Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Kiireellinen toiminta: Maailman terveysjärjestöstä poistuminen

Ystävät, ottakaa aikaa tähän joukkotoimintaan, jotta voimme vapauttaa itsemme ja maailmamme.

#ExitTheWho #StopTheWHO #BoycotTheWHO

Johdanto ACTIONiin

Kohde

Kuten tiedätte aiemmasta aineistosta WHO on kanava, jonka kautta rikollinen covid-yritys verottaa, manipuloi ja panee täytäntöön kaiken lukituksista naamareihin ja pakotettuihin tappaviin injektioihin. meille kaikille. WHO:n johtaja Tedros on häijy hahmo jolla on korruptoitunut ja väkivaltainen rikosrekisteri ja joka on manööveröinyt itsensä WHO:n diktaattoriksi. Hänen väkivaltaisen hallintonsa aikana WHO:lla on jatkuva ohjelma, jolla se pyrkii saamaan lisää valtaa, vaikka sillä on jo liikaa valtaa ja siitä on tullut täysin tuhoisa voima maailmassa, joka on lopetettava meidän kaikkien parhaaksi.

Saatatte myös olla tietoisia siitä, että WHO on suunnitellut kahta polkua, joiden avulla se voi lisätä huomattavasti maailmanlaajuista valtaansa meihin nähden: . Pandemiaan varautumista koskeva sopimusja Kansainvälisen terveyssäännöstön muutokset. Jos he onnistuvat jommallakummalla tiellä, heillä on paperityöt valmiina kumoamaan kansallisen ja henkilökohtaisen suvereniteetin kaikkialla maailmassa. Heillä on poliitikkoja monista kansakunnista, jotka ovat valmiita myymään meidät ja kumoamaan perustuslakimme ja kansalaisoikeutemme. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet huonoja, mutta he ovat valmiita tekemään niistä paljon vakavampia. Meidän on pysäytettävä heidät tavalla tai toisella.

WHO:lla on ollut tapana vaivihkaa rakentaa propagandaansa yleisön osallistumisen verho, jotta se voi väittää, että me kaikki olemme hyväksyneet sen väärinkäytökset, joita se jakaa. Tällä tavoin perjantaina 2. syyskuuta diktaattori Tedrosin johtama WHO sijoitti hiljaisesti kapean aukon yleisön mielipiteiden esittämistä varten verkkosivustonsa takasivulle lähelle tämän sivun alareunaa: https://inb.who.int/home/public-hearings

"Julkisten kuulemisten toinen kierros

Toisella julkisten kuulemistilaisuuksien kierroksella (29.-30. syyskuuta), jota ohjaa kysymys: "Mitä COVID-19-pandemiasta saamienne kokemusten perusteella katsotte, että kansainvälisellä tasolla olisi käsiteltävä, jotta tulevilta pandemioilta voitaisiin suojautua paremmin?", asianomaisia osapuolia pyydetään toimittamaan videolausunto (enintään 90 sekuntia, johon liitetään transkriptio). Lausunnot voi antaa millä tahansa WHO:n kuudesta virallisesta kielestä (arabia, englanti, espanja, kiina, ranska, venäjä ja kiina).

Hakuaika alkaa perjantaina 9. syyskuuta ja päättyy tiistaina 13. syyskuuta 2022.

WHO:n verkkosivuilta lähetetään kaksi kolmen tunnin mittaista videolausuntokoostetta. Toinen lähetetään 29. syyskuuta ja toinen 30. syyskuuta.

WHO:n sihteeristö laatii koosteet ottaen huomioon tarpeen varmistaa julkisten kuulemisten asianmukaisuus, sopivuus ja säädyllisyys sekä sukupuolten välinen tasapaino ja tasapuolinen maantieteellinen edustus. Videolausunnot, joita ei sisällytetä koosteisiin, ovat saatavilla WHO:n verkkosivustolla edellyttäen, että myös ne täyttävät asianmukaisuutta, sopivuutta ja säädyllisyyttä koskevat vaatimukset. Videolausunnot asetetaan saataville mahdollisimman pian julkisten kuulemisten päättymisen jälkeen; aikataulu riippuu saatujen lausuntojen määrästä.

Lisätietoja videon lähettämisestä saat tältä sivulta, kun lähettäminen avataan."

Tiukat määräajat, lyhyt varoitusajankohta

Huomaa, että he antavat vain 7 päivän varoitusajan, johdattelevan kysymyksen, 90 sekuntia, ei tietoa siitä, miten video lähetetään, ennen kuin he avaavat videon vain neljäksi päiväksi, joista kaksi on viikonloppupäiviä, ja he valitsevat, mitkä he näyttävät koosteissaan. Olen varma, että heidän videollaan näytetään ihmisiä, jotka tukevat WHO:ta, joka saa enemmän valtaa meihin nähden ja meiltä enemmän rahaa.

Suunnitelma on siis seuraava (ja siihen on lisätty varoitus, joka löytyy seuraavasta kappaleesta, joka koskee suoraa toimittamista WHO:lle). Tehkäämme kaikki enintään 90 sekunnin mittainen video, jossa kerrotte todellisia ajatuksianne WHO:sta. Perjantaina (huomenna) mene tänne ja selaa alaspäin ohjeita, joita pitäisi löytyä videon tai linkin sekä sanomasi kirjallisen selostuksen lataamista varten.

Viime hetken varoitus WHO:lle lataamisesta: Viime hetken varoitus WHO:lle lataamisesta:

Tässä on päivitetty Maailman terveysneuvoston suunnitelma ja suositus, jossa otetaan huomioon WHO:n viime hetken muutokset, mukaan lukien digitaalista henkilöllisyyttä koskevat vaatimukset ja muu kieli, joka on lisännyt varovaisuuttamme videon lataamisessa WHO:n kanssa. Olemme kuitenkin luomassa turvallista kirjastoa videoillenne Maailman terveysneuvostossa. Täältä löydät päivitetyn ilmoituksen ja linkit, joiden avulla voit helposti ladata videosi Maailman terveysneuvostolle sekä WHO:lle, jos päätät tehdä niin vielä päivityksen lukemisen jälkeen: https://worldcouncilforhealth.org/news/statements/stopthewho-update/

Erittäin tärkeä varasuunnitelma:

Maailman terveysneuvostossa tarjoamme foorumin, johon voi ladata näitä videoita ilman WHO:n osallistumista tai suodatusta, sekä linkin WHO:n latauksiin (katso WHO:n sivustoa koskeva varoitus). Maailman terveysneuvoston ja WHO:n vaihtoehdot ovat molemmat täällä: https://app.videopeel.com/c/ccalchpm

Sillä välin ehdotan, että lataat videon ja/tai pidemmän videon, jossa kerrot aidot ajatuksesi WHO:sta ja siitä, mitä pitäisi tapahtua, mihin tahansa tai kaikkiin sosiaalisen median kanaviin tai videokanaviin hashtageilla: #ExitTheWHo #StopTheWHO ja #BoycottTheWHO. Tässä hajautetussa suunnitelmassa emme rajoitu vain videoihin; voimme käyttää artikkeleita, taidetta, musiikkia, pilapiirroksia ja mitä tahansa menetelmää, jolla voitte jakaa ajatuksianne ja tunteitanne.

Tedros ja hänen kätyrinsä voivat esittää koosteen, joka tukee hänen diktatuurinsa laajentamista, mutta me luomme todellisen julkisen asiakirjan WCH:n kautta ja kaikilla sosiaalisen median foorumeilla. Liittykää tähän hajautettuun foorumiin ja ilmaisemaan kansan todellinen tahto kaukana ja laajalti meidän kaikkien nähtäväksi, kuultavaksi ja jaettavaksi. Tämä on tulevaisuus, hajautettu todellinen demokratia.

Tässä on lyhyt videoni

Tohtori Christof Plothe

Kiitos James Roguski

Suuret kiitokset James Roguskille, joka niin ahkerasti valvoo WHO:ta ja varoitti meitä tilanteesta, kuten hän on tehnyt aiemminkin. Tilatkaa ja tukekaa hänen suback.

James Roguski: Vitut WHO:sta

Soita SCREW THE WHO VOICEMAIL HOTLINE -puhelinlinjalle ja kerro mielipiteesi WHO:sta kanssamme: 310-256-3749

Seuraavassa on WCH:n perustajan, tohtori Tess Lawrien näkemyksiä ja kehotus tähän toimintaan: https://drtesslawrie.substack.com/p/the-who-is-asking-for-our-input-lets

Ystävät, jatkan edelleen erittäin sitoutuneena pienen tiimini kanssa tehtävääni suunnitella kurssia näiden omituisten synkkien aikojen läpi terveenä ja palauttaa oikeudenmukaisuus ja ihmisoikeudet maahamme ja maailmaan. Vakuutan teille, että elämme ja työskentelemme niukalla budjetilla, mutta tarvitsemme silti taloudellista apuanne. Olen kiitollinen, jos ja kun voitte auttaa lahjoituksin tai varainkeruulla työmme hyväksi. Kiitos, lääketieteen tohtori Mark Trozzi

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi