Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Covid-rikolliset tappavat edelleen vauvoja

Tuomioistuin määräsi Pfizerin kliinisen tutkimuksen asiakirjat osoittavat, että 45% raskaana olevaa naista menetti lapsensa.

On vaikea uskoa, että lääketieteen sääntelyviranomaiset, kuten Ontarion lääkäreiden ja kirurgien kollegio tohtori Nancy Whitmoren johdolla, eivät ainoastaan kieltäydy vaatimasta näiden injektioiden lopettamista, vaan he tutkivat ja vainoavat kaikkia lääkäreitä Ontariossa, jotka edes kirjoittavat poikkeusluvan, jopa raskaana olevalle naiselle. Pfizer yritti salata tämän ja jatkoi tappamista, vaikka se varmasti tiesi asiasta; se on peräisin sen omista tutkimuksista. Katso tämä 2 minuutin raportti.

Tässä lisää materiaalia nykyisestä hyökkäyksestä naisia, syntymättömiä lapsia ja hedelmällisyyttämme vastaan:

Kiitos todellisen journalismin tiimi The Canadian Independent tästä videosta ja tukimateriaalista.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi