Valmistajat ovat kieltäytyneet vastaamasta kysymyksiin, jotka koskevat näitä injektioissa olevia aineita. Niitä esiintyy määriä, jotka ylittävät satunnaisen saastumisen todennäköisen lähteen. Myrkkyä antimonia löytyi myös sekä Modernan että BioNTech/Pfizerin injektiopulloista.

3

Pimeäkenttämikroskooppikuva "rokotetun" henkilön verinäytteestä.

A. Ruiskutetuilla henkilöillä on 100% johdonmukaisesti muuttunut veri, mikä näkyy elävien solujen tummakenttämikroskopiassa. Tähän kuuluu veren virtauksen vaikeutuminen ja punasolujen tarttuminen toisiinsa, jopa "rouleaux'n muodostumiseen" asti, sekä punasolujen stabiilisuuden ja eloonjäämisen huomattava väheneminen.

B. Yksinkertainen ohjelmoitava tekoäly pystyi 100% erottamaan johdonmukaisesti "rokotettujen" ja "rokottamattomien" henkilöiden veren toisistaan. Tämä on huolestuttavaa niiden ihmisten kannalta, jotka kärsivät fyysisesti vahingoittuneesta verestä, ja sen kannalta, että injektion toimeenpanijat pystyvät määrittämään "rokotustilanteen" yksinkertaisella automaattisella testillä yhdestä veripisarasta.

4

Comirnatylla (BioNTech/Pfizer) rokotettujen koehenkilöiden verestä löytyy kiteisiä muodostumia.

Erilaisia kiderakenteita esiintyy kaikkien ruiskutettujen henkilöiden veressä. Niitä esiintyy aivan liian suuria määriä, jotta niitä olisi voitu vain ruiskuttaa, joten niiden on täytynyt muodostua elimistössä ruiskutuksen seurauksena. Niitä on kahta päätyyppiä: kolesterolikiteitä ja suolakiteitä. Yksi selitys veren runsaille ja suurille kolesterolikiteille on pegyloidun nanohiukkasen ja piikkiproteiinien verisuonten intimakerrosta eroosiota aiheuttava vaikutus. Kun uhrien verisuonia reunustavat sisäsolut syöpyvät, ateroskleroottisten plakkien pirstoutuminen on ennustettavissa. Tämä todennäköisesti vapauttaa plakkien kolesterolia verenkiertoon, jossa se muodostaa kolesterolikiteitä koko verenkierrossa. Injektion aiheuttamilla elinvaurioilla, erityisesti maksan vaurioitumisella, voi myös olla merkitystä näiden patologisten kolesterolikiteiden muodostumisessa.

5

Lipidi-nanohiukkanen mRNA:n toimitus

Kunkin rokote-erän nanohiukkasten laadun ja kyseiseen erään liittyvien kuolemantapausten ja haittatapahtumien määrän välillä on vahva ja johdonmukainen korrelaatio. Toisin sanoen: mitä tehokkaammin mRNA:ta toimitetaan uhrien soluihin, sitä todennäköisemmin he kärsivät tai kuolevat. Tämä antaa meille nyt ainakin yhden vahvan selityksen erien väliselle verilöylyjen vaihtelulle; käänteisesti, laadukkaampi tuotanto tuottaa tappavamman bioaseen.

6

Yhdessäkään tämän ryhmän analysoimassa injektiopullossa ei havaittu grafeenioksidia tai mikrotietokonesiruja.

Kuten ryhmä selittää raportti (jota suosittelen lämpimästimloppulukema)he raportoivat havainnoistaan nimettöminä välttääkseen vaarat ja vainon, jota monet tiedemiehet ja lääkärit (minä mukaan lukien) kokevat paljastettuaan kovidisia totuuksia yleisölle. Kuitenkin kaksi tiedemiestä: Mikrobiologi ja Gain of Function -asiantuntija tohtori Sabine Stebel PhD ja fyysikko tohtori H. PhD, päättivät ottaa riskin ja esittelivät ryhmien havainnot Maailman terveysneuvoston yleiskokoukselle 5. syyskuuta 2022. Tässä on tohtori Stebelin 10 minuutin tiivis raportti, jota seuraa kyselytunti, johon sekä hän että tohtori Hammel vastaavat.

Tohtori Sabine Stebel on valmistunut biologiksi Freiburgin yliopistosta Saksasta ja on erikoistunut solubiologiaan, mikrobiologiaan ja immunologiaan. Hän on väitellyt tohtoriksi genetiikasta ja toimintakyvyn vahvistumisesta. Hän on työskennellyt lääketeollisuudessa, mutta ei ole koskaan eettisen luonteensa vuoksi täysin integroitunut.  

Saksalaisen työryhmän koko alustava raportti on erittäin hyvin kirjoitettu kaikkien luettavaksi ja ymmärrettäväksi. Siinä on runsaasti poikkeuksellisia mikroskooppikuvia ja erinomaisia selityksiä löydösten taustalla olevasta tieteestä ja tekniikasta.

Koko raportti

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: . Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi